|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
majowy wszystkowąte
ZAPRASZAM
Wysyłamy listem poleconym ekonomicznym lub priorytetowym -ty odpisujesz w moim wątku, ja w twoim -informujemy się o wadach -jeśli rezygnujesz - napisz -lubię linki, ale opisy też mogą być -mam negatywa i osobom ze sporą ilością przekupek mogę wysłać pierwsza, ale nowym nie. Szukam:
-książki Crossa oprócz 1 i 3 -ładny kuferek na biżuterię -prostownica - buty r. 36 - koszule XS/S - wszelkie akcesoria i książki barmańskie, książki z przepisami drinków, specjalne alkohole - jasny podkład - czarny nowy tusz do rzęs - plecak -ubrania XS na siłownie - walizki - portfel - pościel, koce -torebka shopper/łódka
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: majowy wszystkowąte
1. Nowa bluzka z baskinka r. XS/S
2. Bluza z baskinką h&m jest prześliczna, niestety za mała, stan idealny dobra na XS 3. Marynarska bluzka House XS 4. Różowa koszula r.XS/S 5. Koszula w białozielone paski r. S/M 6. Pudrowy sweterek H&M r. XS/S 7. Oversize z meki S H&M 8. Bluzka z sową r. XS/S 9. Miętowa jest to kolor typowy miętowy, nie mogłam uchwycić na zdjeciu r. XS/S
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-05-30 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1,2. Niebieska marynarka r. XS kolor jak na pierwszym zdjeciu
3. Kurtka z metki L ale ja nosze S i jest okej 4. Blezer płaszczykowy Zara, świetnie podkreśla kształty,stan idealny r. XS/S. Wart sporo, oddam tylko za coś o podobnej wartości bo jest extra, idealny na jesień 5. Delikatne miętowe spodnie r. XS/S 3/4 lub na niską 6. Spodnie dresowe XS nogawki są przylegające 7,8. Spodnie new yorker a'la woskowane są takie błyszczącer. XS/S 9. Nigdy niezałożona sukienka H&M za coś ekstra, najchętniej za taką sama w rozm. S bo ta okazała się za mała r. 34 10. Nowa sukienka r. XS
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-05-30 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Skórzane botki Wojas r. 37 z grubszą wkładką pasują na r. 36
2. Nowe flatformy trampki r. 36 3. Botki r. 36 4,5. Nowy spray do cytrusów (zestaw do cytyny, limonki i podstawka) http://www.galerialimonka.pl/spray-d...w-lekue,p11709 tutaj można więcej o nich poczytać 6,7. Nowy skórzany pasek na szczupłą 8. NOWE opakowanie therm line forte + dodatkowe 6 tabletek 9. Nowe silikonowe zaparzacze w kształcie truskawek 10. Rękawiczki
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-05-30 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1433002435
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1433002535 coś u mnie? ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś za baskinkę h&m?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Welcome to Jamrock
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.