![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Acqua di Parma, MAC, Lauder, perfumy, trochę niszy... SIERPIEŃNIEAKTUALNE Zapraszam do wymiany ![]() 1. Nie wszystko jest na zdjęciach. 2. Proszę o rozsądne propozycje, nie typu zużyty dezodorant z Biedronki za perfumy. 3. Najchętniej wymienię się za rzeczy wymienione niżej. 4. Wysyłka poleconym ekonomicznym. SZUKAM Z kosmetyków...
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2015-12-18 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Acqua di Parma, MAC, Lauder, perfumy, trochę niszy... SIERPIEŃ
NIEAKTUALNE dokładki w tym kolorze KOLORÓWKA BURBERRY szminka Kisses, 05 Nude Pink, testowana miniatura, z kartonikiem ARMANI Eye&Brow Maestro 06 Copal - oddam pół MAC połówki Paint potów: Perky, Groundwork, Quite Natural, Nice Composure CLARINS błyszczyk Prodige Gloss kolor Grenadine, testowany NYX błyszczyk Butter Gloss Whipped, testowany MAYBELLINE WhiteStay W01 i C00- oddam za przydatny drobiazg SHISEIDO Shimmering Cream Eye Colorbrązowy cień w kremie BR306, tylko testowany ESTEE LAUDER Pure Color Envy w kolorze Desirable, piękny nude, jasny różo-beż, małe zużycie, bo zdublowałam odcień EDM pędzel skośny do cieni ANNY lakier biały i burgund z perłą, testowane PERFUMY Odlewki: ARAMIS Calligraphy Rose, 5ml bez dwóch psików DIPTYQUE Eau Duelle, 4ml DONNA KARAN Black Cashmere 4,5ml MUGLER Angel Eau Sucree 2015, koło 4ml JO MALONE Pomegranate Noir 4,5ml XERJOFF Dama Bianca 5ml VERSACE Eros - nowa miniatura 5ml MOLINARD Secret Sucre - 5ml JUICY COUTURE Couture Couture! około 12ml Odleję z moich flakonów: LALIQUE Satine EDP - do 30ml AGENT PROVOCATEUR L'Agent EDP - do 20ml BVLGARI Amethyst EDT - do 25ml GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Nymphea EDP - do 10ml DSQUARED2 Potion Royal Black EDP - do 5ml GUCCI Premiere EDP - do 15ml GIVENCHY Organza EDP - do 10ml SHISEIDO Zen White Heat - do 10ml ZARA Intense EDP - do 5ml LALIQUE Amethyst - do 10ml YSL Babydoll - do 5ml Flakony: LALIQUE Tendre Kiss EDP 50ml, ubytek testowy LALIQUE Tendre Kiss EDP 50ml, nowe w folii NAOMI CAMPBELL Paradise Passion EDT, nowy tester 50ml AVON Tomorrow, nowe w folii, 50ml GUESS Seductive EDT, 75ml, nowe w folii CALVIN KLEIN Downtown, 15ml PIELĘGNACJA: ACADEMIE dwufazowy płyn do demakijażu wrażliwych oczu, testowany ERIS Tokyo Lift antyrodnikowy dotleniający krem przeciwzmarszczkowy na dzień SPF15 30ml x 2, nowe GOOD SKIN LABS serum, użyte 3 razy DERMEDIC serum, jw. GUERLAIN nowa miniatura 5ml kremu na dzień Super Aqua SHISEIDO zestaw próbek w saszetkach: 2x serum Ultime, 2x serum Bio Performance, 1x krem Bio Performance L'OCCITANE miniatury 10ml kremy do rąk: 2x shea, 1x waniliowe shea WŁOSY: MATRIX Tamanu Oil WELLA BioTouch lekkie serum do włosów, bardzo wygładza, mały ubytek JOICO Body Luxe odżywka dodająca objętości, około 250/300ml, mogę oddać całość lub odlać ARTEGO Dream Repair szampon i maska, jednego i drugiego zostało około 2/5 ARTEGO Rain Dance odżywka w sprayu intensywnie nawilżająca, bez spłukiwania, zostało 3/4, taka ARTEGO Dream Lotion, ampułka nowa x2 INNE: YANKEE CANDLE mała świeczka Pink Sands, ubytek pewnie 1/5-1/4 dopalacze ![]() połowa opakowania (około 325g) odżywki białkowej o smaku "ciastko", takiej, za inne białko ![]() Gossard nowe stringi Ooh la la rose, rozmiar 14 Freya nowy stanik Lyla noir, 28FF H&M spodnie z imitacji skóry, takie, 36, nowe Gossard biustonosz Ooh la la 30FF, stan bdb ADIDAS legginsy sportowe 3/4, zielone ombre, nowe bez metki papierowej, nadają się na rozmiar XS-S ASOS nowa szara bluzka, luźna z baskinką RIVER ISLAND torba, stan bdb/idealny, mieści A4
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2015-12-21 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() - CK Downtown 15ml, nowa miniatura - BURBERRY Body próbka firmowa x2 - MAC Prep+Prime CC Colour correcting SPF30 Adjust, około 25/30ml Byłabym też zainteresowana serum Dermedic i kremem GoodSkinLabs, ale nie widzę ich w opisie. Są aktualne? ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Hmm, myślałam, że może jakaś kredka albo tusz wpadną Ci w oko. Mam też krem Vichy. Poza wątkiem, niestety, nic specjalnego nie skrywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, w wątku nic nie widzę
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za błyszczyk Clarins i/lub pędzel Sigma?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj, z Twojej wish mam pod ladą odżywki białkowe: QNT Zero Carb Metapure truskawka/banan ok. 300g i WPC Whey Protein SFD czekolada/ciasto ok. 350g oraz Olimp Whey Protein Concentrate ok. 650g- natural. Może coś by Cię z tego zainteresowało- mnie interesuje przede wszystkim Sigma
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Bransoletka jest w negocjacjach, pierścionki wolne
![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]() Może znajdziesz coś u mnie za: -miniatura szminki Guerlain; -Aramis Calligraphy Rose; -szminka Estee Lauder? Pozdrawiam gorąco! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
A jak przejrzałam wątek jeszcze raz, to jednak z pędzla bym zrezygnowała, a byłam zainteresowana:
CLARINS błyszczyk Prodige Gloss kolor Grenadine, testowany MAC korektor Mineralize NC15, małe zużycie ESTEE LAUDER Pure Color Envy w kolorze Desirable, piękny nude, jasny różo-beż, małe zużycie, bo zdublowałam odcień LANCOME Tresor Lumineuse, jw. JUICY COUTURE Couture Couture! około 12ml CLARINS pianka do mycia twarzy, użyta ze trzy razy ERIS Tokyo Lift antyrodnikowy dotleniający krem przeciwzmarszczkowy na dzień SPF15 30ml Oczywiście tak, żeby się wartościowo zgadzało ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Eaudemoiselle Bois de oud - już nieaktualna, dogadałam wymiankę z Misianką.
