![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wpływ znaku zodiaku a charakter człowieka... czy wierzycie w to?
Hej witam wszystkie uczestniczki forów różnorakich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez amyleia87 Czas edycji: 2009-02-21 o 23:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wpływ znaku zodiaku a charakter człowieka... czy wierzycie w to?
Szczerze to wierze.
Najłatwiej to zaobserwowac u skorpionów. Przynajmniej w moim otoczeniu wszystkie skorpiony są porywcze, honorowe, mściwe, nieufne, zazdrosne.
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja mam chłopaka Skorpiona, jest spokojny, ale skryty, wszystko chowa w sobie, ale później wszystko wywala na wierzch.............. broń Boże nie bierzcie sie za chłopaka Wagę- taki nie wie czego chce, nie dotrzymuje obietnic, ogólnie lubi się zabawić i raczej przyszlość z nim niepewna.........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A ja wam dam jeszcze jeden ciekawy przykład: moją koleżankę:
Ona potrafi ocenić w jakim miesiącu ktoś jest urodzony. Bardzo rzadko się myli, a jak już to tylko o 1 miesiąc ![]() Sama dokładnie nie wie jak to robi, ale jakoś ocenia energię danego człowieka. Mnie określiła, że jestem "gasnącym latem" tzn wrześniem i miałą rację ![]() Określenie to oznacza, że ja poprostu staram sie "łapać ostatnie promyki słońca", jeszcze maksymalnie wykorzystać to dobre, co się już kończy... Tak mi to tłumaczyła. Ja zrozumiałam, ale nie wiem, czy udało mi się to wam przekazać tak jak ona mi ![]() Wracając do wątku, to miesiące są przyporządkowane danemu znakowi zodiaku, więc może chodzi o tą energię ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Kurczę Kasiu, o tym nie słyszałam jeszcze...... ale ja od niedawna w tym siedzę, więc......... w każdym razie ja jako Koziorożec dobrze czuję się w partnerstwie czy koleżeństwie ze skorpionami....... i to się potwierdza... dogaduję sie z chłopakiem, jego bratem- obaj Skorpiony... mam najlepszą kumpelę- Skorpiona......... napiszcie mi o waszych dośiwadczeniach w bliższych relacjach z poszczególnymi znakami zodiaku......... pozdro
Edytowane przez amyleia87 Czas edycji: 2009-02-22 o 00:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A tak z ciekawości, to ja jestem panną, a mój TŻ bliźniakami.
To dobre połączenie? Wiem że sa takie "wykresy" na których jest zaznaczone kto do kogo pasuje, a kto nie...
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
No no no panna jest bardzo dobrym znakiem, ale słyszałam że potrafi być niezwykle fałszywa.... ale to nie w twoim przypadku Kasiu, nie martw się;p;p;p Koziorożec też jest wredny, a czy ja taka jestem??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
to źle słyszałaś, bo panna nie jest fałszywa, tylko mściwa
![]() Podpadnij mi kiedyś, to się przekonasz ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dobra dość prywaty;p;p więc dziewczyny, czy macie jakieś doświadczenia z kontaktami z innymi znakami zodiaku i jak one przebiegały??????
---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- wolę ci nie podpadać Kasiu....... chociaż te zaciekłe walki w tesco o klienta to były wojny;] pamiętasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
włąśnie dostałam to na priva, ale chyba miało być tutaj
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie to gusla i tyle.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Absolutnie nie wierzę w horoskopy!
Mam kumpelę urodzoną w tym samym dniu co ja (ten sam rocznik na dodatek) - jesteśmy zupełnie inne - zero cech wspólnych ![]() A przyjacółka jest Skorpionem - nie znam spokojniejszego "filozofa" od niej....a przecież wszędzie piszą, że Skorpiony są porywcze itp.... Tak samo można powiedzieć, że wszystkie rudzielce są fałszywe ![]()
Kasia Edytowane przez IngridR Czas edycji: 2009-02-22 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja wierzę w horoskopy
![]() Horoskopy jako podział ludzi na 12 znaków mało są warte ale horoskopy prawdziwe, wykonane przez astrologa - są cenne. Wielokrotnie dały mi wytłumaczenie tego, czego nie mozna było pojąć. Gdy poczytać fachową literaturę na ten temat (np. u Wojtka Jóźwiaka - cykle saturna) to wiadomo np. dlaczego mamy 7 lat chudych i 7 lat tłustych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Nie wierzę w horoskopy... jako takie.
Te z gazet, z Internetu, pochodzące od kobiet które zielonego pojęcia na ten temat nie mają, wszędzie gdzie wszystkim ludziom spod danego zodiaku mówią, że w przyszłym tygodniu wygrają w totka. Parę razy mi się nie sprawdziło. ![]() Że już o spotkaniu miłości życia nie wspomnę. ![]() Może by tak oskarżyć ich o odszkodowanie? Za niedoszłe korzyści. ![]() Trudno powiedzieć czy wierzę, bo po prostu tego doświadczam, ale zgadzam się z twierdzeniem, iż ludzie reprezentujący dany znak zodiaku charakteryzują się podobnymi cechami. I żadna dyskusja nie przekona mnie do zmiany zdania. Lata obserwacji. Podobnie jak w wiele innych rzeczy wierzę, które Wyrak nazwałby gusłami. Echhhh, ta trzeźwość stąpania po ziemi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie, teraz w grupie na studiach mam koleżankę - kilka dni obserwowałam jej zachowanie, po czym w rozmowie spytałam, czy jest zodiakalną Panną - jest ![]() ![]() Pewne zachowania są typowe, charakterystyczne dla znaku, natomiast mogą być wzmocnione lub osłabione przez nasze geny i tyle. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jestem skorpionem - skrywam swoje uczucia, nie daję się poznać do końca, jestem nieufna, do tego gdy mi ktoś zajdzie za skórę - oj, nie wybaczam, nigdy.
