![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Październik: MAC, azjatyckie, drogeryjne
Witajcie w moim wątku wymiankowym
Zasady: - ty piszesz u mnie a ja u ciebie - za nowe kosmetyki oczekuję z reguły także nowych - w razie pytań odnośnie daty produkcji, ważności - pisz! - prosze nie pisać wiadomości "coś u mnie?" - pisz konkretnie co cie zainteresowało - nie odmieniam się - wysyłkę realizuję raz w tygodniu, zwykle w czwartek lub piątek Zastrzegam sobie prawo do zbycia kosmetyków poza wątkiem. GRUPA I: KOSMETYKI AZJATYCKIE 1. Sheet Mask: - Missha, Aloe - Missha, Sea Kelp - Missha, Red Ginseng - Missha, Pomegranate - Missha, Lemon 4. Próbki (saszetki) – kremy BB: - Etude House, Precious Mineral BB Creal Bright Fit, 8szt - Etude House, Precious Mineral BB Creal Bright Fit+Nymph Aura Volumer, 5 szt - Etude House, CC Cream, Silky, 1 szt - Elisha Coy, Tripple BB, 14 szt - Elisha Coy, Premium Gold Mineral BB, 5 szt - Elisha Coy, Always Nuddy BB 23, 5 szt - BRTC, Jasmine Water BB Cream, 3 szt - BRTC, Gold Caviar BB Cream, 1 szt - BRTC, Blemish Recover Balm, 1 szt - BRTC, Vitalizer Laser Aid BB Cream, 1 szt - TonyMoly, Expert triple BB Cream, 3 szt - TonyMoly, Aura, CC Cream, 2 szt - Missha, Signature Real Complete BB Cream, 3 szt - Skin79, Snail Nutrition BB Cream, 3 szt - Lioele, Secret Pore Rich Balm, 1 szt - Lioele, Triple the solution BB Cream, 3 szt - Skin Food, Good Afternoon BB Cream, 1 szt - Skin Food, Agave Cactus Sun BB Cream, 6 szt - Skin Food, Aloe Sun BB Cream, 6 szt, - Skin Food, Mushroom Multi Care BB Cream, 6 szt - Skin Food, Platinum Grape Essential BB Cream, 6 szt 5. Próbki (saszetki) – pielęgnacja: - TonyMoly, Red Appletox Honey Cream, 3 szt - TonyMoly, Floria, Whitening Capsule Essence, 1 szt - TonyMoly, Intense care dual effect sleeping pack, 1 szt - Holika Holika, Aqua Fatnasy, Cream, 1 szt - Missha, Super Aqua refreshing cleansing foam, 1 szt - Missha, all around, Safe Block, Waterproof Sun Milk, 2 szt - Dr Jart Ctrl-a 3in1: Liquid Foam, Speedy Serum, Beauty Balm, 1 szt - Bio Essence, Face Lifting Cream with ATP, 1 szt - Lioele, Multi Seaweed Gel, 1 szt - Lioele, Dr Ampoule, 1 szt - Lioele, V-line, Waterdrop Sleeping Pack, 1 szt - Elisha Coy, Vita Capsule Cleanser, 5 szt - Etude House, Collagen Moistfull, cream, 3 szt - Skin Food, Royal Honey Emulsion, 10 szt, - Skin Food, Gold Caviar Collagen Cream, 10 szt, - Skin Food, GoldKiwi Sun Cream, 7 szt, - Skin Food, Black Egg Pore Primer, 10 szt - Skin Food, Tomato Wrinkle Sun Cream, 10 szt - Skin Food, Carrot Sun Cream, 9szt - Skin Food, Facial Water Vita-C cream, 9 szt GRUPA II - PIELĘGNACJA 1.Pielęgnacja twarzy: - Lierac Demaquillant Douceur, płyn micelarny do twarzy, 400 ml NOWY - La roche posay - effaclar - żel do mycia twarzy, NOWY (zafoliowany) - AVON, Planet Spa, ampułki do twarzy rewitalizujące z chińskim żeńszeniem, 4*2 ml, NOWY - AVON Solutions, complete balance - użyta raz 2.Peelingi w saszetkach do twarzy/ maseczki do twarzy UWAGA: tu wszystkie produkty są w saszetkach i są nowe. jeśli gdzies pisze że ma pół opakowania tzn że w skład produktu wchodziły dwie saszetki - Bielenda, peeling gruboziarnisty 1/2 opakowania - Bielenda, peeling drobnoziarnisty 1/2 opakowania - Bielenda, Eco Care - maseczka z glinką sieloną - Perfecta, maseczka przeciwzmarszczkowa z aktywną soją i ceramidami roślinnymi - Perfecta, peeling enzymatyczny+maseczka głęboko oczyszczająca - Ziaja, maska antystresowa - Ziaja, maska kojąca - Ziaja, maska nawilżająca - Ziaja, maska regenerująca - Ziaja, dotleniająca - Mooya, maska + serum z grzybami ganoderma - Efektima maseczka dogłębnie oczyszczająca - Efektima, maseczka przeciwzmarszczkowa 3.Kosmetyki Antycellulitowe: - Avon Anew Clinical Body Contouring Treatment NOWY 4.Kremy do rąk: - Farmona, -20C: protect hands, krem do rąk, 100 ml, NOWY 5.Pielęgnacja włosow - Kerabond - zestaw saszetek do pielęgnacji włosów: Szampon, olejek, maseczka (po 2 saszetki) 