|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Przelew europejski - proszę o pomoc
Cześć,
Wiem, że jest dział "praca i biznes", ale może tutaj szybciej uzyskam odpowiedź, bo zależy mi na czasie. Chcę wykonać przelew europejski, konto mam w Alior Banku. Tylko to pieroństwo automatycznie wybiera tryb "pilny", za który się płaci dodatkowo 15 zł. A ja płacić dodatkowo nie mam zamiaru, więc chcę ustawić na tryb "normalny" i nie mogę zaznaczyć. Tryb "normalny" działa w przelewie zagranicznym/walutowym (kosztuje 30 zł), ale lepiej jest płacić europejskim (bo ten tylko 5 zł). Tylko co z tego, że taniej, skoro te skubańce nie pozwalają na tryb "normalny"? Czy któraś z Was wie może jak rozwiązać ten problem? Będę wdzięczna za odpowiedź. Edytowane przez 397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f Czas edycji: 2016-01-24 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przelew europejski - proszę o pomoc
Nie mam konta w tym banku, ale jeżeli formularz, który wybierasz, nie pozwala Ci na zmianę trybu nadania przelewu, to zapewne nie jest możliwe. Być może realizacja przelewu, o którym piszesz, jest możliwa jedynie w trybie pilnym.
Jeżeli na stronie banku jednak jest napisane, że możesz dokonać przelew w trybie normalnym, to może jest to zwykły problem techniczny i np. trzeba wyczyścić ciasteczka w przeglądarce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo zadzwonić do banku i poradzą, albo nadac przelew (z konta) klasycznie w banku przy okienku. Nie mam konta w Alior, to z praktyki nie wiem.
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Przelew robiony u panienki z okienka to już w ogóle jest drogi.
Dzięki za odpowiedzi, zadzwoniłam na infolinię. Europejski tak ma, że jest pilny, a i tak się płaci piątaka. Mam nadzieję, że facet nie kłamał. Wątek do zamknięcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
A nie zastanawiałaś się nad easysend albo western union?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja zastanawiałem sie nad tym portalem azimo, ale nie wiem w sumie, czy info na tej stronie jest wystarczające, może ktoś korzystał???
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez alexrej Czas edycji: 2016-03-05 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.