|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
powiększanie ust....
Mam ogromną prośbę...chciałabym dowiedzieć się czy u kosmetyczki jest mozliwośc wykonania zabiegu powiększenia ust???...jeśli tak to bardzo prosze o szybką odp. Jakim sposobem się to wykonuje, jak długo trwa efekt wypełnienia no i oczywiście jak jest cena takiego zabiegu(orientalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
![]()
hej ! , wiecie przypadkiem czym można powiększyć ustka ?? bo ja wiem jedno , szczoteczką elektryczną do zębów usta zwiękrzają się o 20 - 30 % bo cos tam się pobudza !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiękrz Usta !!??
Z tego co wiem, codzienny masaż ust szczoteczką do zębów (niekoniecznie elektryczną) poprawia ukrwienie warg. A co za tym idzie, nasze usta mogą mieć bardziej intensywny kolor. (poprawcie mnie, jeśli się mylę).
Co do powiększania ust... Myślę, iż "na stałe" możesz powiększyć je tylko chirurgicznie, np poprzez wstrzyknięcie czegoś. Możesz natomiast optycznie powiększyć usteczka obrysowując je konturówką wyjeżdżając nieco poza ich kontur, bądź malując się błyszczykami. Mam nadzieję, że choć troche pomogłam. Pozrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Osttanio na polski rynek weszła linia Bielendy Sexy Look. Można na niej znaleźć m.in. "Perfekcyjne usta- pełne i kuszące usta w aturalny i komfortowy sposób. Podwójna formuła zawiera specjalnie dobrą kompozycję składników, które wypełniają usta , nawilżają je i poprawiają gęstość skóry. Daje efekt wyraźnia zarysowanych i wydatnych ust. Serum i żel ok. 20 zł"
Nie wiem czy skuteczne, bo nie próbowałam, ale cena jest niska więc warto wypróbować.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Polecam wyszukiwarkę
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ja nie wierze w takie metody powiększania ust.Może ciut na moment. Albo rodzimy się z pełnymi wargami lub kochamy to co mamy
![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
pełne usta są niemodne
![]() (wyobrażacie sobie chodzenie z jadem kiełbasianym pod skórą?... bleee... za samą nazwę - NIGDY W ŻYCIU ![]()
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dokładnie, macie racje. Usta są przypisane genetycznie, i powiekszyć je możesz tylko poprzez operacje. Ale możesz wypróbować ten kosmetyk, który Ci wyżej poleciłam.
Acha no i na usteczka nakładaj błyszczyki "powiększające" usta, np. z Rimmela. Po nałozeniu czuje sie lekkie mrowienie..
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozatym zero powiekszenia niestety...
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Tak, niestety racja. No może tylko usteczka lekko pęcznieją.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A ja Wam powiem, że wcale nie pęcznieją-gorzej!.Wracając ze szkoły weszłam na chwilkę do drogerii i cała happy wróciłam do domciu z błyszczykiem powiększającym usta firmy Eveline...Byłabym chora gdybym natychmiast nie wypróbowała.Nio i szok!!!Usta zrobiły się jak balony!(dosłownie!)Po tym wszystkim stwierdziłam że usta takie jakie mam są najlepsze.Dziewczyny-proponuję wogóle nie stosować żadnych kosmetyków powiększających!W pełni zgadzam się z wypowiedzią Angel_ka
![]() ![]() P.S.Wiem że ten temacik jest troszkę stary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Preparaty powiększające usta działają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
powiększanie ust
witam! mam pytanie odnośnie gabinetów powiększających usta..?jakie polecacie? i gdzie? może ktoś wie jakie są dobre w Lublinie? czy któraś z was to ''robiła'' i ma jakieś zdjecia? proszę o opinie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dot.: powiększanie ust
Przecież ty masz duże usta (o ile na zdjeciu to ty) ;]
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hehe ;]
Jestem z Lublina, ale nikt nigdy z moich znajomych nie powiekszal ust, wiec nie pomoge Ci w tym zabardzo.
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
powiększacze ust !
Witam serdecznie , dawno mnie tu nie bylo ale od czasu do czasu zerkam sobie na fora odnośnie nowinek kosmetycznych itp, zakładam wątek ponieważ nie moge znależć aktualniejszych artykułów odnośnie preparatów/błyszczyków/serum powiększających usta ! znacie może godne polecenia tego typu specyfiki które dają na prawde spektakularny efekt ?? chodzi o faktycznie widoczne powiększenie ust ? z góry dzięki za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dot.: powiększacze ust !
Też jestem ciekawa czy polecacie jakieś błyszczyki tego typu, bo chętnie bym wypróbowała. Chociaż zawsze wydawało mi się że takie błyszczyki nie działają, nawet kiedyś nałożyłam jakiś bardzo drogi z Sephory na usta i nie widziałam jakiejś dużej różnicy, poza tym że usta mnie szczypały...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.