|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Siostra a mój związek
Mam na prawdę ciężki jak dla mnie problem. Stanęłam w martwym punkcie i nie wiem co już mam robić w tej sytuacji.. Jestem w związku już od 3 miesięcy. Rodzice go już poznali i nie było żadnych problemów z ich strony. Ale zaczęły się z moją siostrą. Gdy zaczęłąm się z nim spotykać to wysłuchiwałam jej pretensji, że olewam ją i rodzinę . Nigdy tak nie było, zawsze mam czas dla wszystkich , oczywiście na naukę też.. Studiuję i mieszkam z siostrą, więc cały czas się widujemy !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siostra a mój związek
ale nie rozumiem problemu. Dlaczego słuchasz siostry i pozwalasz jej na te odpały zamiast powiedzieć wprost odpier***ol się!?
Zazdrośnica i pies ogrodnika i tyle.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Oczywiście ,że jej nie słucham. To moje życie i jej to nie pasuję, że nie chcę się podporządkować.. Ale taka zazdrość, nigdy tak nie było .. Może też na to wpłynęła pewna sytuacja. Rozstała się z chłopakiem i nie chcę ,żebym była szczęśliwa.. ? Kurczę, ale to się robi już nie do zniesienia !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Siostra starsza?
Rozstanie też może mieć wpływ, ale bez przesady, żeby wysyłać siostrze obraźliwe smsy ;/ Nie możesz jej po prostu olać? Nie odp na smsy etc skoro rozmowa nie pomaga. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Powiedz jej, ze nie jest twoją matką i nie będzie Ci rozkazywać, bo jestes dorosła i masz swoje życie, ze masz dość jej ciągłego gadania i ze jak będą sie powtarzać te sytuację z sms'ami to Zmieniasz mieszkanie, prawdopodobnie zadziała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bądź silna
![]() Może jak znajdzie chłopa to jej minie, albo z czasem oswoi się z sytuacją ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
To proste... znajdź jej faceta.
![]() Nie ma własnego obiektu westchnień to jej odwala. Często już tak jest z kobietami... (a tym bardziej jak ktoś młodszy i mniej doświadczony osiąga ten upragniony cel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Zostaw gdzieś na wierzchu gazetę z ogłoszeniami, niech będą zaznaczone pokoje do wynajęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.