|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Herbaty, paletka, tusz, pielęgnacja, lakiery- nowe kosmetyki w PAŹDZIERNIKU!
Nieaktualne
Witam w październiku ![]() Na wymianę nie szukam raczej kosmetyków, prócz: - wód termalnych, - wszystkiego do hybrydy (lakiery, lampa...). Najchętniej wymienię się za akcesoria do domu, środki czystości, ewentualnie ciuchy. Zaczynajmy ![]() 1. HERBATY Posiadam różne herbaty, z pewnego źródła, świeże, pakowane w małych woreczkach strunowych. Za zdjęciach tylko przykłady. -rooibos, -yerba mate, -zielona, -czerwona pu-erh, -pokrzywa, -mięta, -lipa, -melisa - suszone kwiaty hibiskusa - różne owocowe (np. owoce leśne)- pytać o smaki. 2. Paleta cieni Technic Electric. Stan jak na zdjęciu. W zasadzie była prawie nieużywana, jednak 2 cienie uległy pokruszeniu. Mogę je "stopić' z powrotem ;-) 3. Mówiący krokomierz. Jak nowy, jeszcze z folią na ekranie. Posiadam pudełko i paragon. 4. a) Ekspresowa, odświeżająca maseczka do twarzy od Babci Agafii. Zostało ponad połowę. b) Suchy olejek do ciała DOVE, jak nowy (raz użyty). Pięknie pachnie! c) Pianka do włosów Nivea, Diamond Volume. NOWA d) No7, balsam do ciała po opalaniu- rozświetlający. Posiada cudne, mieniące się drobinki. Opakowanie z pompką. Zostało ponad 3/4. e) Garnier, Essentials- żel do mycia twarzy, cera wrażliwa. Na zdjęciu widać ubytek. f) Olej z migdałów 100%, firma KTC. Zostało 3/4 g)Tołpa Botanic, gardenia tahitańska. Nawilżająca odżywka-maska zwiększająca objętość. Bez parabenów i innej chemii ;-) Została 1/3, może trochę wiecej. h) Ziaja Ulga, krem na dzień- NOWY i) Lirene- cera wrażliwa. Odżywczy krem przeciwzmarszczkowy. NOWY 5. a) Lakier OPI, odcień 10- coś pomiędzy fioletem,a granatem. Raz użyty. b) Inglot, matowy lakier nude, użyty 2/3 razy c)Lakier Essence, kolor szary- gołębi. Raz użyty d)Catrice UltiMate Nudes- ubytek na zdjęciu e)Astor, lakier w odcieniu mięty, z delikatnymi drobinkami, użyty kilka razy f) lakiery firmy Miss Sporty- użyte po 1/2 (biały perłowy może więcej, ale wszystkie świeżutkie) g) nawilżające pomadki Wibo. Odcienie 01 i 07 h) Maskara Wibo Boom Boom. Raz użyty. Silikonowa szczoteczka. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2015-01-30 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Herbaty, paletka, tusz, pielęgnacja, lakiery- nowe kosmetyki w PAŹDZIERNIKU!
cos u mnie? podoba mi sie ilka rzeczy
![]()
![]() |
#4 |
koci świat
|
Dot.: Herbaty, paletka, tusz, pielęgnacja, lakiery- nowe kosmetyki w PAŹDZIERNIKU!
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za herbaty :
zieloną lipową owoce leśne?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej znalazłabyś coś za herbaty? miałabyś może jaśminową, różaną?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za herbatki?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
a) Ekspresowa, odświeżająca maseczka do twarzy od Babci Agafii. Zostało ponad połowę. b) Suchy olejek do ciała DOVE, jak nowy (raz użyty). Pięknie pachnie! f) Olej z migdałów 100%, firma KTC. Zostało 3/4 g)Tołpa Botanic, gardenia tahitańska. Nawilżająca odżywka-maska zwiększająca objętość. Bez parabenów i innej chemii ;-) Została 1/3, może trochę wiecej.
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za lakier opi i kilka innych rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Interesowałyby mnie wszystkie herbaty jakie masz
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
wpadł mi w oko olejek do ciała Dove. Będziesz miała może jeszcze jakieś dokładki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.