![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Próbki Vichy podkłady,mikrodermabrazja i inne
NIEAKTUALNE, ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU
Wymienione: mikrodermabrazja Normaderm Vichy, krem na dzień Normaderm Vichy, żel do demakijażu Normaderm Vichy, krem stabilizujący Skinset Vichy, podkład Aera Teint odcienie 25,34,45 Vichy, podkład Normateint Vichy odcienie 15,25,35, podkład Dermabelnd Vichy odcienie 15,25,35, balsamy Vichy Lipidiose2, Vichy Lipometric, Vichy Lipostrech, Vichy Purete Thermale preparat do demakijażu 3w1, Vichy Purete Thermale mleczko do demakijażu, Vichy Myokine, Neovadiol, Oligo 25, Vichy Lipidiose Mains, Vichy Lipidiose Nutri Sun, Vichy Dercos żółty, zielony, fioletowy, Plantacea Herbapol krem matujący, Ocerin szampon przeciwłupieżowy, Ocerin szampon dogłębnie myjący, Ziaja szampon Proteiny ryżowe, Naphera balsam i szampon, Ziaja Anno Doro, Ode au Reve- woda toaletowa Yves Rocher 50ml, Celine Dion- oryginał 100ml, miniaturki Dior, Armani, Ming Shu i inne, próbki zapachów Gabriela, Misso, Samsara, Shafari, Neblina,Clea i inne, woda toaletowa New Esprit Oriflame, woda toaletowa Sculpture Nikos, zapachy w kremie Yves Rocher- brzoskwinia, Ming Shu, Chevrefeuille, woda toaletowa konwalia Yves Rocher, samoopalacz Nivea, Ziaja Sopot krem brązujący, Pure Zone maseczka, krem, chusteczki, chusteczki Clearskin, pianka Happyderm Loreal, błyszczyk glazewear Avon, błyszczyk Oriflame, balsam do ust Neutrogena, konturówka Oriflame, balsamy do ust Nivea Pearl and Shine i różany, róż/cień Yves Rocher, Sunsilk Volume +, maska do włosów Yves Rocher, spray do włosów Yves Rocher, bransoletki Avon, Podstawy Pilates, kosmetyczka Vichy, Ziaja, NIvea, Vichy Capital Soleil mleczko i chusteczki samoopalające, Vichy Lipidiose peeling pod prysznic, odsyoka masła AA, pudru Avon Peach, odlewka olejku Yves Rocher, balsam Iwostin Elixine, mini błyszczyki bell, woda termalna La Roche, Maybelline Water Shine Fusion, Oriflame pomadka,Avon pomadka i inne.
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-07-18 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Witchdoctor
|
Dot.: Próbki Vichy podkłady,mikrodermabrazja i inne
Cytat:
![]() interesuje mnie to co powyżej, znajdziesz coś w moim wątku ? ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej bardzo chętnie wymienię się na jakies 2 rzeczy z tej listy, jestem początkująca więc nie wiem które z nich są jeszcze dostępne, jeśli uważasz, że chcę zbyt wiele to napisz co proponujesz
![]() APC sypkie opalizujące cienie kolory 8 - turkus Rimmel Twist & Shimmer, kremowy cień do powiek w pisaku, odcień 004 Jitterburg (jasny fiołek perłowy) raz użyty SMAKERS Bonne Bell Błyszczyk w tubce Sqveezy o smaku Strawberry- Lemonade- truskawka-limonka poj .5,9ml SMACKERS Bonne Bell LIP SPARKLER Watermelon Błyszczyk z aplikatorem 8.02ml Maybelline, Watershine Diamonds kolor 115 Brunt Shimer, użyta 3 razy Maybelline Water Shine Fusion 712 Pink cotion (jasny róż) szminta użyta 2-3 razy Lancome Color Focus Duo 302 Fresa Chocolate, jasny róż i ciemny róż ze srebrnymi drobinkami, zużycie jasnego ok 40 %, ciemny ze dwa razy użyty Inglot Sprint cień pojedyńczy turkusowy, raz użyty L'oreal Glam Shine Holographic, kolor 43 ruby holographic, raz sprawdzony kolor Lancome Juicy Tubes kolor 38 Zaza, bezbarwny z błyszczącymi drobinkami NOWY Maybelline, dream mousse shimmer - rozświetlacz do twarzy i ciała w musie kolor 02 champagne (niedostępny w Polsce)
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Czy te podkłady Vichy w odcieniu Sand są bardzo ciemne? Byłabym chętna na Normateint i Dermablend, ale nigdzie nie mogę znaleźć paletki z kolorami
![]() Edit: Tak patrząc na opakowania doszłam do wniosku, że chyba jest bardzo ciemny :| A opal pewnie z kolei bardzo jasny. Szkoda, że nie masz Nude ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Witchdoctor
|
Maybelline Water Shine Fusion 712 Pink cotion (jasny róż) szminta użyta 2-3 razy
Inglot Sprint cień pojedyńczy turkusowy, raz użyty jeśli jeszcze dostanę Cytat:
mam jeszcze fajny owocowy błyszczyk w tubce Wibo ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej Tomma ponieważ byłaś pierwsza więc dostaniesz to wszystko co chcesz czyli o ile się nie mylę:
