|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to co¶ co lubimy otrzymywaæ i dawaæ. Podpowiadamy jak wyszukaæ odpowiedni prezent. Gdzie kupiæ po okazyjnej cenie prezenty ¶wi±teczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Suszarka do w³osów
Cze¶æ,
szukam prezentu dla mojej dziewczyny i ostatnio zauwa¿y³em, ¿e ma star±, dosyæ zniszoczn± suszakê do w³osów, czy my¶licie ¿e nowa mog³aby j± ucieszyæ? Lubie praktyczne prezenty i z tego co rozmawia³em z Ni± to te¿ podziela moje zdanie w tym temacie. Jak my¶licie, suszarka do w³osów to dobry pomys³ na ¶wi±teczny prezent? Je¿eli tak to na co mam zwróciæ uwagê przy wyborze? Jakie¶ przyk³ady? My¶la³em o czym¶ takim: http://pl.remington-europe.com/women...yer-d5220.html Edytowane przez malymakar Czas edycji: 2014-11-16 o 21:11 Powód: przyklad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 634
|
Dot.: Suszarka do w³osów
Cytat:
Moja suszarka jak siê zniszczy³a, to zaczê³a siê przegrzewaæ (po paru minutach dzia³ania siê wy³±cza³a i musia³a siê wystudziæ zanim znowu da³o siê j± w³±czyæ) - po próbie naprawy siê jej pozby³am. Jak dla mnie albo suszarka nadaje siê do u¿ytku albo nie (bo np. sta³a siê niebezpieczna, bucha z niej ogieñ itp.) Do czego zmierzam - je¶li Twoja dziewczyna ma dzia³aj±c± i nie ca³kiem obciachow± suszarkê, to mo¿e kup jej inny praktyczny prezent? Dziewczyna uk³ada w³osy (podkrêca, zawija itp.)? Mo¿e jaka¶ lokówkosuszarka czy wybajerzona lokówka? Jest wiele mo¿liwo¶ci sprawienia dziewczynie czego¶, czego jeszcze nie ma. Je¶li jednak pozostaniesz przy suszarce, to zwróæ uwagê na to czy ma funkcjê jonizacji, czy ma 2 prêdko¶ci suszenia + zimny powiew i mo¿e jeszcze czy nie jest bardzo g³o¶na. Jak dla mnie dyfuzor (te kolce) do suszarki jest zbêdny, nigdy tego nie u¿ywa³am, choæ posiadam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Aktualna suszarka suszy, ale ma popsuty w³±cznik i dzia³a na zasadzie wsadzania/ wyci±gania z kontaktu co nie jest chyba zbyt wygodne. Co wiêcej nie ma ¿adnej regulacji ani temperatury, ani si³y, a ju¿ tym bardziej zimnego powietrza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 813
|
Ja bym siê ucieszy³a
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 727
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 634
|
Je¶li suszarka rzeczywi¶cie jest w takim stanie, to fajny pomys³ na praktyczny prezent.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.