|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Marcowo i kosmetycznie u Misi1. Nie poszukuję nic konkretnego, raczej co wpadnie mi w oko. 2. Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek lub mniejszą oceną. 3. Nie muszę wymieniać tych rzeczy, więc nie będę szukać nic na siłę. 4. Jeśli interesują Cię moje rzeczy trzymaj się zasady: ja odpisuję u Ciebie, Ty odpisujesz u mnie. 5. Rzeczy wymienione usuwam z wątku. 6. Ne rezerwuję rzeczy bez logicznego uzasadnienia. 7. Jeśli potrzebujesz więcej informacji to śmiało pytaj! 8. Mów do mnie nazwami, nie linkami! 9. Ubrania przed wysłaniem postaram się wyprać. 10. Nie mam wszystkich rzeczy przy sobie, więc proszę o wyrozumiałość. Zawsze daję znać kiedy potrzebuję czasu na skompletowanie rzeczy. 1. Róż Avon kol. Peach, prawie cały, użyłam kilka razy. 2. Avon baza pod cienie, użyta może kilka razy, zużycie oceniam na około 5%, może 10. 3. Cień Essence, metaliczny grafitowy. Niestety nie mam pojęcia jaki to odcień. 4. Kulki rozświetlające Avon. Prawie całe opakowanie. Mam je około 2 lata, więc ich termin minimalnego użycia minął, ale są w super stanie. Nie oczekuję za nie nic wielkiego, chętnie dodam jako gratis. 5. Cienie Avon Startel. Tak samo jak kulki, dorzucę w gratisie. 6. Lakier Avon w kolorze miętowym, mieniący się. Super lakier, zostało około pół. Dla zainteresowanych podam konkretną nazwę koloru. 7. Lakier Avon granatowy z drobinkami, prawie cały. Dla zainteresowanych podam konkretną nazwę koloru. 8. Lakier Avon jasny, pudrowy róż, zostało około pół. Dla zainteresowanych podam konkretną nazwę koloru. 9. Lakier Essence, stara wersja, zostało około pół. Dla zainteresowanych podam konkretną nazwę koloru. 10. Lakier Golden Rose Paris, śliczny róż, prawie cały. Dla zainteresowanych podam konkretną nazwę koloru. 11. Lakier Manhattan z drobinkami, prawie cały. Dla zainteresowanych podam konkretną nazwę koloru. 12. Top coat z drobinkami Golden Rose, prawie cały. Dla zainteresowanych podam konkretną nazwę koloru. 13. Wzmacniający olejek do paznokci, ok. 75%. 14. Cytrynowa odżywka Avon do paznokci, zostało pół. 15. Perfumy Avon Tomorrow, zostało ok. 10 %. 16. Avon lotion łagodzący i chłodzący po opalaniu. Cały. 17. Pilnik do paznokci papierowy 80/100. 18. Soraya serum przeciw rozstępom. Nowe, tylko kropeczkę wypróbowałam. 19. Biogena, serum na blizny. Nowe, tylko wypróbowałam na dłoni. 20. Soraya studio cober, podkład kryjący w kolorze 11. Zostało powiedzmy pół opakowania (możliwe że więcej). 21. Błyszczyk Virtual. 22. Maseczka trudkawkowa Rival da Loop Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2015-04-07 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowo i kosmetycznie u Misi
Hej! Znajdziesz coś w moim wątku za:
4. Kulki rozświetlające Avon. Prawie całe opakowanie. Mam je około 2 lata, więc ich termin minimalnego użycia minął, ale są w super stanie. Nie oczekuję za nie nic wielkiego, chętnie dodam jako gratis. 5. Cienie Avon Startel. Tak samo jak kulki, dorzucę w gratisie. 10. Lakier Golden Rose Paris, śliczny róż, prawie cały. Dla zainteresowanych podam konkretną nazwę koloru. 11. Lakier Manhattan z drobinkami, prawie cały. Dla zainteresowanych podam konkretną nazwę koloru. 13. Wzmacniający olejek do paznokci, ok. 75%. 15. Perfumy Avon Tomorrow, zostało ok. 10 %. 19. Biogena, serum na blizny. Nowe, tylko wypróbowałam na dłoni. 22. Maseczka trudkawkowa Rival da Loop
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() 1. Róż Avon kol. Peach, prawie cały, użyłam kilka razy. 2. Avon baza pod cienie, użyta może kilka razy, zużycie oceniam na około 5%, może 10. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za lakiery:
- Avon granatowy z drobinkami - Avon jasny, pudrowy róż - Lakier Avon w kolorze miętowym - Golden Rose Paris - Manhattan z drobinkami - Top coat z drobinkami Golden Rose - kulki rozświetlające Avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.