|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrzesień perfumy, bb, Shiseido compact i inne :)
Szukam La Vie Est Belle, Orchidee Vanille VC&A, J'adore L'or, Ambre des Merveilles, Prada Amber i kilka innych.
Z kosmetyków eyelinerów z wyższych półek, kredek, lakierów, Benefiance Shiseido i innych Nie szukam 'Avonów' i niskich półek zarówno z perfum jak i kosmetyków. Wymienię: Kosmetyki: Skin79 Hot Pink compact SPF 30 PA ++ puder prasowany, użyty kilka razy, odcień jest dość ciemny jak na azjatycki kosmetyk, tonacja ciepła Shiseido Sun Protection Compact Foundation SPF30, użyty 2 razy, kupiony w Sephora bardzo niedawno (może nawet paragon się znajdzie), odcień SP50 Snail Nutrition BB Cream Skin79 ok 3/4 opakowania kupione niedawno na Allegro u dobrego sprzedawcy na opakowaniu widnieje: J08L14 121010 (na azjatyckich podobno nie oznacza to terminu ważności) stan bardzo dobry, dla mnie jest za jasny Bioderma Sensibo AR BB Cream SPF 30, raz użyty 40ml data do 2017 Cumlaude kompakt SPF 30 (hiszpańska firma), użyty raz, kolor dość ciemny, nie zapycha (mam kilka każdy ma 5g) Perfumy we flakonach: Avon Crisp Forest Encre Noire PH 90/100ml Tagreed Al Nagham Rasasi (bliźniak ASOE) 40/50ml Hot Couture Givenchy Collection no1 YR Owoce leśne 20ml bez psika YR So Elixir Perfumowany Deo nowy Większe odlewki: Vengance Extreme JHAG 10ml Tauer Incense Extreme 4,8 ml Tom Ford Cafe Rose ok 9ml Cedre Bleu 9,5 ml Kenzo L'Eau PH 5ml Chanel Platinum Egoiste 5ml Bill Blass Couture 3 9,5ml Kenzo Indian Holi ok 13ml Aquolina Gold Sugar 10ml Tauer L'Air Du Desert Marocain 7ml Etro Messe De Minuit 4,5ml Samsara 5ml Spiritueuse Double Vanille 6,5-7/10ml (za coś super super) Możliwe odlewki z moich flakonów (brak atomków) - Wood Mystique (do 5ml) - Marcel Oriflame - Oud Royal Armani Prive - Encre Noire PH małe: UWAGA: jeśli chodzi o małe odlewki: Często się wymieniam i zapominam zaktualizować stanu, więc w razie możliwości wymiany muszę się upewnić, czy nadal jestem w posiadaniu odlewek. Aktualnie nie jestem chętna na małe wymianki, ale chętnie dorzucę drobnicę (nawet w dużej ilości) do wymiany ![]() Annayake Miyako 2ml Montale Amber&Spices 2,5ml Cassis 2ml Prada L'Eau Ambree 1,4ml Jo Malone Velvet Rose&Oud 0,6ml EL Tuberose Gardenia 1ml Ambre 114 HdP 1,8ml Jesus Del Poso Arabian Nights PH 0,2ml Armani Prive Oud Royal 1,5ml (za coś super mogę z własnej flaszki parę ml przepsikać) Montale Mukhalat 0,7ml Ambre Extreme L'Artisan 1ml Aal Musaib Blue Oud 2ml Tea For Two 0,5ml Etro Rajasthan 1,5ml Black CdG 1,2ml Etro Ambre 1,2ml LM Black Oud 1,6ml Les Nombres d'Or Vanille Mona Di Orio 0,8ml Eutopie No 2 1,7ml Armani Prive Cuir Amethyste 2,5ml Montale Aoud Damascus 1,3ml L'Artisan Dzing! 0,7ml Montale Aoud Queen Roses 1,6ml Etro Dianthus 0,4ml Blamain Ambre Gris 0,8ml Micallef Night Oud 0,8ml Etro Sansalo 2ml Amouage Opus 8 0,2ml Arva Wardat 1,1ml By Terry Terrific Oud 0,2 Coudry Ambre et Vanille 1,5ml K de Krizia 1,5ml Montale Attar 1,5ml Tom Ford Extreme 0,7ml Nossomato Pardon 0,4ml SJP Covet 2ml Oud R.Piguet 0,9ml Armani Prive Rose d'Arabie 1,7ml L'Artisan Al Oudh 0,6ml La Roue de la fortune 1ml Esra 1ml Il Profumo Encense Epice 2ml Rania 0,8ml Azzaro Chrome 1,5ml Timbuktu 1,3ml Aqolina Pink Sugar 1,6ml Amber Oudh 1,2ml Kilian Back To Black 1,5ml Mehrab 0,8ml Mad Et Len Chene Violette 0,3m A Sorel Ambre 1ml Extravagance d Amarige 2ml Calypso Ambre 1,6ml Elixir Des merveilles 1,5ml Ambre d'or Il Profumo 1,5ml Voile d Ambre YR 1,4ml Reve Indien 0,6m Lutens Nuit De Cellophane 0,4ml LL Eau de Desir 1ml Ungaro Love Kiss 1ml Dupont Black Ostric 0,8ml Laboratorie Olfattivo Alkemi 1,7ml VC&A Bois d Iris 0,6ml Mazolorri Ambre 1ml Musc Ravageur 0,2ml Must de Cartier 1,5ml Reminisence Ambre2ml Odori Tobacco 1,2ml Lartisan Mechant Loup 1ml Tagreed Al Nagham 0,5ml (mogę odpsikać parę ml ze swojego) Rasha 0,2ml Rihanna Nude firmowa Alambar 1,5ml Tagreed 0,8ml OI 1,5ml Arabian Oud Hayati 0,8ml Inke Evening Edged in Gold 0,8ml Lutens Bois Et Fruits 2,2ml I Love Love 1ml Flower Oriental 0,6ml Ambre Orien Armani Prive 1,5ml Biagotti Uomo Due 1ml La petite Robe Noire Couture 3 firmowe próbki Dupont Oud oriental 1ml Tom Ford Bois Marocain 1,5ml Rochas Soleil 1,5ml Kurkdijan Apom 1,5ml Gypsy Water Byredo 1,5m Nautica Competition 2ml delices de Cartier Firmowa Very Valentino 1,5ml Escada Joyful 1,5ml
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2014-09-10 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień perfumy, bb, Shiseido compact i inne :)
hej
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie za:
Skin79 Hot Pink compact SPF 30 PA ++ puder prasowany, użyty kilka razy, odcień jest dość ciemny jak na azjatycki kosmetyk, tonacja ciepła Shiseido Sun Protection Compact Foundation SPF30, użyty 2 razy, kupiony w Sephora bardzo niedawno (może nawet paragon się znajdzie), odcień SP50 Snail Nutrition BB Cream Skin79 ok 3/4 opakowania kupione niedawno na Allegro u dobrego sprzedawcy na opakowaniu widnieje: J08L14 121010 (na azjatyckich podobno nie oznacza to terminu ważności) stan bardzo dobry, dla mnie jest za jasny ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej
coś u mnie za YR Owoce leśne 20ml bez psika
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
hej cos u mnie za Skin79 Hot Pink compact?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej,
cos za Shiseido? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dzięki ale się nie zdecyduję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jestem za wymianą Shiseido na puder mineralny LM i błyszczyk Lipfusion...jeżeli Ci też pasuje to zapraszam na PW
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za so elixir, puder bb i bb cream?
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej zależy mi na pogrubionych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.