6.Balsamy,masła do ciała - La Roche Posay, Anthelios, Mleczko do ciała SPF 50+, 300 ml NOWY - La Roche Posay, Posthelios, 150 ml NOWY - Bielenda, mleczko do ciała jagoda acai i awokado, 250 ml, NOWY 9. Pielęgnacja paznokci: - Eveline SOS dla kruchych paznokci, użyty raz, otwarcie, luty 2014 1. Pudry/podkłady/korektory: - Clinique, Almost powder makeup, odcień 03 light, kod E33, przetestowany ( 22.08) 2. Kolorówka do oczu: - Sephora, Brązowa kredka do oczu, wersja mini, NOWA (zafoliowana) - INGLOT, pigment nr 59, zostało ok 40% opakowania, otwarty ok roku temu - MAC Paint Pot: Idyllic, zużycie: 1/4 słoiczka maksymalnie, otwarty ok 2 lata temu - MAC Paint Pot: Pure Creation: zużycie może 1/5 słoiczka, nie więcej, otwarty ok 2 lata temu - Maybelline Color Tatoo - Turquoise Forever, użyty raz do swatcha, otwarty tydzień temu - Cienie Inglot- kupione w jakimś inglotowym szale i otwarte ok 8 miesięcy temu, zamienię głownie na inne cienie (jeśli ich cena będzie wyższa to odpowiednio np 3 ingloty za jeden), zużycie małe, wkłady są i kwadratowe i okragłe, zainteresowanym prześlę zdjęcia: numerki moich inglotów: 53 63 102 103 107 110 112 118 119 134 141 142 147 153 313 327 329 330 337 342 344 349 353 357 358 360 363 390 393 395 397 399 402 419 420 433 434 440 454 456 460 463 467 496 501 502 125R 130R -Inglot, Baza pod cienie, kolor 01, użyty trzy razy, otwart miesiąc temu 3. Produkty do ust: - Golden Rose, Pearl Gloss -błyszczyk z witaminą E, kolor 06, NOWY (w kartoniku) - Manhattan, Colour Splash, błyszczyk, kolor 50R SOft Nude, NOWY - Manhattan, Sweet and Tasty , błyszczyk, kolor Swiss Milk Chocklate, NOWY 5. Lakiery: - Essie, Muchi Muchi, NOWY, zabezpieczony naklejką - Essie, Mademoiselle, NOWY, zabezpieczony naklejką - Essie, Lacquered Up, NOWY, zabezpieczony naklejką - Golden Rose , Color Rich nr 104 (otwarty około 3 miesiecy temu) - Golden Rose , Color Rich nr 113 (otwarty około 3 miesiecy temu) - Golden Rose Matte, kolor 20 (otwarty około 3 miesiecy temu) - Golden Rose, seria Matte Satin, kolor Nude 04 NOWY - Golden Rose, seria Matte Satin, kolor Nude 05 NOWY - Golden Rose - Matte Effect Top Coat NOWY 6. Zapachy: - Calvin Klein, Eternity Moment, 30 ml (bez jednego testowego psika) - Adidas, Fizzy Energy, 75 ml, NOWY Edytowane przez kitschia Czas edycji: 2014-10-05 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik: MAC, azjatyckie, drogeryjne
- Calvin Klein, Eternity Moment, 30 ml (bez jednego testowego psika)
coś u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
La roche posay - effaclar - żel do mycia twarzy, NOWY (zafoliowany) jaka to pojemność?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
La roche posay - effaclar - żel do mycia twarzy, NOWY (zafoliowany) ?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej
coś u mnie za Calvin Klein, Eternity Moment essie Lacquered Up Golden Rose , Color Rich nr 41, 104 i 113 - Ziaja, Maska z zieloną glinką,Nuno, otwarta tydzień temu, ubytek: ok 3 ml z 60 ml - AVON Planet SPA maseczka odżywcza z masłem shea - użyta raz - AVON Planet SPA maseczka Bali Botanica - użyta raz Golden Rose, seria Matte Satin, kolor Nude 05 NOWY - Golden Rose - Matte Effect Top Coat NOWY
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
Missha, Pomegranate Missha, Lemon Bielenda, peeling drobnoziarnisty 1/2 opakowania Sephora, Brązowa kredka do oczu, wersja mini, NOWA (zafoliowana) Essie, Muchi Muchi, NOWY, zabezpieczony naklejką ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
to zależy czy i co u mnie znajdziesz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post48375408 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
eos nie jest nowy, cały czas go używam i bardzo lubię, tylko piętowy smak mi nie do końca odpowiada, dlatego chciałabym na inną wersję "smakową" wymienić lub pozostać przy tej którą mam jeśli nie będzie takiej możliwości. Jeśli nic więcej nie widzisz to daj znać czy za krem pasuje Ci wymiana.
