|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Celebryci - znacie kogoś osobiście?
Hej, znacie osobiście osoby o których można poczytać na pudelku i innych tym podobnych?
Ale nie piszcie nazwisk - ciekawa tylko jestem, jakie te osoby są, czy wizerunek kreowany w mediach ma jakieś odzwierciedlenie w rzeczywistości? Czy może znacie ludzi, którym rzeczywiście sodówka uderzyła do głowy? Tyle się teraz namnożyło tych gwiazdeczek, jakichś znajomych chyba mają? ![]() Edytowane przez Damayanti Czas edycji: 2015-10-28 o 01:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: Celebryci - znacie kogoś osobiście?
Znam jedną aktorkę, utalentowaną kobietę, raczej lubianą celebrytkę.
Prywatnie jest bardzo nieszczęśliwa w życiu osobistym, ale poza tym to wciąż miła osoba. Żadnej sodówy. Raczej zmęczona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Znam, bo zajmuję się zawodowo wizerunkiem
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Osobiście znam dwie chwilowe celebrytki, które zabłysnęły udziałem (i jedna zwycięstwem) w pewnym programie TVN. O jednej już wszelkie pudelki zapomniały, od programu chwyta się dosłownie wszelkich sposobów, by jakoś zaistnieć i być znowu (i bardziej) sławna. Jest nieprzyjemna, a w jej przypadku sodówka chyba odbiła jeszcze przed programem
![]() Druga jest taka, na jaką wyglądała w programie. Pudelki i inne takie są aktualnie na etapie zapominania o niej. W sumie nie wiem, czy teraz coś robi w tamtym kierunku, bo nie mam już z nią kontaktu. Trochę "wielkich" celebrytów i pierwszoligowych polityków to znajomi znajomych albo rodzina znajomych, ale nie znam ich osobiście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
niecnotliwa dziewica
|
Może nie z gatunku plotkowo/pudelkowego, ale przewinęli mi się w życiu: jeden zawodowy sportowiec, jeden aktor, jeden reżyser. Obecny partner też jest z tych kręgów, artystycznych, znaczy. W sumie ciekawe, czemu, bo zupełnie się w tych showbiznesowych środowiskach nie obracam
![]()
![]() |
#6 |
Wredny kotecek
|
Chyba był już taki wątek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
znam jedną osobę, która brała udział w tvshow. niestety jej medialny wizerunek jest dość krzydzący (ale związane jest to z tym, że w tym programie miała do zagrania pewną rolę- i już jej ta łatka została).
w życiu prywantnym bardzo miła, ciepła osoba
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
W czasie nauki w szkole średniej znałam jedną taka dziewczynę. Teraz jest "wielką gwiazdą" od pogody w pewnej stacji telewizyjnej. No i juz się nie znamy, bo gdzie mi tam do gwiazdy.
![]() |
#9 |
Are you talking to me?!
|
Miałam przyjemność poznać popularną aktorkę i piosenkarkę. Aktorka okazała się skromna i przesympatyczna, piosenkarka - niestety nie; ewidentnie sodówka w głowie, zachowanie "wielka diva", ogólnie niezła zołza.
![]() |
#10 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Znam 2 osoby: projektantkę mody i dwóch piosenkarza.
W przypadku pierwszej wizerunek medialny jest mocno wykreowany przez nią samą, więc nie jest najgorszy, prywatnie nie jest to fajna i normalna osoba. Piosenkarze normalni, w sumie mało medialni ostatnio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nie można powiedzieć, że znam takie osoby, aczkolwiek często spotykam i rozmawiam z celebrytami/ osobami rozpoznawalnymi, ponieważ pracuję w takim miejscu, że często się przewijają. Generalnie różnie bywa. Zdarza się, że niektórzy są zarozumiali, wyniośli i chamscy. Jednak większość z nich to normalni ludzie, są bardzo sympatyczni i otwarci.
Jedyne na co zwróciłam uwagę: jednak makijaż i photoshop działają cuda. ![]() Także nie wpadajcie w kompleksy widząc te osoby w kolorowych magazynach, bo są tacy sami jak wy, też mają różne niedoskonałości. ![]()
![]() |
#13 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Do mojej pracy często na badania przychodzi pewien polityk Jacek K. Prywatnie jest jeszcze większym bucem
![]() Zreszta paru czołowych polityków sie u nas pojawiło, niezależnie od partii każdy wymagał specjalnego traktowania ![]() Bardzo milo wspominam aktorke Kasię F. Czy boksera Dariusza M. ![]() I rzeczywiście tv dodaje kg ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Znam jedną modeleczkę. Chamska, wulgarna, agresywna i wywyższająca się. Znam też dwóch szerzej znanych blogerów i są w porządku.
