![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jedne kończą, drugie nie - Maturzyścia 2009 bawią się! Część XXVII.
Teraz ja Was witam w nowym wątku!
![]() I standardowe informacje na początek: Maturzyściami ochrzciła nas Anuu 13 kwietnia 2009 roku ![]() Poprzednie wątki: 1. Maturzyści 2009... ![]() 2. Maturzyści 2009 - cz. II 3. Maturzyści 2009 cz..III 4. Maturzystki 2009 cz.IV - w oczekiwaniu na cud! ;* 5. Maturzystki 2009 cz.V - w oczekiwaniu na cud ciąg dalszy! 6. Maturzystki 2009 cz.VI - ostatnie odliczanie! 7. Maturzystki 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd 8. Gorące maturzystki na zielonej trawce czyli w oczekiwaniu na deszcz procentów cz. VIII 9. To już jest koniec! Czyli o tym co porabiają Maturzyścia 2009 po maturach cz. IX 10. Modlitwa o 100% czyli 30 czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009, odsłona X 11. Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury, czyli 30. już już! Maturzyścia 2009 cz.XI 12. Nowe życie! czyli o tym gdzie Maturzyścia '09 idą na studia. 13. Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz.XIII 14. Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz.XIV 15. Immartykulacyjne zamieszanie czyli przygotowania do nowego życia Maturzyściów cz.XV 16. Rewolucja październikowa, czyli Maturzyścia '09 na studiach cz. XVI 17. Szkoła przetrwania czyli Maturzyścia w studenckiej dżungli cz. XVII 18.Wszystko byleby sie nie uczyć, czyli to co robią Maturzyścia przed świętami cz. XVIII 19. Sesja?! Nie, dziękuję, czyli Maturzyścia '09 w styczniu i nie tylko cz. XIX 20. Wiosna coraz bliżej, czyli Maturzyścia '09 kontra drugi semestr cz. XX 21. Maturzyścia '09 spamują i wakacji oczekują cz. XXI 22. Maturzyścia '09 rozpoczynają wakacje cz. XXII 23. Skok w bok? Nie! Na drugi rok! - Maturzyścia '09, cz. XXIII 24. Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI! Maturzyścia z Dżungli: Anlejka - Cieszyn, Uniwersytet Śląski - Edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna, dzienne Arkadia 1616 - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Dziennikarstwo, zaoczne Belletoves Czarnula4 - Szczecin, Uniwersytet Szczeciński - Europeistyka, dzienne Flames Invissible Kasiencja - Kraków, Uniwersytet Jagielloński - Psychologia ogólna, dzienne Maalwiinkaa2 - Wrocław, Wyższa Szkoła Zarządzania ' Edukacja' - Turystyka i rekreacja sp. Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii, dzienne Marguerita - Szczytno, Wyższa Szkoła Policji, Administracja, dzienne Muchahahaha - Gorzów Wielkopolski, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa, Zarządzanie sp. Zarządzanie i Organizacja Turystyką, dzienne Myosottis NicRu - Kraków, Akademia Górniczo - Hutnicza - Matematyka, dzienne Nieznajoma19 - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Pedagogika, dzienne Nikki999 - Wrocław, Wyższa Szkoła Humanistyczna - Architektura wnętrz, zaoczne Organizm - Warszawa, Uniwersytet Warszawski Renia90 - Katowice, Akademia Wychowania Fizycznego - Wychowanie fizyczne, dzienne Serendipity - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Politologia, dzienne Sydunia - Warszawa, Politechnika Warszawska - Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, dzienne Szarosc Teczy - Warszawa, Uniwersytet Warszawski - Zarządzanie(Dyplomowe Studia Menadżerskie), dzienne Totylkokasia - Poznań, Uniwersytet Adama Mickiewicza - Socjologia, dzienne i Pedagogika sp. doradztwo zawodowe i personalne, dzienne Wszełka - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Biologia sp. mikrobiologia, dzienne Zaczarowana Panna - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Gospodarka przestrzenna, dzienne Zielone_oko - Zarządzanie, dzienne I zaginione w akcji: Anamoi Arkadia1616 Agusia Anuu Caaaalaaja Cherry90 Czekoladowoo Dzikun DeBourbon Grudniowa Szatynka Ilo16na Infante Ksh Lirangel Majaaaaa Nieprzytomna Pula007 RedApple TinyPrincess Sosik xxboo XCarmen Zanetka007 Zte SPAM START! ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- I od razu jako pierwsza pospamuję ![]() Zbieram się zaraz na zakupy, a popołudniu idziemy na The Avengers do kina ![]() Edytowane przez invissible Czas edycji: 2012-09-29 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne kończą, drugie nie - Maturzyścia 2009 bawią się! Część XXVII.
a ja spamuję w konkursowym wątku, chcę mieć easytony
![]()
![]() |
#3 |
maszyna, nie człowiek
|
Hej, witam w nowym wątku
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jestem, jestem!