Z Flakonów nie widzę w Twoim wątku nic dla siebie. Z odlewek przygarnęłabym chętnie: ARAMIS Calligraphy Rose, 5ml bez dwóch psików. Może chciałabyś za nie odlewkę Eaudemoiselle Eau Fraiche? (mój osobisty flakon 50ml, nie mam go jeszcze w wątku, chociaż trochę mi się już nudzi i może i on pójdzie do wymiankowego...) Albo może w moim wątku z odlewek znajdziesz coś za Calligraphy rose?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Z czego najbardziej podoba mi się błyszczyk, korektor, Tresor i Juicy Couture
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Jasne ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zapraszam na przegląd moich wątków, podoba mi się ACQUA DI PARMA Iris Nobile ponad 90/100ml, tester
![]()
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Montale Ci oczywiście dorzucę
![]() Nie ukrywam, że najchętniej zabrałabym Ci wszystkie trzy rzeczy, ale nie upieram się bardzo ![]() ![]() ![]() W każdym razie najbardziej zależy mi na Sigmie i Nyxie, więc jeśli będziesz chciała dorzucić serum, chętnie przygarnę - sama zdecyduj ![]() Z odżywkami mam ten sam problem- QNT znudziło mi się już w połowie gigantycznego opakowania, ale to białko z kolei prawie nie ma węgli, laktozy i nie jest słodzone aspartamem, więc blisko ideału ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Hej, niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
CLARINS pianka do mycia twarzy, użyta ze trzy razy
LALIQUE Tendre Kiss EDP 50ml, ubytek testowy CALVIN KLEIN Downtown, 15ml SWAROVSKI Aura Intense BURBERRY Body próbka firmowa x2 zajrzyj do mnie ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za serum Dermedic lub/i serum NOW?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Aura Intense i Iris Nobile - w wątku mam Zen Shiseido a poza wątkiem nową "solniczkę " Dermedic Daily Exfoliant 13 g z zestawu ( mam jeszcze z tego zestawu maskę nawilżającą i eye booster - miniatury)
kredki MUFE minimalnie używane - coś w bardzo ciemnym granacie i ciemnoszara. Grafitowy eyeliner MUFE też tylko testowany.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2015-08-21 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czy znajdziesz coś w moim wątku za: - CK Downtown 15ml, nowa miniatura?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Za co? Zawsze zadajesz to samo pytanie, mimo, że nie masz nic podobnego z tego, czego szukam - szanujmy swój czas.
---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Odpisane, ale jeśli kogoś pominęłam, to nie celowo, proszę się upominać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Zapachowo bardziej mnie interesuje Aura Intense ale też znalazłam ją w tak atrakcyjnej cenie, że oddanie za nią czegoś z moich flakonów byłoby dla mnie nierozsądne
![]() Ale gdybyś chciała ją wymienić na coś nieperfumowego to zapraszam
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hej, mam w wątku YR bzowe, których szukasz
![]() Edytowane przez ganglion Czas edycji: 2015-08-23 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Ja mam około 20ml tego bzu. W związku z tym i z tym, że to, że się tak wyrażę, unikat
![]() ode mnie bez od Ciebie: próbki Eau Duelle i Calligraphy Rose - po 5ml, 5ml Amethystu Lalique i 5 ml Organzy Co Ty na to? Edytowane przez ganglion Czas edycji: 2015-08-23 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Trochę policzyłam, wszystkie ceny z iperfumy:
Aramis Perfume Calligraphy Rose 7,15, Diptyque 18,9, Organza 10, Amethyst 4,5 - razem ok 40 zł. Bez - ciężko powiedzieć, bo nigdzie nie ma aktualnej oferty. Ten nowy jest niestety zupełnie inny, więc porównać się nie da. Nie zależy mi za bardzo na Diptyque, ale wtedy prosiłabym o 10ml Organzy (wtedy całość byłaby trochę ponad 30zł) Inaczej będę czuła się stratna. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
MAC korektor Mineralize NC15, małe zużycie CLARINS pianka do mycia twarzy, użyta ze trzy razy ACADEMIE dwufazowy płyn do demakijażu wrażliwych oczu, testowany MAC wkład cienia Matte2 Tete-a-tint, kilka razy użyty ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Chetnie sie pozbędne tego pudru Maca za baze Mac CC ale jestem na urlopie i zdjęcie mogę pdoesłać ok czwartku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Witam,
Chętnie wymienię te 3 rzeczy. A masz coś jeszcze poza wątkiem?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.