|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Majowe porządki z Kasią6713Zapraszam
![]() Witajcie! ![]() Zapraszam do wymiany. Nie mam listy życzeń, mogę się wymienić za wszystko: ubrania, kosmetyki i książki. Wszystko może mnie zainteresować ![]() O wymiary pytajcie - Codziennie odpowiadam ![]() Zapraszam! ![]()
Wymianka ![]() Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2015-05-14 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe porządki z Kasią6713
1. Biała sukienka z kolorowymi kamykami. Stan idealny. Rozmiar M, ale to raczej S.
2. Spódnica floral na gumce, rozmiar uni, ale to raczej XS-M. Stan idealny. 3. Jeansy skiny Fishbone. Rozmiar z metki 28. Stan idealny. 4. Kolorowe spodnie w stylu orientalnym. Stan bdb+. Rozmiar z metki 34, ale to raczej S/M. 5. Fioletowa kopertówka. Nowa, z metką. 6. Tunika nude z kokardą, rozmiar S. Stan bdb. 7. Białe rybaczki Zara. Rozmiar S.Jedynym mankamentem jest mała dziurka pod pasem, niewidoczna podczas normalnego noszenia.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
8. Bluzka z dłuższym tyłem. Rękaw w stylu nietoperza. Nienoszona, bez metki. Rozmiar S.
9. Granatowa spódnica, gnieciona na kształt tulipana. Zapinana na zamek. Stan bdb. Rozmiar raczej S. 10. Bezrękawnik z futerkiem na zamek. Futerko odpinane od kaptura. Stan idealny. Rozmiar S. 11. Brązowa bluza dresowa z kapturem. Stan bdb- - wymaga wygolenia w niektórych miejscach. Rozmiar S.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie 1
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- interesuje mnie . Biała sukienka z kolorowymi kamykami. Stan idealny. Rozmiar M, ale to raczej S, mozesz podac wymiary? Granatowa spódnica, gnieciona na kształt tulipana. Zapinana na zamek. Stan bdb. Rozmiar raczej S tez prosze wymiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.