Coś w tym jest ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem lwem i idealnie pasuję do opisu lwów - uwielbiam się stroić,jestem egoistką,lubię być w centrum uwagi i nie jestem niezauważalna,także trudno nie wierzyć w te znaki zodiaku
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja myślę, że jest tyle cech uniwersalnych, że wypisując 20 to każdy może z nich wybrać 15 które do niego pasują. Dlatego ja w to nie wierze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Myślę że znak zodiaku ma jakis wpływ na charakter. Ale słynne imienniki ; ) Na pewnej stronie znalazłam świetny imiennik które prawie idealnie odzwierciedla mój charakter więc może imię koliduje w jakiś sposób z znakiem i dlatego nie znajdzie się dwóch identycznych strzelców czy raków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Nie wierzę w imienniki, horoskopy, taroty i wróżenie z ręki.
A może dokładniej - nie wierzę w horoskopy gazetowe, taroty przez telefon, uslugę wróżenia z ręki za 2zł. Nie bedę negować, że są jakieś osoby, które potrafią to robić i mają jakieś nadprzyrodzone zdolności - ja jednak takich nie spotkałam w całym swoim życiu, więc podchodzę do tego sceptycznie. Horoskopy gazetowe to dla mnie śmiech w żywe oczy. Podobno pisane są przez początkujących dziennikarzy na stażu. Co więcej, gdyby horoskopy były prawdą, mielibyśmy na świecie 12 typów ludzi i wszyscy byliby tacy sami z charakteru, czyż nie? Na dodatek wszystkim przytrafiałoby się to samo, tego samego tygodnia ![]() Moje dwie najlepsze przyjaciółki urodziły się tego samego dnia, tego samego roku. Mają więc ten sam znak zodiaku i, co więcej, ten sam układ gwiazd nad sobą (czy jak to się tam nazywa). I co? Są zupełnie, kompletnie, całkowicie innymi osobami - wręcz przeciwieństwami. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11096846]Szczerze mówiąc, ile razy miałam z kimś starcie porządne, był to Bliźniak. Jestem panną. Kilka razy spotkałam się już z opiniami, że nie jest to dobre połączenie znaków, w moim przypadku to się zgadza
![]() Dobrze napisane ![]() Wiecie, teraz w grupie na studiach mam koleżankę - kilka dni obserwowałam jej zachowanie, po czym w rozmowie spytałam, czy jest zodiakalną Panną - jest ![]() ![]() Pewne zachowania są typowe, charakterystyczne dla znaku, natomiast mogą być wzmocnione lub osłabione przez nasze geny i tyle.[/quote] a moglabys mi napisac jakie to cechy wspólne mają te Koziorożce, które znasz? chce cos sprawdzic ;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ja tak jak backie nie wierzę w horoskopy z gazet itp, ale uważam, że jest jakiś związek miedzy zodiakiem, a charakterem człowieka. Mój TŻ to skorpion, ja jestem rybka i kiedyś tak dla ciekawości sprawdziliśmy dopasowanie partnerskie, i obojgu nam szczena opadła. Wypisz wymaluj on i ja, on porywczy, troche zazdrośnik potrzebuje rybki która będzie wiedziała jak go uspokoić i podejść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Ja nie wierzę... Z wszystkich cech przypisywanych pannom na pewno coś pasuje do mnie ale też sporo nie pasuje a pasuje za to z innych znaków zodiaków. Jesli już to mam trochę cech mojej liczby 8. Wiarygodny jest dla mnie jedynie podział na pewne typy psychologiczne które nie mają nic wspólnego z naszymi znakami zodiaku i określają nasze bardziej konkretne cechy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Nie wierze w takie jakieś horoskopy i dopasowania przez znaki zodiaku, że ten bardziej pasuje a tamten mniej.
Ale że one coś tam mieszają nam w osobowościach to już bardziej. Ja jestem skorpionem i jestem dumna z tego. Wszyscy mówią że dlatego jestem taka zboczona... ... no może i dlatego ![]() Ooo wyczytałam że mam zmienne emocje... jak to kobitka przy okresie oj zmienne zmienne ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
W jako takie horoskopy gazetowe itp. nie wierzę. Ale bardzo często zgadzam się z opisami danego znaku zodiaku w odniesieniu do osób, które reprezentują dany znak. Własne cechy charakteru również widzę w opisie swojego znaku zodiaku - coś w tym jest.
ciągle goniła wiatr spragniona życia wciąż zawsze gubiła coś.. ღ Edytowane przez myk Czas edycji: 2009-02-22 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ja jestem zodiakalnym baranem i do opisu pasuję: jestem silna psychicznie i fizycznie, uparta, niecierpliwa i zawsze muszę postawić na swoim
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Co do opisów to właśnie parę stron przewertowałam i takie różności można znaleźć że szok!!! I jak w to wierzyć? Raz lubię na jeźdźca raz nie. Lubię znak ryb, a raz nie lubię. Ach za dużo tego jest.
Właśnie z głupoty chciałam sprawdzić czy ja i Tż pasujemy do siebie, a raczej czy nasze znaki zodiaku pasują no i.... ...raz pasują raz nie. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.