![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Kwiecień - Chanel, Hermes, Naked, Dior, Clinique, Caudalie, Sleek, Agafia, lokówka
Witam w moim kwietniowym wątku wymianowym : )
-WISHLISTA- - perfumy - Guerlain Shalimar Parfum Initial, Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau, Miss Dior, Royal Muska, La Vie Est Belle klasyk/Legere/L'Absolu, Chanel Coco Mademoiselle i Allure (w różnych wersjach), Tresor In Love, Brit, Parisienne, YSL Black Opium, Tresor La Nuit - mogą być odlewki - szminki Chanel - serie Rouge Coco/Shine, Rouge Allure/Velvet oraz Estee Lauder Sygnature Hydra Lustre, Guerlain, Clarins, MAC, Golden Rose Velvet Matte - pielęgnacja Kanebo (Sensai), Fitomed - baza pod makijaż Kanebo Sensai Smoothing Water Make-Up Base - lokówka stożkowa do robienia fal/dużych loków -PILNE!!! Paski wybielające Blend-A-Med lub Crest - kosmetyki Make Up Revolution, Zoeva, Anastasia Beverly Hills - Rowenta Respectissim Volum'24 - oddam za ten sprzęt naprawdę wiele - hydrolat oczarowy (nie-ekologiczny!!!) - podkłady firmy Kanebo, Clarins Skin Illusion 103 - koniecznie jasne, żółte odcienie - róże - każde, ale najchętniej TheBalm, Nars, Prisme Blush Givenchy, Chanel Horizon, Guerlain Madame Rougit - lampa UV do paznokci, nie musi być nowa - lakiery hybrydowe Semillac, Mollon Pro, Shellac, włącznie z bazą i topem (najlepiej Semillac) - L'Oreal Casting Sunkiss dla włosów w odcieniu jasnego brązu - pielęgnacja naturalna - chętnie kosmetyki rosyjskie - meteoryty Guerlain, także odsypki - edycja obojętna oprócz tych mocno brokatowych i bardzo ciemnych - peelingi do ciała z serii Bania Agafii - w granatowym (z algami, glonami) i fioletowym (z pestkami np. amarantusa) opakowaniu Chętnie przyjmę również na zapas NOWE: - żel tymiankowy do twarzy Sylveco - tonik z lukrecją Fitomed - czarny szampon przeciwłupieżowy Babuszki Agafii - pomarańczowy płyn Elmex do płukania ust - mydła Dove - wersja klasyczna i shea - micel Garnier - rumiankowy dezodorant CD w atomizerze (wersja bezalkoholowa) Noszę ubrania w rozmiarze głównie 38, t-shirty i podkoszulki często 36, buty 38/39/40, zależy od rozmiarówki. Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 3. Wysyłka tylko paczką lub listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 4. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 5. Wysyłam również za granicę 6. Zastrzegam, że paczki wysyłam raczej raz w tygodniu ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO WĄTKU CIUCHOWEGO! Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka KOSMETYKI: Chanel, Allure EDT - ok. 22/50 ml - TYLKO na perfumy z wish Hermes, Kelly Caleche EDP - 7/15 ml, flakon - TYLKO na perfumy z wish Urban Decay, Naked Basics- zużycia cieni niewielkie, mogę zrobić zdjęcie na życzenie, najciemniejszy cień stracił mały kawałeczek, poza tym nic mu nie ma, nie sypie się, posiadam kartonik - najchętniej za paletę The Balm lub coś innego z mojej wish, łatwo nie oddam Zara, Baby EDT - ok. 85/100 ml, unikat! Zara Woman, Evening Collection Sweet EDT - lekko powyżej 20/30 ml Dior, Bronze Original Tan Healthy Glow Bronzing Powder, chwalony na KWC bronzer w odcieniu 03 Amber Tan, jest kartonik i welurek - zużycie minimalne Clinique, Chubby Stick, produkt w odcieniu Oversized Orange - zużycie ok. 20% Thierry Mugler, Alien EDP - 9,5/10 ml, odlewka w szklanym atomizerze China Glaze, lakier w odcieniu I Sea The Point - świeżutki, ubytek testowy Golden Rose, Velvet Matte, szminka w odcieniu 05 - tylko testowana Chanel, Rouge Coco, szminka w odcieniu Chintz - pozostała jakoś 1/3 - 1/4, najchętniej na jakiś produkt do ust z wish Caudalie, Eau de Beaute (Beauty Elixir) - 22/30 ml Sleek, Lip4 Lipstick Palette, znana paletka szminek do ust w wersji kolorystycznej 859 Siren - jeden odcień nienaruszony, reszta testowana raz Tous, Sensual Touch