Vichy podkład Normateint odcień 15 opal- 4 próbki po 1.5ml każda -Vichy Normaderm Mirodermabrazia- zestaw:mikrodermabrazja 7g, mikroekstrakcja-9g -Vichy Lipidose odżywczy peeling pod prysznic-próbka 7ml -Vichy Capital Soleil odświeżające żelowe ochronne mleczko do ciała SPF30+ - 2 próbki każda po7ml Lipidiose odżywczy peeling pod prysznic- kolejne próbki tego peelingu w ilości 4 próbki-7ml każda -Vichy Lipidiose2 odżywczy krem-fluid do ciała(super balsam polecam)- 2 próbki po 7ml każda w zamian wezmę to co mi oferujesz czyli: Maybelline Water Shine Fusion 712 Pink cotion (jasny róż) szminta użyta 2-3 razy Inglot Sprint cień pojedyńczy turkusowy, raz użyty no i ten błysczyk Wibo jeśli bedziesz łaskawa i zgodzisz mi się go dać ![]() To jak Tomma zawieramy wymianę? Jeśli tak podaj mi proszę adres na maila, pierwsza wyślę paczkę jeśli chcesz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety mikrodermanrazja jest już dla Tommy ale postaram się zdobyć kolejną to wtedy dam znać
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kasiek nie wiem ile próbek byś chciała więc trudno mi sprecyzować co ja chcę ale pewnie jakąś jedną rzecz z tych(o ile są jeszcze dostępne):
Cienie wg numerów na zdjęciach: 1. Vollare jasnozielony 2. Vollare metaliczny turkus 3. Vollare metaliczny brąz 4. Vollare róż, jasna zieleń, fiolet 5. Virtual beż, jasny brąz, ciemny brąz 6. Eveline jasny żółty mocno opalizujący 7. Carlo di Roma b.jasny róż, malina, grafit 9. Sensique żółty, ceglasty, zielony 11. Vollare jasnożółty 14. Inglot Sprint bananowy 15. Inglot Sprint pomarańczowy 19.Oriflame, błyszczyk miętowy Aqua Vibes, użyty kilka razy. podobają mi się żółte i bananowe cienie więc może jakiś jeden by sie znalazł dla mnie. myślę, że próbki w odcieniu nude bede miała zarówno dermablend jak i normateint ale to się dziś wieczorem okaze wiec dopiero dzis wieczorem dam znać czy mam i ile
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam ale chętnie poszukam jesli bedzie jakaś dokładka u Ciebie
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ok, myślę że niedlugo zdobędę
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
-Vichy podkład Normateint odcień 35sand- 5próbek po 1.5ml każda
-Vichy podkład Normateint odcień 25 nude-5 próbek po1.5ml każda -Podkład Vichy Dermablend podkład korygujący odcień 35 sand- 3 próbki po 1.5ml każda -Vichy Dermablend podkład korygujący odcień 15 opal- 1 próbka po 1.5ml każda -Vichy Dermablend podkład korygujący odcień 25 nude -4 próbki po 1.5ml każda -Vichy Normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry- 5 próbek po 1.5ml każda -Vichy Capital Soleil chusteczka samoopalająca twarz.szyja.dekold- próbka 5.6ml (polecam !!!) Znajdziesz cos u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smackers Raspberry Peach Punch, rózowy kolor, na ustach transparentnt z lekkim rózowym refleksem (jak ktoś miał Smackersa to będzie wiedział ocb), zużyie 3% Pomadka do ust Water Shine Diamonds L'Oreal, supernabłyszczająca, kolor 101 cherry shimmer, piekna błyszcząca wisienka, użyty ze 2 razy, cudo! Błyszczyk Rival de Loop, kolor 005 pomarańcz opalizujący na róż z drobinkami, użyty raz, poj. 8 ml Błyszczyk do ust Natural Collection, seria Juicy Lips, smak: Walnut Whip (smak i kolor czekoladowy a nie orzechowy ![]() Najbardziej interesuje mnie smackers i pomadka water shine napisz co byś mi mogła zaoferować w jakiej ilości bo nie chcę zbyt dużo wymagać.
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za wymienione przeze mnie rzeczy -Vichy podkład Normateint odcień 35sand- 5próbek po 1.5ml każda -Vichy podkład Normateint odcień 25 nude-5 próbek po1.5ml każda -Podkład Vichy Dermablend podkład korygujący odcień 35 sand- 3 próbki po 1.5ml każda -Vichy Dermablend podkład korygujący odcień 15 opal- 1 próbka po 1.5ml każda -Vichy Dermablend podkład korygujący odcień 25 nude -4 próbki po 1.5ml każda -Vichy Normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry- 5 próbek po 1.5ml każda -Vichy Capital Soleil chusteczka samoopalająca twarz.szyja.dekold- próbka 5.6ml (polecam !!!) ) Jesli Ci pasuje mogę oddać Smackersa, pomadkę WaterShine i Błyszczyk Rival de Loop A i jeszcze mam pytanie - jaki jest kolor tego -Vichy podkład jedwabisty Aera Teint odcień 35 Moyen Sand - ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej Cziki chętnie przyjmę te 3 rzeczy, które mi oferujesz
![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ok Cziki wyślę Ci to wszystko co chciałaś i jedną próbkę tego mleczka. Wysyłam PW z moim adresem podaj mi swój adres przez PW. Wyślę paczkę pierwsza ale dziś chyba nie dam rady bo jestem zawalona zajęciami na uczelni, w środę i czwartek też ale myślę, że najpóźniej w czwartek wyślę priorytetem.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wracam do mojego wątku i aktualizuję to już końcówka próbek, być może bedę miała więcej ale nie wiem kiedy. Zapraszam do wymianek.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.