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Kiedyś znajoma opowiadała jak Justyna S. się oburzyła, gdy na pytanie, czy chce autograf, ta odpowiedziała, że nie chce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1.Facet,który mieszka 3 klatki dalej nawet często występuję w programach gdzie się tańczy i śpiewa,jest muzykiem.Normalny.
2.Lekarz rodzinny.Były poseł sld.Najbardziej sympatyczny i w porządku lekarz z jakim miałem do czynienia. 3.Kiedyś w kiblu w klubie gadałem z Borixonem,bo staliśmy w jednej kolejce.Fajnie się gadało acz krótko.Szkoda bo chciałem mu już zacząć rapować i się spytać czy mnie weźmie na featuring.Ale może to i dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Akurat to był rezonans i do tego kolana
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Znam Romka Koseckiego.Chodzilismy razem do szkoly ,a potem "gralismy" w takim smiesznym ,młodziezowym zespole muzycznym.Tzn.Romek gral na basie a ja spiewałam
![]() Za mlodu byl fajnym,milym chlopakiem.Teraz tez jest ok.Spotykamy sie głownie na fb,ale zawsze jest sympatycznie. Bedąc mlodą nauczycielką mialam okazje poznac slynną pania od rewolucji kulinarnych ![]() ![]() Oj,chyba nie napisalam na temat.... Bylo to ponad 20 lat temu i wtedy oczywiscie nie byla jeszcze znana,ale tez robila zamieszanie wokól wlasnej osoby.Jednak wspominam ją dosc sympatycznie ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-10-30 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Mialam okazje poznac kilka takich osob, a jeszcze wiecej moich znajomych znalo celebrytow, to znam rozne opowiesci ale wiekszosc zachowuje dla siebie. Milo wspominam Klaudie Halejcio, teraz jest w TV coraz czesciej.
Pewien bardzo znany aktor, kulturalny facet, no ale ma slabosc do mlodych dziewczyn, podczas gdy w komentarzach na portalach plotkarskich pisza co innego ;p Takze nie zawsze sie to pokrywa z rzeczywistoscia. Ogolnie raczej nie jaram sie celebrytami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Może nie do końca obracam się w tym środowisku, studiuje na At, ale znam kilka osób. Nie bedę wymieniala po nazwiskach; różnie, niektórzy sympatyczni, niektórzy zarozumiali z duże parciem na szkło.
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- *z dużym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Z przyczyn zawodowych poznałam pana Jacka G- były piłkarz, były trener, obecnie chyba komentator sportowy z zamiłowaniem do rysowania. Niesympatyczny i przekonany, że wszyscy rzucą całą robotę i będę koło niego skakać, bo przyjechała osobistość telewizyjna. Ale jak został sprowadzony na ziemię, to dało się przeżyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Celebryci - znacie kogoś osobiście?
Znam. Jedna z popularnych ostatnio blogerek. Dla mnie tragedia, zanim stała sie pudelkowa celebrytka była identyczna tylko brzydsza. :p
I wbrew pozorom jej pieniądze nie pochodzą z dziwnych bądź niesmacznych zajęć jak niektórzy twierdza, ona zawsze była bogata. Tak samo nie zyje teraz tak bo sobie do tego doszła - żyła tak zawsze, od urodzenia. A stała sie teraz blogerka bo po prostu ktos użył znajomosci i tak to poszło. Ogolnie przeżyłam z nia rożne niefajne sytuacje związane z jej charakterem, uciekam gdy widze ja w internecie i na ulicy. Znam jeszcze jedna, ale ona jest znana w nieco bardziej zamkniętym towarzystwie, niemniej jednak jest. Kiedys była moja przyjaciółka. O niej moge powiedziec, ze zawsze taka była, a nie ze moda na cos to zapoczątkowała i naprawde poważnie zapracowała na rozpoznawalność, do tego jest ambitna, przykłada sie do studiów itd. Edytowane przez chwast Czas edycji: 2015-11-01 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś ja i mój kolega prowadziliśmy do klatki pewnego trochę podstarzalego (ale wciąż jarego :-D) piosenkarza, który najpierw podjechał taksą, a potem szedł osiedlowa ulica od pobocza do pobocza i poprosił nas o otworzenie drzwi klatki jego kluczem "bo szeciesz ja nie fafie teras luczem "
![]() Poznałam także Krula - był przemiły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Miała być znana i pudelkowa ![]()
![]() |
#29 |
MUSEarka
|
Znam jednego polskiego, bardzo znanego aktora. Media kreują go na zabawnego i pełnego optymizmu człowieka i tak też jest w rzeczywistości. Prywatnie jak się widujemy raz na ruski rok to zawsze wychodzę z bólem brzucha od śmiechu. Przeuroczy facet
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.