EDT - 5 ml miniatura perfum z kartonikiem - nowa LancrOne, pędzel wachlarzowy, dokładnie taki: http://img07.olx.pl/images_tablicapl...ny-kontur-.jpg - stan idealny Inglot, rozkładany grzebyk do rzęs - stan bardzo dobry Ciate, mini lakier do zdobień w odcieniu Humbug - zużycie jednego malowania, najchętniej na inny lakier do zdobień L'Oreal, Color Infallible, La Couleur, cień do powiek w odcieniu 004 Forever Pink - zużycie niewielkie, za drobiazg Maybelline, Color Whisper, szminka w odcieniu 440 Orange Attitude - malowana tylko kilka razy Catrice, Ultimate Colour, słynna, polecana przez Katosu szminka w odcieniu 050 Princess Peach - zużycie niewielkie Rimmel, Moisture Renew Lipstick, szminka w odcieniu 230 Coral Garden - użyta dwa razy Rimmel, 60 Seconds by Rita Ora, lakier do paznokci w odcieniu 873 Breakfast in Bed (miętowy) - zużycie jednego malowania Rimmel, 60 Seconds, lakier do paznokci w odcieniu 450 Sunny Days - ubytek jednego malowania L'Oreal, Elnett, lakier do włosów, wersja żółta - raz, czy dwa psiknięty Rival de Loop, Clean&Care, tonik pielęgnacyjny do twarzy wrażliwej (bez alkoholu, silikonów, perfum i parabenów), krótki, przyjazny skład, produkt wegański - 200 ml, nowy Kosmetyki azjatyckie i organiczne (wymiana na inne kosmetyki organiczne, najchętniej rosyjskie, ale rozważę wszystkie): Pervoe Reshenie, Bania Agafii - Cukrowy Scrub Do Ciała - Antycellulitowy - Cukier Trzcinowy, Melisa, Różeniec Górski, Żeń Szeń, Rozmaryn, Papryczka Chili - 85/100 ml Pervoe Reshenie, Bania Agafii - Maska Do Twarzy - Witaminowa Fitoaktywna -Multinawilżenie - Poziomka, Malina, Dzika Róża, Rokitnik, Jagoda Kamczatska - 90/100 ml Natura Siberica Professional, szampon rokitnikowy 'Maksymalna Objętość' - butla jest nieprzezroczysta, więc trudno powiedzieć, ile dokładnie go zostało, ale na pewno jest ponad połowa, czyli powyżej 200/400 ml Poniższe rzeczy oddam hurtem, albo za drobiazgi, np. lakiery z półki drogeryjnej w podobnej cenie: Lovely, Baltic Sand, lakier do paznokci w odcieniu 4 - raz malowany, chętnie na wersję złotą Lovely, Gloss Like Gel, lakier do paznokci w odcieniu 237 - raz malowany Wibo, Last&Shine, lakier do paznokci w odcieniu 5 - raz malowany Lovely, Classic Nail Polish, lakier do paznokci w odcieniu 204 - nowy Lovely, Gloss Like Gel, lakier do paznokci w odcieniu 101- zużycie dwóch malowań Lovely, Nude Nail Polish, lakier do paznokci w odcieniu 2 - zużycie niewielkie Bell, French Manicure, lakier do paznokci w odcieniu 02 - zużycie koło 15% Wibo, Candy Shop, lakier z efektem piasku w odcieniu 1 - raz malowany Wibo, Granite Sand, lakier z efektem piasku w odcieniu 3 - raz malowany Wibo, Glamour Satin, lakiet z efektem satyny w odcieniu 3 - raz malowany Wibo, Gel Like, lakier w odcieniu 9 by Theoleskaaa - dwa razy malowany Essence, French Nude, lakier w odcieniu 05 Simply Nude - jedno malowanie Lovely, Classic Nail Polish, lakier do paznokci w odcieniu 20 - testowany Sensique, French Manicure, lakier w odcieniu 135 - pozostało 80% Miss Sporty, Et Voila French Manicure, lakier w odcieniu 5 - trzy razy malowany Inne: Yankee Candle, wosk Black Coconut - odkruszyłam z niego dosłownie odrobinę pyłku, więc praktycznie jest cały - chętnie na inny wosk Lokówka Philips Saloncurl Essential, biało-zielona, wszędzie oceniana rewelacyjnie, chromowana, nagrzewa się do 180 stopni, wałek o średnicy 16mm, krótki czas nagrzewania - użyta była raz, więc praktycznie nóweczka Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2015-04-19 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień - Chanel, Hermes, Naked, Dior, Clinique, Caudalie, Sleek, Agafia, lokó
hej,
coś u mnie za Zara, Baby EDT - ok. 85/100 ml, unikat! ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Niestety, nic nie dobiore ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień - Chanel, Hermes, Naked, Dior, Clinique, Caudalie, Sleek, Agafia, lokó
