|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wymiana ubrań kwiecień 2015
Jestem na targowisku nowa, to mój pierwszy wątek, więc proszę o wyrozumiałość.
![]() Wymienię poniższe rzeczy na inne ubrania w rozmiarze 40 lub obuwie w rozmiarze 41. Ewentualnie wchodzi w grę jakaś fajna biżuteria. Chętnie odpowiem na pytania dotyczące tych rzeczy. Rzeczy zarezerwowane zaznaczam na szaro, wymienione na czerwono. 1. Sukienka chabrowa, rozmiar 40. Wygląda na nową, bez wad. Kupiłam, lecz nie nosiłam bo na mnie jest za krótka. - już nieaktualne 2. Dżinsowa pomarańczowa spódnica Calliope. Rozmiar 38. Bez metki, założona kilkukrotnie. 3. Brązowa spódnica w kratkę, bombka, Butik. Rozmiar 40. Założyłam ją kilka razy, wygląda jak nowa. 4. Czarna plisowana spódnica, rozmiar uniwersalny, na gumce. Nie ma śladów użytkowania. 5. Malinowe sandałki, nowe. Rozmiar 40. 6. Szpilki w panterkę, New Look. Rozmiar 40. Założone raz. 7. Brązowe czółenka, nowe. Rozmiar 41.
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono." Warto byś tu zajrzał(a), zanim założysz nowy wątek. Dlaczego wątki nie pojawiają się od razu po założeniu? Edytowane przez panna_felicjanna Czas edycji: 2015-04-30 o 08:16 |
|
|
|
|
#2 |
|
:)
|
Dot.: Wymiana ubrań kwiecień 2015
Niestety nic. Bardzo chętnie oddala bym marynarkę a masz może coś z kosmetyków na wymianę?
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Ciężko powiesić ale zarówno pielęgnacja jak i kolorowa. Napisz co masz. ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Ok daj znac |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Cos za szpilki w panterke?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
|
#5 |
|
|
No trudno. A może jakieś spodnie dresowe masz?Albo legginsy?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Odp.
|
|
#7 |
|
|
Żółte rurki by mnie interesowały. Tylko musiałabym poznać wymiary i zdjęcia dostać. I napisz czy są elastyczne.
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
ok czekam w takim razie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
hej, jednak podziękuję
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
A biodra ? szerokosć nogawki na dole ? szerokość nogawki w udzie ? A masz moze real fotki spodni ?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA:
1. Malinowa ramoneska. Rozmiar L. Nowa, bez metek. 2. Asymetryczna różnokolorowa sukienka, wygląda jak nowa. Rozmiar L. 3. Żółte dżinsowe rurki, rozmiar 42. Nowe.
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono." Warto byś tu zajrzał(a), zanim założysz nowy wątek. Dlaczego wątki nie pojawiają się od razu po założeniu? Edytowane przez panna_felicjanna Czas edycji: 2015-04-23 o 14:02 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
|
Kurcze kochana myślałam że odpisałam. Spodnie będą za luźne na mnie. Ale jeśli chciałabyś marynarkę to oddałabym Ci ją za 2 żele pod prysznic 400 ml Fa,Nivea,palmoliv,Avon albo jakieś inne.
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Wymiary podam Ci jutro.
Tak oddam Ci ją jeśli będą wymiary Ci pasować za dwa żele pod prysznic każdy po 400 ml najchętniej Nivea albo palmolive albo FA ok. |
|
|
|
|
#14 |
|
|
Szerokość od pachy do pachy 47 cm x 2
długość całkowita 65 cm talia 41-42 cm x2 dl rękawa od pachy 48 cm |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.