![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szkoła przetrwania czyli Maturzyścia w studenckiej dżungli, cz. XVII :)Witam w nowej, już XVII (słownie: siedemnastej!) części naszego cuuuuuuuuuuuuuuuudownego wątku
![]() ![]() Oto nasze maleńkie ![]() 1. Maturzyści 2009 2. Maturzyści 2009 cz. II 3. Maturzyści 2009 cz. III 4. Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud ;* 5. Maturzystki 2009 cz. V - oczekiwania na cud ciąg dalszy ;D 6. Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie 7. Maturzyści 2009 cz. VII - oczekiwania na cud wyników cd 8. Gorrące Maturzystki na zielonej trawce, czyli w oczekiwaniu na deszcz procentów 9. To już jest koniec! : D Czyli o tym co porabiają Maturzyścia 2009 po maturach... 10. Modlitwa o 100 % czyli 30. czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009 - odsłona X 11. Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już cz.XI 12. Nowe życie! czyli o tym gdzie Maturzyścia '09 idą na studia. 13. Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz. XIII 14. Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz. XIV 15. Immartykulacyjne zamieszanie, czyli przygotowania do nowego życia Maturzyściów cz.XV 16. Rewolucja październikowa, czyli Maturzyścia '09 na studiach cz.XVI A o to Maturzyścia: Agusia642 - Warszawa, Akademia Leona Koźmińskiego - Europeistyka, zaoczne Anamoi - Poznań, Uniwersytet Ekonomiczny - Finanse i rachunkowość, dzienne Anlejka - Cieszyn, Uniwersytet Śląski - Edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna, dzienne Anuu - Białystok, Politechnika Białostocka - Politologia, dzienne Arkadia1616 - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Dziennikarstwo, zaoczne Balletoevs - Bydgoszcz, Collegium Medicum Uniwersytetu Mikołaja Kopernika - Analityka medyczna, dzienne Cherry90 - Poznań, Uniwersytet Adama Mickiewicza - Prawo, dzienne Czarnula4 - Szczecin, Uniwersytet Szczeciński - Europeistyka, dzienne DeBourbon - Poznań, Politechnika Poznańska - Architektura i Urbanistyka, dzienne Dzikun - Kraków, Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego - Gospodarka przestrzenna, dzienne Flames - Poznań, Uniwersytet Przyrodniczy - Technologia żywności i żywienie człowieka, zaoczne Grudniowa-szatynka - Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy - Weterynaria, dzienne Ilo16na - Wrocław, Szkoła Marzeny Daleckiej - Kosmetyka + Wizaż, zaoczne Infante Invissible - Warszawa, Uniwersytet Warszawski, Europeistyka, dzienneKasiencja – Kraków, Uniwersytet Jagielloński - Psychologia ogólna, dzienne Ksh Lirangel - Kraków, Akademia Górniczo-Hutnicza - Turystyka i rekreacja, dzienne Majaaaaa - Bydgoszcz, Uniwersytet Kazimierza Wielkiego, Matematyka o sp. nauczycielskiej, dzienne Maalwiinkaa2 – Wrocław, Wyższa Szkoła Zarządzania 'Edukacja' - Turystyka i Rekreacja sp. Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii, dzienne Marcia1003 – Konin, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa - Zarządzanie, dzienne Marguerita - Szczytno, Wyższa Szkoła Policji, Administracja - dzienne Muchahahaha - Gorzów Wielkopolski, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa - Zarządzanie sp. Zarządzanie i Organizacja Turystyką, dzienne Myosottis - Bygdoszcz, Collegium Medicum Uniwersytetu Mikołaja Kopernika - Farmacja, dzienne NicRu - Kraków, Akademia Górniczo-Hutnicza - Matematyka, dzienne Nieprzytomna Nieznajoma19 – Wrocław, Uniwersytet Wrocławski – Pedagogika, dzienne Nikki999 - Wrocław, Wyższa Szkoła Humanistyczna - Architektura wnętrz, zaoczne Organizm – Warszawa, Uniwersytet Warszawski - Tłumaczenia specjalistyczne, dzienne Paula007 - Poznań, Uniwersytet Ekonomiczny - Ekonomia, dzienne RedApple - Politechnika Śląska - Inżynieria bezpieczeństwa, dzienne Renia90 Serendipity - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski – Politologia, dzienne Shewa- Kosmetologia Bydgoska Szkoła Wyższa,dzienne Sosik - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Gospodarka przestrzenna, dzienne Sydunia –Warszawa, Politechnika Warszawska - Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, dzienne Szarosc Teczy - Warszawa, Uniwersytet Warszawski - Zarządzanie (Dyplomowe Studia Menadżerskie), dzienne TinyPrincess - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Ekonomia, dzienne Totylkokasia - Poznań, Uniwersytet Adama Mickiewicza - Socjologia, dzienne Wszełka - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Biologia sp. mikrobiologia, dzienne xCarmen xxboo - Katowice, Uniwersytet Śląski - Kulturoznawstwo, zaoczne Zanetka007 - Gdańsk, Politechnika Gdańska - Europeistyka, dzienne Zte - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Administracja, dzienne Jeśli ktoś chce być dopisany do listy to proszę o PW ![]() A teraz pora na największe spamerki: 1. nikki999 - 513 ![]() 2. maalwiinkaa2 - 430 ![]() 3. arkadia1616 - 287 ![]() Gratulacje ![]() OFICJALNIE: SPAM CZAS ZACZĄĆ! ![]() ![]() Edytowane przez balletoevs Czas edycji: 2009-10-17 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szkoła przetrwania czyli Maturzyścia w studenckiej dżunli, cz. XVII :)
pierwsza!