Dziękuję za wymiary sweterka
![]() Jeszcze mam pytanko: czy ten perfum Zara Baby to perfum damski czy dla dzieci? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wypatrzyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
cos u mnie a
Yankee Candle, wosk Black Coconut - odkruszyłam z niego dosłownie odrobinę pyłku, więc praktycznie jest cały - chętnie na inny wosk Caudalie, Eau de Beaute (Beauty Elixir) - 22/30 ml Dior, Bronze Original Tan Healthy Glow Bronzing Powder, chwalony na KWC bronzer w odcieniu 03 Amber Tan, jest kartonik i welurek - zużycie minimalne Urban Decay, Naked Basics- zużycia cieni niewielkie, mogę zrobić zdjęcie na życzenie, najciemniejszy cień stracił mały kawałeczek, poza tym nic mu nie ma, nie sypie się, posiadam kartonik ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za Naked?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
A czy wymieniłabys tą wodę (Zara, Baby EDT), sweterek i jeden lakier za pierścionek i dwie pary kolczyków?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się
Urban Decay, Naked Basics- zużycia cieni niewielkie, mogę zrobić zdjęcie na życzenie, najciemniejszy cień stracił mały kawałeczek, poza tym nic mu nie ma, nie sypie się, posiadam kartonik - najchętniej za paletę The Balm lub coś innego z mojej wish, łatwo nie oddam i Clinique, Chubby Stick, produkt w odcieniu Oversized Orange - zużycie ok. 20% ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Bardziej interesowła mnie Naked, za samo Chubby podziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kici kici miau miau
|
Niestety nic nie wypatrzylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Hej, niestety w tym momencie niczego nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
wysokość obcasa 5cm, wkładka 25cm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a może dobrałabyś coś do paletki UD?
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Podoba mi się jeszcze Chanel Rouge Coco chinz i szammpon rokitnikowy. Jeśli chcesz mam jeszcze w zapasach róż pryzmowy givenchy orange (nie wiem czy nadal szukasz?)
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
jeszcze w jednym miejscu na paseczku od wewnątrz lekki zaciek zauważyłam od czegoś. przy chodzeniu nie będzie to widoczne. jeśli Ci odpowiada, zapraszam na PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
givenchy prisme visage orange 25
Tylko niestety jest pokruszony i używam go w takich kawałeczkach ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- jasne! daj znać co z pozostałymi rzeczami
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Oj co za pech
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Ok, nie ma sprawy, poczekam cierpliwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Na pierwszy rzut oka nic dla siebie nie znalazłam, ale daj mi trochę pomyśleć ok?
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
to możemy przejść na pw
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#29 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() podoba mi się: Urban Decay, Naked Basics- zużycia cieni niewielkie, mogę zrobić zdjęcie na życzenie, najciemniejszy cień stracił mały kawałeczek, poza tym nic mu nie ma, nie sypie się, posiadam kartonik - najchętniej za paletę The Balm lub coś innego z mojej wish, łatwo nie oddam i Thierry Mugler, Alien EDP - 9,5/10 ml, odlewka w szklanym atomizerze
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Hej, u Ciebie spodobało mi się to:
Thierry Mugler, Alien EDP - 9,5/10 ml, odlewka w szklanym atomizerze Tous, Sensual Touch EDT - 5 ml miniatura perfum z kartonikiem - nowa Pervoe Reshenie, Bania Agafii - Cukrowy Scrub Do Ciała 85/100 ml Lokówka Philips Saloncurl Essential ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.