|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Miracle forever Lancome, zestaw
Wymienię zestaw Miracle Forever.
Zestaw zawiera: *Perfumy 50ml (użyte ok 5 razy) wymienione z Idiaminka Perfumy są oryginalne, posiadam rachunek ! Wymienię tylko na perfumy np: Gucci Envy me, Escada moon sparkle, pacific paradise itp.. , Hugo Boss Red woman, Code Armani, dkny ![]() Może znajdzie się chętna na: *balsam 50ml ( nie używane) *żel do mycia ciała 50ml (nie używane) Rozpatrzę wszystkie propozycje
Edytowane przez olcia 810 Czas edycji: 2008-12-15 o 12:26 |
|
|
|
|
#2 |
|
perfumove love
|
Dot.: Miracle forever Lancome, zestaw
Interesują mnie jedynie perfumy z zestawu, może chciałabyś któryś z tych zapachów:
Sean John Unforgivable 35/50ml Amethyst Fatale 48/50ml Kenzo Summer 50/75ml Clinique Happy Heart 45/50ml Chanel Allure edp (odlewka 25ml do pięknego flakoniku) Zapraszam do siebie |
|
|
|
|
#4 |
|
perfumove love
|
No jasne, rozumiem
Gdyby jednak udało Ci się np. sprawdzić któryś zapach to daj znać. A Noa Perle faktycznie jedynie na coś z poszukiwanych ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Cytat:
Napisane przez olcia 810 W takim razie muszę poczekać na siostre, bo tu właściwie jej perfumy ![]() Rozumiem, że Ty jesteś zainteresowana tylko perfumami? ![]() Myślę ,że tak bo nie mam czasu się balsamować i nie lubię stosuję jedynie jakieś specyfiki w sprayu bo szybciej się aplikuje Prosze tylko o w miarę szybką decyzję ,ponieważ wodą jest wystawiona na Allegro i kilka osób obserwuje więc chciałabym aukcję wycofać zanim ktoś zalicytuje. Olciu rozmawiajmy w Twoim wątku , jeśli pozwolisz Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-12-15 o 10:51 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Siostra niebawem wróci i dam znać
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
a może jednak skusisz się na górę ciuchów za to ?
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
http://www.aukcjoner.pl/gallery/000688569-.html#I1
już jest , bardzo proszę . Woda jest oczywiście bez żadnych wątpliwości oryginalna , dla uzupełnienia róznicy pojemności mogę zrobić odlewkę 2-5 ml innego zapachu z watku / tylko poproszę o jakiś pojemniczek , atomizerek / Poza wątkiem dysponuję Chanel Mademoiselle , Moschino Couture , Versace Woman, Euphoria klasyk , Nina Nina Ricci , Kenzo 7.15 in Bali , Cashmir Choparda .... uffff .... i również z tych zapachów mogę zrobić niewielkie odlewki |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
No to w takim razie ja jestem chętna na wymiane
![]() Niestety nie mam żadnego atomizerka ale to tylko 3 ml ![]() Jeżeli jestes chętna to.. Proszę o podanie adresu na priv i postaram się jutro wysłać paczke, jako pierwsza |
|
|
|
|
#15 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To w takim razie ja mam jakąś fioleczkę ale bez psikacza - wybierz zapach to chętnie dorzucę. Idę na PW |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Hej, zobacz proszę do mnie -mam do zaoferowania kilka ciekawych zapachów ;-))
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

i nie lubię
stosuję jedynie jakieś specyfiki w sprayu bo szybciej się aplikuje