|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Nawrócony playboy, czy to mit?
Jestem ze swoim Tz juz od kilku miesiecy, wszystko uklada sie ok, ale zastanawia mnie jedna rzecz.
Kiedys mielismy taka rozmowe o swojej seksualnej przeszlosci. Przed nim mialam jednego faceta. Natomiast on ... ponad 30 dziewczyn. Oczywiscie mnie to zszokowalo, tym bardziej, ze on na takiego babiarza nie wygladal. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ale on jest Anglikiem. Mowil, ze majac te 18 lat dostal samochod jako jeden z pierwszych w okolicy, co oczywiscie podnioslo jego status niesamowicie. I z drugiej strony, jak zawsze mowi, Angielki sa strasznie latwe, postawisz piwo i mozesz dziewczyne zabrac do domu. Wiec korzystal. Teraz ma 23 lata i jestem pierwsza dziewczyna, z ktora chcial zbudowac zwiazek. Naturalnie nasunelo sie pytanie 'dlaczego akurat ja?'. Ano wlasnie z tego powodu, ze narzucilam wolniejsze tempo, chcac nie chcac musial mnie lepiej poznac, polubil, zakochal sie i tak juz zostalo. Nie robi nic podejrzanego, ale czasem jednak zastanawiam sie. Nie znam dobrze jego znajomych, nie sledze jego facebooka itd wiec tak naprawde nie moge sprawdzic co robi. Mysle czy mozna sie tak zmienic? Czy te stare nawyki nie wyjda na jaw? Edytowane przez Karolina765 Czas edycji: 2015-01-18 o 23:30 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nawrócony playboy, czy to mit?
Powiem Ci, że doceniłabym fakt, iż był szczery i to powiedział. Dopóki nie daje Ci żadnych sygnałów, że jest coś nie tak uważam, że zasługuje na szansę
|
|
|
#3 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#4 | |
|
plum plum
|
Cytat:
Jeśli Ci na nim zależy, to zostaje szczera rozmowa. O tym, czym dla Ciebie jest wierność itp. Czym dla niego.
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro są takie "łatwe" do seksu to są też łatwe np. do narkomanii itp.
Trzeba wiedzieć przed kim nogi rozłożyć albo penisa włożyć. Jak te 30 kobiet było takich łatwych to równie dobrze jedna kobieta mogła mieć 30 chłopa... a jak chociaż jeden chłop był na coś chory, to z automatu Twój facet też może to mieć ![]() TAK POWINNAŚ MYŚLEĆ. |
|
|
|
|
#7 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Punkt pierwszy - badania przez seksem. Bez tego bym na miejscu Autorki nie ryzykowała. Seks z dziewczyną poznaną chwilę wcześniej w klubie i kupioną za piwo to ogromna szansa na różnych miłych gości w organizmie.
Aczkolwiek ja bym po takiej informacji podziękowała za znajomość. |
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Kompletnie by mi obrzydł taki facet, podziękowałabym. Równie łatwy jak panienki, które "zaliczał", brzydzą mnie faceci, którzy nie potrafią utrzymać ptaszka w spodniach, nie zgadza się to z moim wyobrażeniem życiowego partnera totalnie, do tego jeszcze możliwość złapania jakiejś choroby, fuuuuj!
|
|
|
|
|
#9 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moje myslenie poszlo w ta strone, ze skoro on mnie tak podejrzewa o niecne praktyki, moze sam ma cos na sumieniu. Nie mysli sie o rzeczach, ktore nas nie dotycza. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ja bym sobie taką znajomość odpuściła nie tylko ze względu na to, z iloma kobietami ten facet spał, ale również ze względu na to, jakie ma podejście do seksu i kobiet (one łatwe, on tylko korzystał) oraz ze względu na dużą zazdrość.
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Po pierwszym poście pomyślałam - no ok, to przeszłość, może facet faktycznie się zakochał, bo już się wyszalał czy coś, i chce z Tobą stworzyć coś fajnego. Ale kiedy zobaczyłam to...:
Cytat:
|
|
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez BadLife Czas edycji: 2015-01-19 o 02:16 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2015-01-19 o 10:28 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Are you talking to me?!
