![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
We wrześniu - ubrania (wszystkie rozmiary), dodatki i inne
[/color][/color][/color][/color]
zostało tylko to co w opisach, zapraszam do wątku kosmetycznego
Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2015-03-03 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: We wrześniu - ubrania (wszystkie rozmiary), dodatki i inne
z tego postu nic nie zostało
Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2014-04-07 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
9. Golfik bez rękawów w kolorze różowym. Z przodu aplikacja z cekinów, z tyłu gładki. Stan bdb, założony raz, nie widać śladów użytkowania. Rozmiar z metki L, ale bardziej odpowiedni na S i M. Orientacyjne wymiary, na płasko, bez rozciągania:
szerokość pod pachami: 44 cm x 2 szerokość na dole (ściągacz): 38 cm x 2 długość całkowita (bez golfa): 52,5 cm 11. Bolerko marki Stradivarius. Założone kilka razy, brak śladów użytkowania. Bolerko nie ma zapięcia, ja używałam do tego dużej agrafki. Rozmiar z metki M Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2014-12-21 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
13. Fioletowa bluza zapinana na zamek (guziki po bokach dla ozdoby). Kolor bardziej intensywny niż na zdjęciu. Stan bdb. Rozmiar z metki : L. Nie pamiętam firmy, bo ma wyciętą metkę.
14. Różowa bluza z kapturem i napisem z przodu. Z przodu ma plamkę od długopisu (widać na zdjęciu). Rozmiar 36. Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2014-04-07 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
18. Koszula w paski Lacoste. Rozmiar 38, ale myślę, że będzie dobre też na 40. Rękawy 3/4.
Nie wiem czy to rzeczywiście Lacoste. 19. Koszula duńskiej firmy Bon'a parte z długim rękawem w kratę. Rozmiar 40, 100% bawełna. Stan idealny, założona raz. długość całkowita: 65 cm długość rękawa: 58 cm szerokość w biuście (mierzone w miejscu zakończenia rękawów) 2x 50 cm 22. Śliczna fioletowa koszula z lekkiego materiału. Pod światło lekko prześwitująca, ale nie widać tego na ciele. Kolor jest strasznie trudny do uchwycenia na zdjęciu (mój aparat go po prostu nie widzi) - z metki to bright violet. W rzeczywistości bardziej ciepły i żywy. Założona kilka razy, ale nie widać śladów użytkowania. - nie ma, możliwe, że wróci, jak ją odnajdę... Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2014-08-31 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
29. Bluzka firmy Reserved. Kolor ciemnobrązowy (ciut jaśniejszy od tego na pierwszym zdjęciu), w delikatne pionowe paseczki. Na dole i przy rękawkach ozdobiona delikatnymi falbankami. Stan bdb, brak jakichkolwiek oznak użytkowania (miałam ją na sobie 2 razy).
100% bawełna rozmiar z metki: 36 długość całkowita: 56cm, na dole lekkie falbanki szerokość pod pachami: 45cm x 2 szerokość rękawka (na gumce): 10cm x 2 Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2014-04-07 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
30. Czerwona, elastyczna bluzka. Kolor bardziej intensywny niż na zdjęciu, ale nie rażący.
Stan bdb (założona 2 razy).Brak metki z rozmiarem, wg mnie to S/M. Wymiary: Szerokość koszulki pod pachami: 38 cm x 2 Długość koszulki 50 cm (od rękawka 33 cm) Długość rękawka 8 cm Szerokość rękawka 11 cm x 2 31. Biała dłuższa bluzeczka z nadrukiem ze sklepu TERRANOVA. Stan: bdb, żadnych śladów użytkowania. Rozmiar z metki S, ale będzie dobre także na M, wymiary: długość całkowita: 70cm szerokość w biuście: 38cm x 2, szerokość w talii: 36cm x 2, szerokość na dole: 42cm x 2 szerokość rękawka: 13cm x 2 + bluzka się rozciąga (ale nie jest z elastynu) 32. Czarna bluzka z bufkami. Rozmiar S lub M. Firma to chyba Denim CO. 33. Oliwkowa bluzka, rozmiar uniwersalny, nowa bez metek. 34. Bokserka w paski z wycięciem na plecach. Rozmiar S/XS. Założona raz, stan idealny. 35. Bluzeczka w kropki, a la bokserka. Stan: bdb (nie ma żadnych wad). Składa się jakby z dwóch warstw - podstawowej czerwonej bokserki w czarne kropki, a pod nią krótkiej czarnej warstwy, osłaniającej dekolt i plecy. Brak metki z rozmiarem, wg mnie to S/M wymiary (mierzone na płasko, bez rozciągania): długość całkowita 55cm (48cm+7cm ramiączka) szerokość w biuście 37cm x2 szerokość w talii 36cm x2 szerokość w biodrach 38cm x2 36. Czerwona bokserka "Richards". Rozmiar S, wg mnie pasuje też na M. Wymiary (+/- 1cm, mierzone na płasko, bez rozciągania): szerokość w biuście: 34 cm x 2 szerokość w talii: 32cm x 2 szerokość na dole: 39cm x 2 długość całkowita: 60cm, od pachy 42cm + rozciąga się Nie ma wad, ale widać, że nie jest nowa, stan oceniam na db+. 37. Bluzka w grochy, Papaya. Rozmiar S lub M (sprawdzę). Mam z wymiany, sama założyłam ją raz. Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2013-11-25 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
