|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
///Czerwiec///Wymiana///
1. Multifunkcyjny antybakteryjny krem bb kolor naturalny 02
2. Szminka 3. Eyeliner 4. Tusz MaxFactor 2000 calories kolor navy nie zostało go jakoś dużo ale nada się dla kogoś kto chce go przetestować, myślę że starczy jeszcze na jakiś miesiąc. 5. ClearSkin AVON punktowy preparat na pryszcze o natychmiastowym działaniu POLECAM! 6. ClearSkin AVON maseczka głęboko oczyszczająca pory z glinkami naturalnymi 7. Jasny puder ESSENCE kolor 11 pastel beige zużycie widoczne na zdj 8. Mineralny Róż 01 Lovely zużycie widoczne na zdj 9. Czepek na basen dla dziecka gumowy 10. Gumka do włosów z kokardką czarna w kropki 11. LorealParis Elseve Men zagęszczający spray do włosów zużycie zaznaczone 12. Pantene odżywka do włosów kręconych POLECAM! Zużycie zaznaczone 13. Szamponetka Joanna 015 płomienny rudy 14. Okulary przeciwsłoneczne 15. Bransoletka kosztowała 29 zł nienoszona z metką 16. Zegarek na łąńcuszku sowa trzeba wymienić baterie 17. Kadzidełka leżały 2 lata w szadie nie mam pojęcia czy się nadają mogę do czegoś dorzucić 18. Krawacik dla małego chłopca 19. Perfumy Apple 100% pure New York 20. Perfumy AVON Secret Fantasy 21. Perfumy Like Malizia so sweet 22. Nowe buty tylko przymierzone r. 41 kosztowały 60zł 23. Strój kąpielowy góra założona 2 razy dół nienoszony z naklejką L 24. 25. Strój kąpielowy M 25. Sukienka z koronką i baskinką piękny tył! L/XL 26. Sukienka w kropki M 27. Koszula z kołnierzykiem koronkowa M |
|
|
|
|
#2 |
|
:)
|
Dot.: ///Czerwiec///Wymiana///
Coś u mnie za sukienkę z baskinke i perfumy avon ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Coś w zamian za:
16. Zegarek na łąńcuszku sowa trzeba wymienić baterie 20. Perfumy AVON Secret Fantasy 25. Sukienka z koronką i baskinką piękny tył! L/XL Co do sukienki, jaką ma szerokość w biuście i w biodrach? Bo się zastanawiam, czy w ogóle bym się zmieściła.
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za:
- Sukienka z koronką i baskinką piękny tył! L/XL - Koszula z kołnierzykiem koronkowa M - Zegarek na łąńcuszku sowa trzeba wymienić baterie
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Za strój kapielowy coś bys wybrała lub oba ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.