|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
w styczniu - zapachy nike, herbaty, kilka kosmetyków, szczotka do włosów
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !
Zapraszam również do wątku ciuchowego, tam między innymi: Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-07-17 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w styczniu - zapachy nike, herbaty, kilka kosmetyków, szczotka do włosów
zapachy:
Nike - pure 2 x nike limited edition - po 25ml, na jednym pisze gratis golden delicious - z wymiany, buteleczka 30ml, także jak widać zostało go niewiele Calvin Klein, Eternity EDP Mam je już długo! Tester, wyjściowo 100ml - oddam połowę z tego co zostało we flakonie, resztę sobie przeleje i oddam w oryginalnym opakowaniu - tylko za te perfumy: Guess Woman, Dot Marc Jacobs, Nina Ricci Nina. Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-01-06 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. wkłady domestos
2. zasypka do stóp - termin 2.2015 3. błyszczyk avon plump pout kolor mocha kiss - użyty 3 razy 4. pomadka i błyszczyki ULTA - dostałam od koleżanki z takiego dużego zestawu kosmetyków, wydaje mi się, że nieużywane, ja ich w każdym razie nie używałam - z zestawu podobnego do tego http://www.ulta.com/ulta/browse/prod...pprod11501495# szczotka z włosia z dzika - mimo, że ją myłam, ma takiego kłaczki ;/ kupiona w rossmannie Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-01-06 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
herbatki
akcesoria komputerowe/komórkowe - pokrowiec na laptopa - myszka komputerowa - słuchawki - pojedyncze słuchawki oczka do zabudowy - oprawa 704 A - 9 sztuk - niestety po zakupie przez internet, okazało się, że u mnie musi być inny rozmiar a przegapiłam termin zwrotu- opis z aukcji: Możliwość stosowania żarówek LED lub halogenowych na 230V po dokupieniu i wymianie gniazda na trzonek GU10. Dane techniczne : Lampa : G5.3 MR16 Średnica: 88 mm Wycięcie otworu: 75 mm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Rolety - nieużywane
1. Malinowa - szerokość ok. 60cm - muszę dokładniej zmierzyć, brak haków ze zdjęcia katalogowego 2. biało-brązowa - szer. ok 80cm, długość ok. 155cm (na płasko, rozciągnięta) 3. kremowo-pomarańczowa - szer. ok 80cm, dł. ok. 144cm (j.w.) 4. kremowa - może też służyć jako firanka, szerokość ok. 142cm, dł. 158cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() znajdziesz coś u mnie za : Nike - pure 2 x nike limited edition - po 25ml, na jednym pisze gratis ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.