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;49824964]Kompletnie by mi obrzydł taki facet, podziękowałabym. Równie łatwy jak panienki, które "zaliczał", brzydzą mnie faceci, którzy nie potrafią utrzymać ptaszka w spodniach, nie zgadza się to z moim wyobrażeniem życiowego partnera totalnie, do tego jeszcze możliwość złapania jakiejś choroby, fuuuuj![/QUOTE]
Nic dodać, nic ująć ![]() Cytat:
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;49825418]Co Ty z nim jeszcze robisz?
[/QUOTE]Jest miedzy nami uczucie, a idealow, jak wiadomo, nie ma. Na codzien jest troskliwy i kochajacy, wiekszosc kolezanek mi go zazdrosci, takiego faceta sie trzyma. Oczywiscie nie mowilam im nic o jego bujnej przeszlosci. Nie chce go oceniac na podstawie sytuacji sprzed kilku lat, kiepskie srodowisko, tego juz nie zmieni. Owszem martwie sie, ale jedynie tym, ze cos z tego myslenia moze w nim zostac i wyjsc dopiero za jakis czas. Co do zazdrosci to wiem o sytuacji, gdzie dziewczyna z ktora krecil skonczyla w lozku jego najlepszego przyjaciela. I w dodatku ten kumpel nic mu nie powiedzial. Rozumiem, ze to moze troche nadszarpnac zaufanie. No i niestety Polki w UK maja opinie jaka maja, wiec tez jego znajomi przestrzegali go przed angazowaniem sie w zwiazek ze mna, bo kazdy tu mniej wiecej wie jak zachowywac potrafia sie nasze rodaczki. Z drugiej strony on chetnie zaprasza mnie do swoich rodzicow, znam praktycznie juz cala jego rodzine. Nie wiem czy by potrafil oszukiwac i rodzine i mnie jednoczesnie, jesli ma cos na sumieniu. |
|
|
|
|
#17 |
|
plum plum
|
jego znajomi przestrzegali go przed związkiem z łatwą Polką, a sami idą z laskami za piwo?
Strasznie dużo tu tej łatwości. Łatwe Polki, łatwe Angielki... Sama znasz go najlepiej, ale czy naprawdę on ma zdrowe podejście do kobiet? Bo mi tu zajeżdża straszną hipokryzją. Samiec, co to bzyka na prawo i lewo, to macho, ale każda panna, bez względu na przeszłość, to potencjalna zdzira. Owszem, zdrada z przeszłości może boleć, ale nie można tym wszystkiego tłumaczyć . Czy on Cię nie kontroluje nadmiernie?
|
|
|
#18 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakby mnie mój chłop co chwilę podejrzewał o zdradę i jeszcze mnie o to pytał, to bym się prędko z nim pożegnała, bo bym po prostu się czuła zraniona i urażona kompletnym brakiem zaufania, weź to na logikę - gość deklaruje, że Cię kocha, chce z Tobą budować wspólną przyszłość, a jednocześnie wiecznie posądza Cię o przyprawianie mu rogów i okazuje Ci tym kompletny brak zaufania, gdzie w tym sens? ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Oni wszyscy tacy cudowni, a te wszystkie kobiety fuuuuj takie łatwe fuuuuuj takie ku*ewki z przeproszeniem. Nie chciałabym być z facecikiem (bo facetem bym tego nie nazwała) nie tylko z taką przeszłością, ale także z takimi znajomymi, z którymi jak widać się zgadza i przede wszystkim o takich poglądach.
|
||
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
A CO sensownego można zbudować z facetem, dla którego kobiety to "łatwe Polki"i "łatwe Angielki", a on tylko fiuta maczał często?
Bo tu już nawet nie chodzi o doświadczenia w seksie , a o to, JAK patrzy na to, kim jest kobieta. |
|
|
|
|
#20 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#21 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Taaak, taki z niego troskliwy miś, rzeczywiście. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
Hmm, chyba jednak nie. Wychodze na imprezy czy spotkania ze znajomymi sama. Zyczy mi wtedy udanej zabawy, nie wiem czy to do konca szczere zyczenia, ale niech mu bedzie. Nie grzebie mi w telefonie, mimo ze proponowalam, ze podam mu swoj kod i bedzie moj przejrzec w kazdej chwili - nie chcial.