i widzicie napisalam posta w starym, ale zalozylscie nowy, wiec tu kopiuje to co tam pisalam: ![]() Wczoraj zablysnelam na Zarzadzaniu ![]() Cos tam powiedziałam i wykladowaca stwierdzil, ze ja i pewna dzieczyna mamy juz zalczony przedmiot na 4+ ![]() Cos mi sie nie chce w to wierzyc, pewnie zapomnii, a poza tym to byly zaledwie 2 zdania i dzisiaj baba na Mikroekonomii puscila liste zeby sie wpisac, a pozniej przeliczyla osoby i bylo 47, a na liscie 50, wiec jacys debile kogoś wpisali i ona wybiurczo wykreslila 3 osoby ![]() ![]() ![]() Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2009-10-16 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
pierwsza
![]() edit : druga :P
#4 |
BAN stały
|
rzutem na taśmeeeee
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
druuuga!
![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2009-10-16 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | ||
Wtajemniczenie
|
I ja
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Som już maturzyścia to teraz mamy jeszcze 'dżunle' xD Brawo Ballet!
![]() ![]() A wogole to mam 3 miejsce w spamie ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja tylko współczuję tym z Was, które będą musiały napisać : część 49 wątku rzymskimi itd
![]() A w ogóle jestem zła ![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
Ejj, miało być dżungli
![]() ![]() arki, mamy jeszcze Immartykulację zamiast Immatrykulacji ![]() Edytowane przez balletoevs Czas edycji: 2009-10-16 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Seren poległam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jest blad w tytule - dżunli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ball napisz do moda o zamknięcie i poproś o poprawienie literówki
![]() ![]() Muszko gratuluję, może nie zapomni ![]() ![]() ![]()
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co tydzień będę mieć kartkówkę na wejściu z poprzednich zajęć zamiast 2 kolokwiów ![]() np. nieprawdą jest, że idziesz i jesz zarazem, wtedy i tylko wtedy gdy nie idziesz lub nie śpisz. i ja piszę : ~ (p^q) <-> ~p v ~q Ja na logice ![]()
![]() |
#17 | ||
Wtajemniczenie
|
Nikki jak tam Ana?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
łuhu Matrurzyścia w końcu zabrały się do spamowania
![]() ![]() ![]() witam i ja w naszej cudownej dżunli ![]() ![]() ja dzisiaj myślałam że umrę ![]() ![]() ![]() ![]() Arki! czemu mi nie odpisałaś na esemesiaka?! ![]() ![]() ![]() idę jeść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Napisałam do rambo z prośbą o poprawę literówki i zamknięcie poprzedniego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
o niebo lepsza od szarej
![]() ![]()
#21 |
Zakorzenienie
|
Logikę miałam na dyskretnej teraz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Seren no ja miałam malusią część tego na matmie w LO
![]() Ja spasuje ![]() ![]() E tam zostawcie literówkę! Mi sie podoba! ![]() Muszka to gratuluję! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi, suwak się dobrze układa? No i wchodzi na ramię? I czy na tym długim pasku da się tak wyregulować, żeby był dość krótki? No bo mama się zastanawiała nad nią, ale w ręku nosić nie będzie, przez ramię też nie, więc musi być na ramię
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Macierze mam na algebrze i mam za 2 tyg kolosa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i od razu tej koszuli co przyszła jakiś czas temu ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ZOSTAWCIE LITERÓWKĘ!!!!!!
Vinka zabij mnie ale zapomniałam ![]() Przepraszam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ARKI PROSZĘ MNIE NIE OLEWAĆ!
która chce iść ze mną 28 listopada na koncert ? (Myslovitz, T.Love, Ania Dąbrowska, Fisz Emade i Mikromusic) do Hali Stulecia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Arkadia tak, tak, teraz robię rzecz, którą miałam zrobić tydzień temu, a właściwie to rok temu, czyli wypełniam Kwestionariusz Przyszłego Wolontariusza
![]() Pojechałam do biblioteki i wróciłam z niczym, bo pani w bibliotece chciała ode mnie indeks, a ten leży na biurku -.-' |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() boje sie, ze nie zczaję tego, bo nie było mnie ani na wykładzie, ani na ćwiczeniach jak to wprowadzali ![]() Cytat:
![]() ![]() ja chcę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Ludzie... denerwuja mnie te moje studia... te wszystkie ksiązki jakie mamy czytac sa ciagle o tym samym... oni na 100 stronach piszą to co ja bym powiedziała jednym zdaniem i to prostym a nie podrzędnie złozonym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.