![]() ![]() ![]() Inv, a dodasz później hiperłącza do poprzednich części? ![]() I następny wątek zamawiam JA do zakładania ![]() ![]() a ja piekę ciasto i mi opadł zbytnio biszkopt -.- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja też idę dzisiaj na Avengers
![]() Za godzinę do pracy i na peeling kawitacyjny ![]() Naprawiłam wczoraj samodzielnie samsunga avile ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a mi ciasto nie wyszło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pani Buka
|
hej hej
![]() korzystając z tego że wcześnie skończyłam zajęcia i przed południem byłam już "na chodzie", obeszłam prawie wszystkie sklepy ciuchowe w galerii, szukając sobie letnich rzeczy. kupiłam tylko szorty w C&A (po promocji 29zł), i naprzymierzałam sobie sukienek w H&M, niektóre piękne, ale ja nie mam pieniędzy ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]() Kasiencja ja też byłam dziś na małych zakupach.. kupiłam czarną spódnice klasyczna taka bo nie mam żadnej potem sie zastanawiam w niedziele w czym mam do kościoła iść :P i jeszcze taki żakiecik/bolerko ale z materiału jak sweterek granatowy w paski, majteczki, witaminy i poszła cała kasa ;/ A w h&m też mierzyłam dwie sukienki - chciałam kupić jedną bo mogłabym ją mieć już na wesele, ale jakoś tak szkoda mi było kasy.. i tak nie mam gdzie w sukienkach chodzić, bo tyle co z domu wychodze to.. a jak juz to zawsze spodenki bo na rower :P Flames co tam u Ciebie? ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2012-05-11 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie! Za dobre masz wszystko
![]() Skoro mowa o h&m to ja kupiłam kapelutek. W ramach poprawienia humoru po oblanym egzaminie. I pierwszy raz nie wytrzymałam i się rozpłakałam przy egzaminatorze. I to przez niego, bo powiedział mi, że od rana byłam jedyną, która u niego wyjechała na miasto i w ogóle najlepiej mi wszystko poszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie muszę masę ubrań kupić, bo a to coś się za małe zrobiło, a to już znoszone, ale w sklepach nie ma nic, a jak jest to tak drogie, że
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej
a ja właśnie wróciłam z sali weselej, pięknie nam stoły powychodziły ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę TŻta wyciągnąć do sklepu, bo schudł strasznie od zeszłego roku i wszystko z niego spada...
![]() ![]() Fajny film The Avengers, polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Bez większych zmian w sumie, nadal szukam pracy, na studiach ok nie muszę jeszcze pisać pracy. Jedyną rzeczą która się zmieniła jest chyba tylko moja waga
![]() ![]() Inv wczoraj pisałaś, że słyszysz u siebie Sonisphere. Mieszkasz blisko Bemowa?
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja od jakichś trzech tygodni nie kupuje żadnych słodyczy jedyne co jem słodkiego to kostka gorzkiej czeko rano do śniadania no i dwa razy wpadło ciasto domowe.. i dziś sie skusiłam na loda bo byłam siostre 'odwiedzić' bo dziś u chłopaka zostaje. taki słodki był mmm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja
![]() Dzisiaj pół dnia łaziłam po sklepach i kupiłam marynarkę, bluzkę, sandałki i trochę kosmetyków ![]() A teraz siedzę i nie mam siły się ruszyć ..
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a ja bym coś zjadła.. ale nie wiem co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem zła o tą całą Noc Muzeów
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Jest nas 3 do robienia tej sukienki. Jedna ma wszystko w D**** i w ogóle olewa, bo ona ma jutro wesele siostry i cały tydzień nie mogła przyjechać nam pomóc... bo musi sprzątać i piec ciasta
![]() z drugą koleżanką zrobiłyśmy same prawie całą sukienkę, która dzisiaj po zrobieniu zdjęć stwierdzam, że wygląda jak g**** i ja wyglądam w niej jak debil ![]() nie cytujcie, potem to skasuje. jutro mam próbę, tak się cieszyłam, a teraz nie chcę wyjść w tej sukience ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a o egzam się nie martw! dojrzejesz i zdasz w Jastrzębiu. I strzeż się, moja Mama chce Ci pisać mejla motywacyjnego ![]() ojej, na pewno będziesz wyglądać prześlicznie i wszystkich zaprze dech w piersiach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Jastrzębia to nie wiem. Ja nawet nie wiem gdzie tam jest ten ośrodek i w ogóle to miasto jest pokićkane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nikki, to pozostaje Ci jedynie popracować jeszcze nad nią... Skoro to Ty masz w niej wyjść. Albo ubierzcie tą trzecią koleżankę, niech ona idzie na wybieg w czymś, co jest źle uszyte...
Ależ beznadziejna pogoda... I jeszcze noga mi odpada, bo wczoraj w czasie biegania mi się mega obtarła... Więc chyba dziś spędzę dzień w domu, przy książce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja siedzę w turbanie z maseczką na twarzy ;p pogoda jak na złość się zepsuła wrrr ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Inv przeczytałam i wyobraziłam sobie jak chodzisz po mieszkaniu i nogę w ręce niesiesz, bo odpadła i szukasz kropelki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Marg u mnie dziś też się pogoda popsuła, rano chwile jeszcze było ładnie a po chwili pochmurno sie zrobiło i deszcz pada..
wstałam dziś grubo po 11:00, śniadanie jadłam o 12:00 ![]() nic jeszcze nie zrobiłam prócz małych porządków w szafie, zaraz musze popsprzatać łazienke i pomyć podłlogi, potem pobiegam jak nie bedzie mocno padać i wezme sie za książki bo mam sporo do zrobienia a jeszcze nie zaczęłam bo caly czas odkładam na potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ale jestem senna! tak się najadłam, że teraz leżę i przysypiam
![]() zerwałyśmy się z zajęć z dziewczynami, bo miałyśmy czekać prawie 3godziny na następne zajęcia, na których byśmy były jakieś max 30min bo projekt miałyśmy oddać (to nic że w planie zajęcia do 19) i oddamy za tydzień. Wygrałyśmy konkurs na najlepszą sałatkę owocową ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.