![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
DKNYPure, Marcel,Burberry Summer, Au The Rouge, EA Green Tea Intense, Avon LISTOPADNIEAKTUALNE Miracle Lancome- ok7/30ml Callianna DKNY Pure- połowa z 30ml nie ma Burberry Summer ok 15-20ml/100 - pierwsza wersja Callianna Chique Taylor of London 50ml EDC nie ma EA Green Tea Intense 70/75ml Mexx Woman- we flakonie 20ml zostało ok 5- na wypróbowanie Blumarine Bellissima Acqua di Primavera ok 25/30ml moze nawet ciut więcej dla wielbicielek fiołków (fiołki z malinami), sliczne, ale nie dla mnie,..A tu ktoś ładnie go opisał ![]() Avon Femme zestaw edt 50ml, balsam, dezodorant- nietrafiony prezent ![]() L'Occitane Vanille&Narcisse- miniaturka 7,5ml, przetestowanena wylocie Oriflame by Marcel 50ml bez kilku psików (ale stale używam, więc sukcesywnie go ubywa)- wymiana wyłącznie na Neonaturę Cocoon YR lub Nature Millenaire YR- może być z dokładką czegoś co tu wystawiam odlewki: odlewka Donna Karan Carshmere Mist- ok 8ml w szklanym atom. odlewka 5ml Vanille Noire YR w plastikowym atom. odlewka Au The Rouge Bulgari ok 12ml w szklanym atom Szukam głównie Chanel Chance eau tendre (odlewka moze byc), Neonatura Cocoon YR, Herba Fresca Guerlain, Hermes Un Jardin sur le Nil konwalia, Kwiat wisni YR, Nature Millenaire Burberry Brit Sheer Mon Jasmin Noir l'eau Tendre Jasmin YR rozważę każdą perfumową propozycję z nutami kakao, kawy (jednak coś wytrawnego, bez cukrowej słodyczy,hmm to będzie trudne ![]() Oraz w zasadzie każdą inną perfumową propozycję ![]() kosmetyków do pielęgnacji (w szczególności balsamy do suchej skóry lub mleczka do ciała YR bez lub konwalia), Kosmetyki z serii Ava Eco Linea lub Ava Eco Garden żel peelingujący do mycia (najchętniej Lirene antycellulit lub Ziaja w czerwonym pudełku) do makijażu Galenic Aquasublime krem koloryzujący jasny, cień sypki YR ten w słoiczku najjaśniejszy odcień (diament?). Z ubrań/butów- mogą być balerinki klasyczne w rozm 36 (wkładka 23cm) w odcieniach brązu najlepiej nowe lub niewiele noszone, botki na płaskim obcasie w kolorze j.w., jesienny szal-tuba lub inne ciekawe tuniki, bluzki w klimacie folk/etno w rozm 34-36 Torba-worek w odcieniach brązu lub bordo (byle nie czarnej) najlepiej z większą ilością kieszonek. __________________ ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Proszę o dopisek LISTOPAD!