38. Czerwony stanik Lindex. Brak ramiączek. Rozmiar: 85B.
39. Zwiewna tunika w kwiaty. Rozmiar 36/38. 40. Długa czarna spódnica z motywem kwiatowym. Z metki to rozmiar 40, ale będzie bardziej pasować na 36 lub 38 (jest dość wąska u góry). Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2013-11-24 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
41. Czarna sukienka bombka idealna na studniówkę, wesele, inną tego typu uroczystość. Założona raz, stan idealny. Rozmiar S/M, bez ramiączek; nie ma zapięcia, sukienka trzyma się na gumce, odpinana czarna róża, w pasie delikatna czarna wstążka do przewiązania
wymiary na płasko, bez rozciągania: w biuście: 34,5 cm x 2 (ze względu na gumkę z tyłu rozciąga się do 42 cm x 2) długość z przodu: ok. 74 cm (piszę około, bo ten krój jest dość trudny do zmierzenia - 74 cm zmierzyłam od góry sukienki do gumki podtrzymującej bombkę, d tego dochodzi jakieś 7 cm materiału) 42. Sukienka w kwiaty, z kokardką na plecach. Rozmiar S, bardzo elastyczna. Stan db, trochę zmechacona. 43. Sukienka w odcieniach zieleni - falbankowa. Nowa, z metkami. Na mnie niestety przyciasna. Rozmiar S. wymiary na płasko: długość całkowita: 80 cm szerokość w biuście: 34cm x 2 szerokość w pasie: 31 cm x 2 szerokość na dole: 40cm x 2 44. Jeansowa mini spódniczka, rozmiar z metki S, ale zdecydowanie dobry też na M. Założona kilka razy, brak śladów użytkowania. Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2013-11-24 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Męskie rzeczy:
45. Sweterek / bluza zapinana na guziki Urban Spirit, rozmiar S, ciemny granat, stan bdb (bez wad). 46. Koszula C&A, rozmiar M, w białe i fioletowe pionowe paski. Ze względu na drobne wady, tj. lekko odprutą kieszeń i jaśniejszy kolor na zgięciu kołnierza (nie widać przy noszeniu) 47. Koszulka polo River Island, z metki L. Bez wad, ale nie po praniu nie jest już śnieżnobiała, a kołnierzyk nie jest już ciemnogranatowy. "Plama" to efekt rysy na obiektywie aparatu. Edytowane przez takmijaczas Czas edycji: 2014-12-21 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
11
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
12
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
13
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
14
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
15
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Większość już dodana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1379321987
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za jakieś z tych rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1379323426 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1379321987 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1379321843 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1379321343 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1379321343 ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
jutro rano podam Ci wymiary
![]() ale tak jak mówię, jutro podam całkowite wymiary. a nic więcej już u mnie nie widzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeszcze z kosmetyków
Revitacell krem serum na noc tu. Nowy, nieużywany (otworzyłam jedynie pudełko - więc musiałam przerwać jedną małą naklejkę, żeby sprawdzić datę ważności). Ważny do 19.05.2015 NOWE Revitacell peeling i regenerująca maseczka do dłoni (Revitacell Stem Cells Hand Set); chętnie za jakieś perfumy NOWE Cutinol maska do włosów Mask Rebirth ta, 200 ml NOWA Perfum YSL ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.