Jest nowy (ale nie ma długiej daty, teraz nie pamiętam jaka ona jest ale chyba do grudnia/stycznia), ma kartonik z nalepką apteczną - o ile się nie myle to superpharma (TŻ pomylił kremy, wysłałam po inny, a dostarczył ten) - jeśli Ci to odpowiada to napisz ile cieni mogę wybrać. ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- A masz jakąś wish listę? I jak duże masz paletki, w sensie na jaką wartość wymiana musiałaby być, żeby zebrać paletkę wypełnioną cieniami? Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-10-03 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
pasuje mi, piszę więc na PW
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
To w takim razie chyba niekoniecznie odpowiada Ci krem z krótką datą ważności, dobrze rozumiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej podoba mi się :
Clinique, Almost powder makeup, odcień 03 light, kod E33, przetestowany i CK Eternity Moment i Płyn Micelarny Lireac
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mialabym tez maskary czarne, tylko testowane eveline i deborah ( o ile tej ostatniej siostra mi nie skubnela, bo cos ostatnio wspominala ze chcialaby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mam Clinique Stay Matte w wątku
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dokładki opisuje w watku newsowym, ale niestety nie mam juz nic co odpowiadaloby twojej wish, a poniewaz wyznaczylam sobie bana zakupowego to pewnie w najblizszej przyszlosci stan ten sie nie zmieni. Niemniej, w razie czego zapraszam
Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-10-04 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie? Interesują mnie 3 brązowe matowe wkłady Inglota, top matujący GR i może coś jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
- MAC Paint Pot: Idyllic, zużycie: 1/4 słoiczka maksymalnie, otwarty ok 2 lata temu essie muchi muchi
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Farmona, -20C: protect hands, krem do rąk, 100 ml, NOWY Vichy, Capital Soleil, SPF 50, ochrona słoneczna, efekt matujący, użyty dosłownie raz, otwarty tydzień temu, zostało ok 48 z 50 ml
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
- Etude House, Precious Mineral BB Creal Bright Fit, 8szt
- Etude House, Precious Mineral BB Creal Bright Fit+Nymph Aura Volumer, 5 szt - Etude House, CC Cream, Silky, 1 szt - Elisha Coy, Tripple BB, 14 szt - Elisha Coy, Premium Gold Mineral BB, 5 szt - Elisha Coy, Always Nuddy BB 23, 5 szt - BRTC, Jasmine Water BB Cream, 3 szt - BRTC, Gold Caviar BB Cream, 1 szt - BRTC, Blemish Recover Balm, 1 szt - BRTC, Vitalizer Laser Aid BB Cream, 1 szt - TonyMoly, Expert triple BB Cream, 3 szt - TonyMoly, Aura, CC Cream, 2 szt - Missha, Signature Real Complete BB Cream, 3 szt - Skin79, Snail Nutrition BB Cream, 3 szt - Lioele, Secret Pore Rich Balm, 1 szt - Lioele, Triple the solution BB Cream, 3 szt - Skin Food, Good Afternoon BB Cream, 1 szt - Skin Food, Agave Cactus Sun BB Cream, 6 szt - Skin Food, Aloe Sun BB Cream, 6 szt, - Skin Food, Mushroom Multi Care BB Cream, 6 szt - Skin Food, Platinum Grape Essential BB Cream, 6 szt 5. Próbki (saszetki) – pielęgnacja: - TonyMoly, Red Appletox Honey Cream, 3 szt - Skin Food, Facial Water Vita-C cream, 9 szt - Holika Holika, Aqua Fatnasy, Cream, 1 szt - Missha, Super Aqua refreshing cleansing foam, 1 szt - Dr Jart Ctrl-a 3in1: Liquid Foam, Speedy Serum, Beauty Balm, 1 szt - Kerabond - zestaw saszetek do pielęgnacji włosów: Szampon, olejek, maseczka (po 2 saszetki) - Bielenda, mleczko do ciała jagoda acai i awokado, 250 ml, NOWY coś u mnie? ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
jeszcze żel effaclar bym przygarnęła. napisz mi co Ci się podoba. niektóre rzeczy puszczę bez mrugnięcia okiem.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie baaaaaardzo dużo rzeczy. znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() - Vichy, Capital Soleil, SPF 50, ochrona słoneczna, efekt matujący, użyty dosłownie raz, otwarty tydzień temu, zostało ok 48 z 50 ml - Skin79, Sun Protection Balm Spf 50+, PA+++, Compact (otwarty 3 tygodnie temu, użyty dwa razy, brak gąbeczki) - La Roche Posay, Anthelios, Mleczko do ciała SPF 50+, 300 ml NOWY - podoba mi się też kilka cieni Inglot, lakierów i próbek bb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
- Vichy, Capital Soleil, SPF 50, ochrona słoneczna, efekt matujący, użyty dosłownie raz, otwarty tydzień temu, zostało ok 48 z 50 ml
coś u mnie?