Łatwiej patyk obcinkować niż go potem pogrubasić.. ![]() Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post68212696 Edytowane przez olcia7 Czas edycji: 2014-12-03 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: DKNYPure, Marcel,Burberry Summer, Au The Rouge, EA Green Tea Intense, Avon Femm
może coś u mnie za
Miracle Lancome- ok7/30ml DKNY Pure- połowa z 30ml Burberry Summer ok 15-20ml/100 mam Madonnę o nucie słodkiej, kakao i dwa inne - wszystkie oddam za te w/w
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: DKNYPure, Marcel,Burberry Summer, Au The Rouge, EA Green Tea Intense, Avon Femm
siup
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: DKNYPure, Marcel,Burberry Summer, Au The Rouge, EA Green Tea Intense, Avon LIST
Blumarine jest bardziej wytrawne, fiołek, ale nie ulepek, taki idealny zapach na wiosnę, bardzo ładny
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: DKNYPure, Marcel,Burberry Summer, Au The Rouge, EA Green Tea Intense, Avon LIST
tu jeszcze coś o tym zapachu
Blumarine Bellissima Acqua Di Primavera EDT zapach podobny do Ogródka Nilowego, Miss Dior L'Eau i Versace Versense. Świeży, słodkawo-kwiatowy, "wilgotny" Madonna tez nie jest taka słodka, karmelkowa, raczej ostrzejsza nuta zastanów się na spokojnie i jak coś to daj znać ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
mi te 3 niezmiennie kuszą
Miracle Lancome- ok7/30ml DKNY Pure- połowa z 30ml Burberry Summer ok 15-20ml/100 a nie chcesz miniaturki L'occitane z mego wątku? mogę dorzucić odsypkę pudru Kanebo ( w douglasowym mini pudełeczku) w gratisie a co Ty być mi dała za Belissimę, nie wiem jak cenowo to widzisz, żeby nikt nie był stratny ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
w sumie i tak nie znam tych zapachów za bardzo, ale za Blumarine i miniaturkę wezmę
Miracle Lancome- ok7/30ml Burberry Summer ok 15-20ml/100 myślę, ze to uczciwie cenowo ![]() jak mucia chce DKNY niech bierze ![]()
moja wymianka kosmetyczna Edytowane przez Callianna Czas edycji: 2014-11-06 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
z zapachów nic dla siebie nie znalazłam. a nie masz nic niezapachowego? chętnie zawsze przyjmę srebrną biżuterię , jakieś kolczyki, może fajną chustę?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Nie zawsze patrze na ceny a na to co komu potrzebne..
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Avon Femme zestaw edt 50ml, balsam, dezodorant
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
nic wiecej nie dobiorę i sama raczej tez nie mam nic do dorzucenia
nic na siłę, w sumie pure biorę w ciemno jesli nie pasuje Ci Jasmin, trudno ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
no niestety nie jest to ta półka cenowa, crafted to odnoga levis'a, za sukienkę dałam 299zł, ale serdecznie dziękuję za odpowiedź
![]() gdybyś może poza wątkiem miała coś NOWEGO, co nadaje się na prezent to daj znać, bo szukam aktualnie ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dokladam fiołki Acqua di Primavera Blumarine. Zapraszam.
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za pure? zajrzyj do obu wątków.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cocona mam ale nie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się dkny pure, ale lveb oddam tylko za wisha
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej,noszę M,ale szukam z ubrań tylko tego,co mam w wish. Chwilowo skupiam się na szukaniu nowych drobiazgów kosmetycznych do prezentów świątecznych. W Twoim wątku nic nie wypatrzyłam,ale będę śledzić dokładki.
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Dziekuje,spodnice nie sa teraz moim priorytetem,mam ich prawde mowiac setki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Mam tendre jasmin YR 50ml bez kilku psikow z kartonikiem z Twojej wish
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a żel pillingujący The body shop żurawina zamrożona Cię nie zainteresuje? mam jeszcze po za wątkiem żel pod prysznic 300ml YR kakao&orange oraz krem do rąk YR z tej samej serii- nówki oczywiście..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam tendre jasmin 50ml i jestem zainteresowana tylko podobna pojemnością wiec jesli zależy Ci na jasmine to ja poszukuje tylko tez podobna wielkość,nie oddam 50ml za 5ml vanille czy 7,5 innego zapachu bo to logiczne ze nieoplacalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Dla mnie również, dlatego lekko zdziwiła mnie Twoja propozycja ;D
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
A dkny pure połowa z 30ml i vanille&narcisse miniaturka?za jasmin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Ok to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiedziałam kiedy napiszesz i inna dziewczyna tez jest chętna i z nią negocjowałam ale narazie jej nie ma wiec daj mi czas do soboty ok
![]() Jesli wymienisz lub sprzedaż to trudno nie będe rezerwować bo możesz dostać dobra propozycje zrobimy tak ze jesli ja nie wymienię a Ty w sobotę nadal bedziesz miała to sie wymienimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.