![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wrzesień Zara H&M Diverse nowenie aktualny Witam serdecznie Wymienię ubrania, rzeczy do domu i coś dla dzieci. Bardziej przychylnie patrzę na oferty większych wymian ![]() Zapraszam Top Seceret Drywash - rozważę, za coś ![]() LISTA POSZUKIWANYCH ![]()
oraz Bombek przeźroczystych szklanych gwiazdek szydełkowych zestawów kosmetyków na prezenty rękawiczek kremowych, białych lub szarych Edytowane przez zioła Czas edycji: 2015-03-03 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień Zara H&M Diverse nowe
POZA WATKIEM MAM KILKA T_SHIRTÓW BASIC
MIN. BIAŁY DIVERSE Z KIESZONKĄ; JAGODOWY. Zdjęcia na życzenie Czapka nowa Pull&Bear Nowa z fr metki, prezent H&M tunikatęczowa , na niską może być sukienką (dział dziecięcy 14 lat 170) XS,S,M Isana - wosk w plastrach depilacja okolic bikini i twarzy zużyte 2 plastry i 2 chusteczki Rozważę Top seceret Drywash S- legginsy porządne, S-ki, tylko za coś super wycięłam część metek wew., bo były długaśne, 2 razy założone Edytowane przez zioła Czas edycji: 2015-02-21 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
RZECZY Z TEGO POSTU są nowe i z metkami,
WYMIENIĘ TYLKO ZA nowe rzeczy z metkami: podkład EL Double wear nową sukienkę codzienną Nową koszulę (Zara, Mohito inne sieciówki) Nową narzutkę/sweterek nowe zestawy kosmetyków, zafoliowane nowe rzeczy z wyposażenie/dekoracja domu Krótko ważne w wątku. Orsay bluzka mgiełka (XS,S,M,L) NOWE z metkami (orientacyjna wartość 99zł) ZARA XS - jeansy NOWE z metkami , dł 3/4 (orientacyjna wartość 169zł) Poszewki NOWE z częścią metek - przyjemne, satynowe, ozdobne (ok 49zł) South- nowa narzutka S (8) z metkami / Mango nowy sweterek XS z metkami Edytowane przez zioła Czas edycji: 2015-02-25 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ Wrzesień♥ Zara H&M Diverse nowe ♥
Torebek nie mam przy sobie - czas oczekiwania ok 2 tyg
torebka z Deichmana - stan db (małe przybrudzenie na spodzie i na podszewce) - tylko za nią będę wybredna, bo lubię ![]() torebka czarna - ma ledwie widoczne przetarcia (zdjęcie2), maleńkie w rogach na dole i na elemencie łączącym dwie rączki( ten element można rozpruć i rączki będą jak nowe ![]() torebka czerwona - bdb, może raz założona Książki - jak na foto - literatura kobieca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez zioła Czas edycji: 2014-09-29 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dla dziewczynki bluzeczka z grubej, porządnej, mięsistej bawełny, kolor blado-żółty, drobne kwiatuszki z przodu, rozm 128, ale moim zdaniem mniejsza na 110-122. Ma 2 maleńkie kropeczki-plamki, ale do przedszkola będzie super. Edytowane przez zioła Czas edycji: 2015-02-25 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
DLA CHŁOPCA LUB DZIEWCZYNKI na 2 i 3 latka i na 5 l
Podgrzewacz uniwersalny do butelek i słoiczków - stan bdb,kilka razy użyty, z miseczką i łyżeczkami NOWA czapeczka niemowlęca obwód 42 - unisex, podszyta polarem, rozciągliwa Nowa czapeczka uszatka, bardzo ciepła, podszyta barankiem rozmiar uniwersalny, kupiam na roczniaka, dużo za dużą, ale wydaje mi się że na 3-4 lata też będzie dobra, będę wybredna ![]() NOWA koszula C&A Palomono 104 Edytowane przez zioła Czas edycji: 2014-12-30 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
klocki 6 układanek w 1 / z motywami zwierząt. Klocki są nowe, przeleżały w szafce. Chyba sama po raz pierwszy je układałam, chcąc zrobić zdjęcia. Mamy dużo innych, które dzieciaki lubią ![]() koniec? Edytowane przez zioła Czas edycji: 2014-12-15 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
coś za :Bluzeczka H&M z dżerseju - nowa z metką rozmiar 36 - taka jak a modelce tylko wzór "garden" - zdjęcie obok
i Zara 110 nowy z metkami golf brązowy Edytowane przez Kasiunia66 Czas edycji: 2014-09-29 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za rurki z zary?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1412007498
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za trencz granatowy Zary?
mam bronzery Caudalie oraz Nuxe'a w wątku oraz wiele innych rzeczy, zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
coś za torebkę ?????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za rurki i trencz ?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
mogłabym oddać sukienkę bo spodnie zarezerwowane właściwie
![]() te spodnie są 3/4 czy tak 7/8? ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję nic
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Witaj, niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
za czapkę i koszulkę podziękuję/
zostańmy przy wymianie komin za bluzeczkę zauważyłam, że mamy dokładnie tyle samo przekupek ![]() Edytowane przez Kasiunia66 Czas edycji: 2014-10-04 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.