|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Zara, Tatuum, Bialcon, Mango, Promod, H&M, by Dziubek listopad
nieaktualne
ZAPRASZAM! Osoby z mniej niż 20 pozytywnymi komentarzami lub z negatywami bede prosiła aby wysłały pierwsze. Może byc wymiana osobista w Warszawie. Szukam: *dobre maski do włosów *koszula w kratę damska, XS/S, nie ciemna (czerń, brąz, ciemny szary odpada) *perfumy (nie Avon, Oriflame) *biała koszula lub bluzka biala, elegancka, nie przeswitujaca, XS *torba a'la lekarska, kuferek w stylu vintage *nowe działające słuchawki z uniwersalnym wejsciem, znanej firmy *ładnych, duzych, nowych maskotek *nowe rzeczy dla kota *nowe kosmetyki z Body Shop Na wymiane mam TYLKO rzeczy z wątku. Tatuum Klsyczna biała koszulka z nadrukiem rozmar z metki 40 materiał bardzo rozciagliwy wymiary bez rozciagnia: dlugosc 70cm szerokosc pod pachami 43cm stan: idealny Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zara, Tatuum, Bialcon, Mango, Promod, H&M, by Dziubek listopad
Torebka MANGO
stan: idalny jak nowa na długim pasku wymiary: 21/21cm Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Promod tunika
stan:idealny Czarna góra idelanie podkreśla biust i dekolt- jest drapowanie, kwiatowy dół jest luźny i zwiewny Mgiełka w częsci kwiatowej wymiary bez rozciagnia: długość 70cm szerokosc w biuscie- 35 cm ale ma wszytą gumkę z tyłu wiec rozciąga sie do 10 cm Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Promod tunika
stan:idealny brak metki z rozmiarem Romantyczna, zwiewna tunika wymiary bez rozciagnia: długość 78cm szerokosc w biuscie- 39/40 cm ale ma wszytą gumkę z tyłu wiec rozciąga sie do 10 cm Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Biała Koszula
Rozmiar z metki 36 kopertowo wiązana więc mozna regulowac szerokość (dlatego powinna być dobra na rozmiaru 34, 26 i 38) stan: bardzo dobry dokładne wymiary dla zaintresowanych Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Inglot Freedom System Palette
Nie wiedzę podanego odcienia Jest to róż, może być stosowany jako cień lub róż do policzków stan: tylko wypróbowany, zużycia minimalne Jest zdjęcie etykiety H&M Lipstick kolor: różowy, nie widzę podanego odcienia na etykiecie stan: kilka razy użyta, może z 5-10% Jest zdjęcie etykiety Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Therm Line II
zostały 44 tabletki (w opakowaniu było 60) ważny do 12.2015 Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Etola, futerko, kołnierz
stan: b.db/idealny długosc calkowita 98cm Ma podszewkę satynowa oraz gumeczki dzieki ktorym da sie futerka zachaczyc o guziki w kołnierzu płaszcza czy marynarki. Oczywiscie futerka mozna tez nosic bez przyczpiania jako etolę. Bardzo ciepłe, długie i stylowe Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Piękny szal z motywem koni, ogromny
wymiary : 170/115cm stan: bardzo dobry/idealny Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zestaw z kajdankami NOWY
Papiloty 10 szt NOWE Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Disney Princess
stan: bardzo dobry, nie ma żadnych wad ani zniszceń,ale nie jest nowa, bez pudełka, wymieniam lalkę w sukience bez żadnych dodatków Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Maya's Secret by Dziubeka
Modna biżuteria artystyczna Znanej firmy Dziubeka Biżuteria w stylu glamour NOWA ze wszystkimi metkami i Certyfikatem Jakości Dziubeka W praktycznym woreczku długosc 67cm Można nosić jako naszyjnik albo na ręcę zawiązaną jako bransoletke kosztowała 150zł wiec za cos o podobnej wartosci Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Żakiet, marynarka włoskiej firmy
Rozmiar z metki S stan: bardzo dobry/idealny Krótki, idealnie dopasowany do figury Ze złotymi guziczkami i uroczymi bufkami Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-11-18 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1415139761 ?
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
nie mam w tej chwili możliwości zmierzenia (jak tylko zmierzę, to podam), obcas jest grubszy, a buty są w idealnym stanie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za
Piękny szal z motywem koni, ogromny Żakiet, marynarka włoskiej firmy Rozmiar z metki S stan: bardzo dobry/idealny? ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Tusz jest czarny, daty nie widzę, ale mogę podać Ci kod:87489. Kupiłam go w październiku
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Widzisz coś u mnie za laleczkę?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
dopiero dziś mogłam zmierzyć - wysokość obcasa 7cm, długość wkładki 23cm
szkoda, że torebka nie ma regulacji paska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.