W sobote wychodzimy razem na impreze po raz pierwszy jako para. Cos czuje, ze to bedzie katastrofa. On juz siedzi i czarne scenariusze uklada. Kurcze dziewczyny, jest duzo sensu w tym co piszecie. Pewnie, jakby to mnie nie dotyczylo, napisalabym tak samo. Ale zaangazowalam sie juz na maxa i widze sama, ze staram sie go wybielac ze wszystkiego. |
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I powiedz mi, DLACZEGO wasza wspólna impreza, na której będziecie parą po raz pierwszy- ma być katastrofą, a nie fajną zabawą 2 zakochanych w sobie osób? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym takiego nie chciala. Ten facet jest po prostu slaby- nie, nie dlatego ze spal z duza iloscia kobiet ale z powodu tego co mowi i co robi.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
Z opisu mocno nieciekawy facet. Nie, nie dlatego, że się bawił i miał dużo partnerek seksualnych. Z powodu swojego podejścia, którego wcale nie zostawił w przeszłości. Obawiałabym się, że jak "miłość" (czyli zauroczenie) panu minie, to też będę kiedyś podsumowana jako taka i owaka.
|
|
|
|
|
#26 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moj kochany jest do tego wszystkiego dosc wybuchowy, bywalo, ze rypnal focha za przysiegam, ze nie wiem nawet co. Byl to dla mnie problem, wiec mu powiedzialam, ze albo sie zmieni jakos albo nie bedziemy razem, bo tak po prostu sie nie dalo. I owszem, zmienil sie. Od przynajmniej 2 miesiecy nie odwalil zadnej akcji. Stara sie, ale nie oznacza to, ze problem zniknal w 100% albo ze nigdy nie wroci. Pytalam go o owe czarne scenariusze i dowiedzialam sie tylko, ze wszystko moze pojsc zle. On alkoholu nie pije w ogole, wiec zazwyczaj ze mna na imprezy nie chodzi. Oczywiscie mam pewne przewidywania co do natury tej katastrofy. Ktos mnie zaczepi, ktos zacznie ze mna tanczyc itd To sa urodziny naszej wspolnej kolezanki, w pierwszej kolejnosci on nie chcial isc, no ale zapytal czy mimo to poszlabym sama, oczywiscie powiedzialam, ze tak. W takim razie dla swietego spokoju sie zgodzil pojsc. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Marszałkini II RP
|
Nie chciałabym takiego faceta, bo jego myślenie jest bardzo ograniczone plus tak duży "przebieg". Najważniejsze jest to, abyś wysłała go na badania jeśli zdecydujesz się z nim być i uprawiać seks.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;49824964]Kompletnie by mi obrzydł taki facet, podziękowałabym. Równie łatwy jak panienki, które "zaliczał", brzydzą mnie faceci, którzy nie potrafią utrzymać ptaszka w spodniach, nie zgadza się to z moim wyobrażeniem życiowego partnera totalnie, do tego jeszcze możliwość złapania jakiejś choroby, fuuuuj![/QUOTE]
Mam tak samo. I nie trafia do mnie ze to przeszłość i ze moze akurat we mnie wielce sie zakochal i ze dla mnie bedzie wspanialy. Przeszłość świadczy o człowieku a ludzie nie zmieniają sie z dnia na dzien. Staram sie nie oceniac ludzi pochopnie ale jezeli chodzi o kogos z kim mialabym budowac swoją przyszlosc mam prawo nie akceptowac tego czy tamtego. Tak wielka liczba partnerek seksualnych świadczy o jego podejściu do kobiet, do seksu, do zwiazku, do życia. Poza tym jest to bardzo nieodpowiedzialne, mógł sie czymś zarazić albo zrobic którejś z nich dziecko. Zreszta nie trawie takich facetow, którzy uważają/uważali ze jak jest okazja to trzeba skorzystać, upic dziewczyne a potem taka slaniajaca sie i byc moze rzygajaca przeleciec. z takimi zawsze pózniej sa problemy.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdrosny jest, bo zapewne wykonaniu i w swoim i tych partnerek widział łatwe zdrady.
On ma 23 lata, myślę, że on prędzej czy później pójdzie w tango, "bo jednak jeszcze się nie wyszalał". |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

Trzeba wiedzieć przed kim nogi rozłożyć albo penisa włożyć.