|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Suszarka do włosów
Cześć,
szukam prezentu dla mojej dziewczyny i ostatnio zauważyłem, że ma starą, dosyć zniszoczną suszakę do włosów, czy myślicie że nowa mogłaby ją ucieszyć? Lubie praktyczne prezenty i z tego co rozmawiałem z Nią to też podziela moje zdanie w tym temacie. Jak myślicie, suszarka do włosów to dobry pomysł na świąteczny prezent? Jeżeli tak to na co mam zwrócić uwagę przy wyborze? Jakieś przykłady? Myślałem o czymś takim: http://pl.remington-europe.com/women...yer-d5220.html Edytowane przez malymakar Czas edycji: 2014-11-16 o 21:11 Powód: przyklad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Suszarka do włosów
Cytat:
Moja suszarka jak się zniszczyła, to zaczęła się przegrzewać (po paru minutach działania się wyłączała i musiała się wystudzić zanim znowu dało się ją włączyć) - po próbie naprawy się jej pozbyłam. Jak dla mnie albo suszarka nadaje się do użytku albo nie (bo np. stała się niebezpieczna, bucha z niej ogień itp.) Do czego zmierzam - jeśli Twoja dziewczyna ma działającą i nie całkiem obciachową suszarkę, to może kup jej inny praktyczny prezent? Dziewczyna układa włosy (podkręca, zawija itp.)? Może jakaś lokówkosuszarka czy wybajerzona lokówka? Jest wiele możliwości sprawienia dziewczynie czegoś, czego jeszcze nie ma. Jeśli jednak pozostaniesz przy suszarce, to zwróć uwagę na to czy ma funkcję jonizacji, czy ma 2 prędkości suszenia + zimny powiew i może jeszcze czy nie jest bardzo głośna. Jak dla mnie dyfuzor (te kolce) do suszarki jest zbędny, nigdy tego nie używałam, choć posiadam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Aktualna suszarka suszy, ale ma popsuty włącznik i działa na zasadzie wsadzania/ wyciągania z kontaktu co nie jest chyba zbyt wygodne. Co więcej nie ma żadnej regulacji ani temperatury, ani siły, a już tym bardziej zimnego powietrza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się ucieszyła
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Jeśli suszarka rzeczywiście jest w takim stanie, to fajny pomysł na praktyczny prezent.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.