|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Styczniowy wszystkowątek, nowe kosmetyki i masa książek.
Wymienię na:
- podkład w buteleczce Rimmel Match Perfection w odcieniu 103 - puder prasowany Rimmel Stay Matte w odcieniu 001 - paletka cieni, brązy - bronzer Bahama Mama - rozświetlacz Cindy-Lou Manizer - aparat Fuji Instax Mini - bidon sportowy Perfumy(mogą być testery/próbki/odlewki), których szukam: - Police, To Be Woman - Givenchy, Ange ou Demon Le Secret - Thierry Mugler, Alien - Guerlain, La Petite Robe Noire - Justin Bieber, The Key - Desigual, Love Raczej nie jestem zainteresowana ubraniami chyba, że macie: - duży czarny kapelusz ze sztywnym rondem - czarną maxi dress - wszelkiego rodzaju czarne buty na platformie w rozmiarze 38 - czarna torba sportowa Z książek szukam jedynie: Werner Jaeger - Paideia (najlepiej w jakimś ładnym wydaniu) INNYCH RZECZY NIE SZUKAM, WIĘC SZANUJMY SWÓJ CZAS ![]() Chętnie osobiście, na terenie Poznania. Moje rzeczy: 1.Perfumy MOSCHINO Funny! w oryginalnym opakowaniu, pojemność 100ml, zostało ok. 3/4 flakonu(widać na zdjęciu). 2.Farba do włosów, Schwarzkopf Perfect Mousse, w piance, odcień 400 Mroźne Espresso, NOWA. - 4.Gitf box, zestaw 3 mydeł produkowanych we Włoszech, La Florentina, zapach lawendowy, jeszcze w folii. Na amazonie za ok. 25 dolarów. 5. Książki, nie będę wypisywać tytułów, wszystko widać na zdjęciu. Książki są nowe bądź w stanie idealnym, jak prosto z księgarni. 6.Książka "4-godzinne ciało"- Timothy Ferriss, której nie ma na zdjęciach. Także jak nowa. Mam też masę ubrań, ale to w swoim czasie. Na razie tyle ![]()
MÓJ LISTOPADOWY WSZYSTKOWĄTEK Edytowane przez hammerhead Czas edycji: 2015-02-03 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowy wszystkowątek, nowe kosmetyki i masa książek.
Mam stay matt, zerknij. Nic mi nie wpadło z Twoich rzeczy, wymienię za dowolną herbatę (byle nie odchudzajaca)
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Coś za Funny? Mam czarny kapelutek, moge zrobic zdjęcie, ale zerknij czy coś jeszcze Cię interesuje
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wieczne Kutango
|
Hej, znajdziesz coś w moim wątku za Funny?
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś u mnie za:
1.Perfumy MOSCHINO Funny! w oryginalnym opakowaniu, pojemność 100ml, 3.Żel pod prysznic greenland, grapefruit-ginger, 600ml, NOWY.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1.Perfumy MOSCHINO Funny! w oryginalnym opakowaniu, pojemność 100ml, zostało ok. 3/4 flakonu(widać na zdjęciu). ?? Własnie doczytałam, ze nic poza listą nie chcesz, więc nie zaglądaj...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post88976772 Edytowane przez Lusia 13 Czas edycji: 2015-01-06 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lux Mundi
|
Mam poza wątkiem czarną sukienkę w wersji maxi, jakiego rozmiaru poszukujesz ?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- To się nie zgrałyśmy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hm a może masz jeszcze jakies perfumy lub coś z mojej wish - > rozważyłabym wymianę ekspresu..
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ups. pomyłka
Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2015-01-06 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
3. Sól do kąpieli greenland, kokosowa, 400gr, NOWA. 3.Żel pod prysznic greenland, grapefruit-ginger, 600ml, NOWY. i transatlantyk? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.