|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kwietniowe wyrzutki- oddam całość
Nieaktualne
Oddaje cały wątek, a nie poszczególne rzeczy. To co na zdjęciu Fixer Inglot Cień loreal Cień Rimmel Pigment Kobo Lakier essie wicked Lakier brokatowy Inglot Lakier Rimmel Tusz Chanel Błyszczyk Revlon Kredka Jumbo Sephora Kredka Sephora Dokładka The Balm Mery Lou Inglot paleta na 5 okrągłych cieni i cień matowa ciemna zieleń Miniatura tuszu Clinique i Estee Laude Maybelline CT nr 35 Poza zestawem Loreal Infallible Matte kolor 11 i 22 Max Factor Creme Puff Blush 05 i 20
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2015-04-26 o 03:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniowe wyrzutki- oddam całość
Coś za kwadratowy cień chyba Loreala (ten obok Kobo) i tusz jeżeli dobrze widzę
![]()
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A sama nie wiem
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za paletę na wkłady ?
![]() |
#6 |
Welcome to Jamrock
|
Hey, znajdziesz cos za mary lou?
![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- to może coś za całość? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
hej
![]() może znajdziesz coś u mnie za: Miniatura tuszu Clinique i Estee Lauder ?
![]() |
![]() |
#8 | |
Welcome to Jamrock
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.