Suszarka do w³osów - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to co¶ co lubimy otrzymywaæ i dawaæ. Podpowiadamy jak wyszukaæ odpowiedni prezent. Gdzie kupiæ po okazyjnej cenie prezenty ¶wi±teczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-11-16, 19:32   #1
malymakar
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Suszarka do w³osów

Cze¶æ,
szukam prezentu dla mojej dziewczyny i ostatnio zauwa¿y³em, ¿e ma star±, dosyæ zniszoczn± suszakê do w³osów, czy my¶licie ¿e nowa mog³aby j± ucieszyæ? Lubie praktyczne prezenty i z tego co rozmawia³em z Ni± to te¿ podziela moje zdanie w tym temacie.

Jak my¶licie, suszarka do w³osów to dobry pomys³ na ¶wi±teczny prezent?
Je¿eli tak to na co mam zwróciæ uwagê przy wyborze? Jakie¶ przyk³ady?

My¶la³em o czym¶ takim: http://pl.remington-europe.com/women...yer-d5220.html

Edytowane przez malymakar
Czas edycji: 2014-11-16 o 21:11 Powód: przyklad
malymakar jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-17, 18:32   #2
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 634
Dot.: Suszarka do w³osów

Cytat:
Napisane przez malymakar Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ,
szukam prezentu dla mojej dziewczyny i ostatnio zauwa¿y³em, ¿e ma star±, dosyæ zniszoczn± suszakê do w³osów, czy my¶licie ¿e nowa mog³aby j± ucieszyæ? Lubie praktyczne prezenty i z tego co rozmawia³em z Ni± to te¿ podziela moje zdanie w tym temacie.

Jak my¶licie, suszarka do w³osów to dobry pomys³ na ¶wi±teczny prezent?
Je¿eli tak to na co mam zwróciæ uwagê przy wyborze? Jakie¶ przyk³ady?

My¶la³em o czym¶ takim: http://pl.remington-europe.com/women...yer-d5220.html
Po pierwsze: czym przejawia siê to, ¿e suszarka jest stara i zniszczona? Wygl±da jak relikt PRL czy nie suszy?

Moja suszarka jak siê zniszczy³a, to zaczê³a siê przegrzewaæ (po paru minutach dzia³ania siê wy³±cza³a i musia³a siê wystudziæ zanim znowu da³o siê j± w³±czyæ) - po próbie naprawy siê jej pozby³am. Jak dla mnie albo suszarka nadaje siê do u¿ytku albo nie (bo np. sta³a siê niebezpieczna, bucha z niej ogieñ itp.)

Do czego zmierzam - je¶li Twoja dziewczyna ma dzia³aj±c± i nie ca³kiem obciachow± suszarkê, to mo¿e kup jej inny praktyczny prezent? Dziewczyna uk³ada w³osy (podkrêca, zawija itp.)? Mo¿e jaka¶ lokówkosuszarka czy wybajerzona lokówka? Jest wiele mo¿liwo¶ci sprawienia dziewczynie czego¶, czego jeszcze nie ma.

Je¶li jednak pozostaniesz przy suszarce, to zwróæ uwagê na to czy ma funkcjê jonizacji, czy ma 2 prêdko¶ci suszenia + zimny powiew i mo¿e jeszcze czy nie jest bardzo g³o¶na. Jak dla mnie dyfuzor (te kolce) do suszarki jest zbêdny, nigdy tego nie u¿ywa³am, choæ posiadam.
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-18, 08:08   #3
malymakar
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Aktualna suszarka suszy, ale ma popsuty w³±cznik i dzia³a na zasadzie wsadzania/ wyci±gania z kontaktu co nie jest chyba zbyt wygodne. Co wiêcej nie ma ¿adnej regulacji ani temperatury, ani si³y, a ju¿ tym bardziej zimnego powietrza.
malymakar jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-18, 08:55   #4
Hedonistka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 813

Ja bym siê ucieszy³a
Stary 2014-11-18, 10:28   #5
JossStone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 727

Cytat:
Napisane przez malymakar Poka¿ wiadomo¶æ
Aktualna suszarka suszy, ale ma popsuty w³±cznik i dzia³a na zasadzie wsadzania/ wyci±gania z kontaktu co nie jest chyba zbyt wygodne. Co wiêcej nie ma ¿adnej regulacji ani temperatury, ani si³y, a ju¿ tym bardziej zimnego powietrza.
W takim wypadku to na pewno bêdzie udany prezent, ja bym siê ucieszy³a z nowej suszarki
JossStone jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-18, 19:04   #6
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 634

Je¶li suszarka rzeczywi¶cie jest w takim stanie, to fajny pomys³ na praktyczny prezent.
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Prezenty

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-11-18 20:04:55

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.