|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kwiecień u Gosieniki - Dior piątki do oczu, Pandora, Clinique
Cześć Dziewczyny
![]() Mam na wymianę: a) Pandora - koralik 790928 (biały z różową wstążką). Jeśli któraś z Was dysponuje kurtka skórzaną lub czymś z mojej wish to posiadam także inne koraliki, nie tylko te ze zdjęcia ![]() b) Dior piątki - Amber Design (708), mam z wymianki, ale to jednak nie moje kolory. Poprzedniczka twierdzi, że cienie liczą 2 lata. Są zupełnie w porządku, przeze mnie użyte max 5 razy, zużycie na poziomie 3%. Zadbane, pudełko nieporysowane, wszystko ok. Jedynie nie ma eyelinera, wykruszył się poprzedniczce. c) Clinique All About Eyes - koretor pod oczy, odcień 01, nabyty w marcu od innej Wizażanki, nieużywany Wishlist: Kurtka skórzana (naturalna / sztuczna), czarna, fason klasyczny lub pilotka, długość min 60cm (jestem wysoka) Tusz do rzęs, świeży, może być używany. Na szybko! Perfumy Guerlain La Petite Robe Noire. Generalnie wszystko marek Chanel i Dior. Wysokopółkowce wymieniam za wysokopółkowce. Odpisuję w Twoim wątku. Zapraszam i pozdrawiam ![]() Małgorzata
Szukam meteorytów, pudru la prairie / la mer https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post77109156 Edytowane przez Gosienika Czas edycji: 2015-04-01 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kwiecień u Gosieniki - Dior piątki do oczu, Pandora, Clinique,
cos u mnie za
b) Dior piątki - Amber Design (708), mam z wymianki, ale to jednak nie moje kolory. Poprzedniczka twierdzi, że cienie liczą 2 lata. Są zupełnie w porządku, przeze mnie użyte max 5 razy, zużycie na poziomie 3%. Zadbane, pudełko nieporysowane, wszystko ok. Jedynie nie ma eyelinera, wykruszył się poprzedniczce.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień u Gosieniki - Dior piątki do oczu, Pandora, Clinique
hey niestety nic ; '[
![]() |
#8 |
Felicita
|
Lakier mam od Grudnia, wtedy też otworzyłam, więc nie ma mowy o zmianie konsystencji
![]() Pomadka Chanel również nie zmieniona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Zapraszam!
![]() |
#11 |
Felicita
|
Haloooo....
Już kilka dni czekam na odpowiedź od Ciebie - to trochę niegrzecznie tak "olewać". Rozumiem, że nie jesteś zainteresowana, ale należy o tym poinformować, bo ktoś (ja) trzyma dla Ciebie kosmetyki w rezerwacji i przez to traci inne propozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień u Gosieniki - Dior piątki do oczu, Pandora, Clinique
Hej niestety chwilowo ograniczam się do rzeczy z listy, dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
niestety nie mam skorzanej ramoneski
zainteresowalo mnie Dior piątki - Amber Design (708) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
zapraszam!
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Zapraszam!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.