|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
na wiosnę i lato, kilka klasyków w rozmiarze xxs/xs!
oto lista moich wiosennych i letnich poszukiwań. do oddania to co w wątku, mogę ewentualnie poszperać we własnej szafie, jak mi na czymś będzie zależało.
i ważne - proszę, piszcie tylko jak widzicie coś u mnie, szanujmy swój czas! ![]() noszę rozmiar XXS (spodnie) XS (góra), czasem lubię oversize. buty - 36, 37 w sportowych. preferuję materiały naturalne, lub naturalne syntetycznie wytworzone (rayon, wiskoza), nie noszę poliestru i innych plastików. A SZUKAM: na gwałt, na już, na wczoraj - czarnej ramoneski XXS/XS. w zależności od tego, co zechcecie w zamian, albo skora naturalna, albo eko. klasyczna, bez żadnych zdobień, zwyczajnie wyglądająca ramoneska. jednorzędowy płaszcz w kolorze beżu/kawa z mlekiem lub czarny (krój marynarki, tylko długi), oraz beżowy trencz XXS/XS. białych sportowych butów - converse, vans, adidias, ale też klasyczne modele, bez wzorów. rozmiar 36/37. chętnie te buty w wersji skórzanej. czarny strój kąpielowy, z bandażową gorą i klasycznym dołem kombinezony! XXS/XS lub większe, ale z regulacją. z długimi nogawkami, krótkimi, eleganckie i takie na co dzień. wszelkie! rurki XXS czarne z wysokim stanem (cubus, cheap monday, topshop), błękitne w tym samym rozmiarze boyfriendy w rozmiarze XS basicowe koszulki, t shirty: białe i w paski (kolory: czerwone paski, granatowe, czarne), bez bufek, wzorów, zwykłe czyste, 100% bawełna, rozmiar S gładkie, bawełniane body na ramiączkach XXS/XS (czarne, pudrowe, białe, w paski) balerinki: zamszowe (naturalny), skórzane, rozmiar 36/36,5 na wąską stopę. kolory: czarne, burgundowe, beżowe, kobaltowe. dobrze dopasowana biała koszula, lekka, rozmiar XXS/XS, mały kołnierzyk, dobry materiał. skórzana torba mieszcząca a4, i mniejsza, kopertówka. granatowa marynarka XXS/XS biżuteria w stylu lilou, minty dot, wszystko proste i klasyczne, z jedną zawieszką lub czyste okulary przeciwsłoneczne w lekko kocim stylu, z dobrym filtrem UV. DOMOWE: blender dobrej marki, zioła doniczkowe, kawy mielone, liquidy do e papierosa (lepszych marek, 0-6 mg) KOCIE: piasek do kuwety (zwykły, zbrylający), karmy dla kota w większych ilościach, tabletki dla kota na uspokojenie Edytowane przez VSVP Czas edycji: 2015-04-24 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: na wiosnę i lato, kilka klasyków w rozmiarze xxs/xs!
przykladowe zdjęcia
Edytowane przez VSVP Czas edycji: 2015-04-24 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
i jeszcze kilka zdjęć, w tym całych outfitów żeby pokazać o jaki styl mi chodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
U mnie rurki xs wysoki stan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
szukam rurek xxs, a nie xs...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.