|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Luty - paleta NYX,Hakuro,Essie,Vichy,LR P,Beauty Blender-Glam sponge.
NIEAKTUALNE!!!
1. Paleta cieni NYX z lusterkiem. Mam ją z wymiany użyłam tylko raz. 2..Baza pod cienie Hean (połowa). 3.Szminka z Wibo (ważna do marca 2015 - dorzucę do wymiany). 4.GlamSponge,czyli Beauty Blender od vlogerki Youtubowej. 5.Dwustronne lusterko na stopce z IKEA. Jedna strona normalne odbicie druga powiększa 2,5 raza. (jeszcze mam dylemat czy oddawać) 6.Hakuro H13 (łatwo nie oddam,najchętniej wymienię na inny pędzel).. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-03-17 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty - paleta NYX,Hakuro,Essie,Vichy,LR P,Beauty Blender-Glam sponge.
NIEAKTUALNE!!!
7.Vichy Capital soleil spf 30 (wersja matująca-zużycie do napisu soleil) (w trakcie wymiany). 8. Lakier Essie Butler Please zużycie 1/4. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-03-17 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Znalazłabym coś, ale niestety wymienione rzeczy usuwam, więc ich już nie ma
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Chociaż powiem Ci, że mam poza wątkiem inne pędzle z tego zestawu, na pewno mogłabym wymienić do twarzy skośnie ścięty, ale nie mocno skośnie, tylko z zaokrąglonymi brzegami i do oczu małą kulkę, zbitą i ewentualnie ostro, skośnie ścięty, tych 3 mogłabym się pozbyć, bo nie używam. Napisz czy by Cię interesowały to zrobiłabym zdjęcie, u Ciebie interesowałaby mnie gąbka i filtr Vichy, więc decyduj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() 5.GlamSponge,czyli Beauty Blender od vlogerki Youtubowej. 6.Dwustronne lusterko na stopce z IKEA. Jedna strona normalne odbicie druga powiększa 2,5 raza. (jeszcze mam dylemat czy oddawać) 7.Hakuro H13 (łatwo nie oddam,najchętniej wymienię na inny pędzel). (łatwo nie oddam,najchętniej wymienię na inny pędzel).
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
W załącznikach zdjęcia, wybrałam inne, kulka jednak może mi się przydać
![]() ![]() Edytowane przez wypad Czas edycji: 2016-02-26 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
To totalne noname, dostałam je od koleżanki, ale jakością porównywałabym z Hakuro, jak dotykam teraz Eco Tools i tych noname, to te drugie są bardziej miękkie, ale może to dlatego, że to sztuczne włosie. Są bardzo dobrze wykonane, włosie nie wypada, używam pędzli do podkładu, korektora i pudru, po praniu nic się z nimi nie dzieje.
Szczerze mówiąc jak dla mnie są wielozadaniowe, tego ściętego możesz używać do konturowania (róż/bronzer) albo nakładać nim podkład czy puder, te mniejsze są przeznaczone do oczu, ja używam podobnych (jak ten ostatni, ale ścięty na płasko) do korektora czy nakładania cienia na całą powiekę, totalnie wielozadaniowe, wszystko zależy od wyobraźni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Mi by pasowało, napisalam pirv. Jak znajdziesz jeszcze cos za glam sponga to byloby superasnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Coś za lusterko, pędzel i Essie Butler Please?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś za GS i lusterko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cos za jajko ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej
wprawdzie innego pedzla nie mam ale moze znajdziesz cos za hakuro h13?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za essie i nyxa paletkę ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Może znalazłabyś coś u mnie za lusterko i ew.paletkę?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html to jest ten filtry vichy? jak z jego datą przydatności?
Mogłabym wymienić ten duży na połówkę filtru, jeśli chciałabyś małe to te 2 na gąbkę, myślę, że byłoby ok. Namyśl się i daj znać ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- I ogólna data ważności też dobra? W takim razie mów jakby Ci pasowało i czy chcesz oddać gąbkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za cienie, lusterko i pędzel?
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma sprawy, poczekam, bo przed chwilą wysłałam paczki z tego tygodnia, także następna wysyłka prawdopodobnie za tydzień, mamy czas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
hej. przepraszam, że dopiero odpisuję.
Niestety oryginalna cena paletki jest zbyt wysoka dla mnie, oznacza to, że musiałabym Ci za nią oddać sporo rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
wahałam się ale stwierdziłam, że biere
![]() czyli paleta NYX za Sleek Au Naturel, pomadkę i konturówkę Golden Rose ![]() jeśli się zgadzasz na 100% napisz mi priv to wymienimy sie adresami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
hej.
sprawdze czy mam na pewno ten pedzel 360 bo kilka wymienilam o nie pamoetam ktore to byly. ten do rozcierania maestro mam na pewno ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- aaa i moge oddac 3 pedzle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
A czy planujesz jeszcze jakieś dokładki, bądź masz coś poza wątkiem z mojej wish na przykład? Bo co do filtra nie jestem do końca pewna, nie znam go
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- To może ta połówka filtra za 2 pędzle? Jeden ten ścięty do twarzy i jeden ten zwykły, nieścięty mniejszy? ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Chciałabyś dorzucić małą próbkę Filtru LRP? Dołożyłabym do pędzli mały pojemniczek na próbkę, jeśli nie masz. Zapraszam na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.