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
W sumie perfumy wolałabym za perfumy oddać. Ale właściwie zależy co mogłabyś za nie oddać. Najbardziej zależy mi na filtrach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A czego szukasz na wymianę? Bardzo zależałoby mi na samych wkładach, może udałoby mi się coś znaleźć poza wątkiem i odebrać osobiście w Krakowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
- Etude House, Precious Mineral BB Creal Bright Fit, 5 szt
- Etude House, CC Cream, Silky, 1 szt - Elisha Coy, Tripple BB, 2 szt - Elisha Coy, Premium Gold Mineral BB, 3 szt - Elisha Coy, Always Nuddy BB 23, 5 sz - BRTC, Jasmine Water BB Cream, 2 szt BRTC, Blemish Recover Balm, 1 szt - TonyMoly, Expert triple BB Cream, 3 szt - TonyMoly, Aura, CC Cream, 2 szt - Skin79, Snail Nutrition BB Cream, 3 szt - Lioele, Triple the solution BB Cream, 3 szt - Skin Food, Good Afternoon BB Cream, 1 szt - Skin Food, Agave Cactus Sun BB Cream 1 szt Skin Food, Platinum Grape Essential BB Cream, 1 szt - TonyMoly, Red Appletox Honey Cream, 3 szt - Skin Food, Facial Water Vita-C cream, 9 szt oprócz Bielendy i Kerabondu na pewno na tych próbkach zależałoby mi najbardziej, no i najchętniej właśnie w takiej ilości ![]() kosmetyczka jest warta ok. 10-15 zł. zamiast beżowego kompletu toreb mogę Ci zaproponować https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1409057864 . chyba ze 2 razy mi się przydała, ale wrzuciłam ją do pralki dlatego jej stan oceniam na db+. chętnie ją oddam za kilka próbek. nie pamiętam, ale chyba Tobie podobały się kiedyś jeszcze błyszczyki YR, mam jeszcze Naturalny Róż, nowy, zafoliowany gdyby coś Ci wpadło w oko to pytaj ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
czyli do Vichy, kosmetyczki i opcjonalnie szarej torby już nic więcej nie dobierzesz? a gdybym zawężyła jeszcze ilość próbek do:
- Etude House, Precious Mineral BB Creal Bright Fit, 4 szt - Etude House, CC Cream, Silky, 1 szt - Elisha Coy, Tripple BB, 1 szt - Elisha Coy, Premium Gold Mineral BB, 1 szt - Elisha Coy, Always Nuddy BB 23, 2 sz - BRTC, Jasmine Water BB Cream, 1 szt - BRTC, Blemish Recover Balm, 1 szt - TonyMoly, Expert triple BB Cream, 1 szt - TonyMoly, Aura, CC Cream, 2 szt - Skin79, Snail Nutrition BB Cream, 3 szt - Lioele, Triple the solution BB Cream, 2 szt - Skin Food, Good Afternoon BB Cream, 1 szt - Skin Food, Agave Cactus Sun BB Cream 1 szt - Skin Food, Platinum Grape Essential BB Cream, 1 szt - TonyMoly, Red Appletox Honey Cream, 3 szt - Skin Food, Facial Water Vita-C cream, 9 szt - 1 zestaw Kerabond - mleczko Bielenda to coś jeszcze byś sobie znalazła? ![]() ![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-10-07 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.