|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Luty szybka wymiana xs/s/m bluzki spódniczki sukienki
Witam,
mam na wymianę trochę ciuszków. Wszystkie są w idealnym stanie, wyglądają jak nowe- zadbane i wyprane. Interesuje mnie szybka wymiana! Wątek ważny do końca lutego! z tego powodu nie mam dużych wymagań ![]() wymienię się na: - książki (tematyka przeróżna) - koraliki i inne półfabrykaty do biżuterii - biżuteria (również nadająca się do "recyklingu") - coś do decoupage - lakiery hybrydowe do paznokci nie interesują mnie inne ubrania ani kosmetyki ZAPRASZAM DO WYMIANY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Luty szybka wymiana XS - S - M ZaPrAsZaM!
1. ciemno szary sweterek z krótkim rękawem, zapinany na zatrzaski River Island rozmiar 8 (pasuje na s i m)
2. różowa, rozkloszowana spódniczka lekko nad kolano, cherokee rozmiar s 3. krótka spódniczka w jodełkę z czarną koronką rozmiar 8 (jest na gumce więc xs-s) 4. krótka różowa spódniczka z podszewką MARKS & SPENCER pasuje na s 5. zielona krótka spódniczka z koronkowym wykończeniem i koronkowym kwiatkiem New look rozmiar s-m 6. satynowaspódnica czarna w białe kwiaty, rozmiar 40 ale pasuje na m Edytowane przez forsycja Czas edycji: 2015-02-09 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Luty szybka wymiana xs/s/m bluzki spódniczki sukienki
7. szara tiulowa (szyfonowa) spódnica z paskiem rozmiar m (długość przed kolano)
8. czarna, prosta mini spódniczka jeansowa ONLY rozmiar 27 9. ciemno szary komplecik- tunika + bolerko (nie są zszyte- można nosić osobno) rozmiar xs 10. tunika w paski z imitacją sukienki rozmiar xs-s 11. żółta koszulka ze statkiem H&M rozmiar 34 12. jasno kawowa bluzeczka river island rozmiar 12 ale jest ciut mniejsza- raczej m Edytowane przez forsycja Czas edycji: 2015-02-09 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
13. biała sukienka w błękitne kwiatki cropp rozmiar xs
14. sukienka w szarą kratę ze srebrną nitką SMITH z tylu regulowana na gumce, z boku zamek rozmiar xs 15. tęczowa szyfonowa sukienka bombka (na podszewce). długość nad kolano, tył na gumce, rozmiar s-m 16. fioletowa, lniana sukienka (cienki len), zapinana na zamek, z paseczkiem w tali, rozmiar 36 17. czarna sukienka bawełniana (materiał jak na koszulę), dół na podszewce TOP SHOP rozmiar 10 ale pasuje na s 18. czarna koszula zakładana, wiązana z boku H&M rozmiar 38 19. długa. bawełniana koszula w kratkę ze srebrną nitką (długość za pupę) rozmiar 36 20. czarny sweter- sukienka z rękawem 3/4 CUBUS rozmiar s |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
21. kosmetyczki - piórniczki z długowłosego futerka (niebieski przechodzący w biały), zapinane na zamek, z podszewką- mam 3 sztuki- NOWE! HAND MADE
22. saszetka na klucze lub portfelik na drobne, z tego samego futerka co kosmetyczki NOWE! HAND MADE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za 15 i 16?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.