|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Portal randkowy
Hej
Mam do Was pro¶bê o ocenê sytuacji oraz doradzenie co powinnam zrobiæ ![]() Na pocz±tku grudnia na portalu randkowym pu¶ci³ mi oczko pewien facet, nazwijmy go Piotrek. Odpu¶ci³am mu te oczko i wtedy dosta³am od niego wiadomo¶æ. Jest on starszy ode mnie o 2 lata, studiuje w tej miejscowo¶ci co ja. Pisali¶my ze sob± tylko 3 dni, ale przez ten krótki czas wymienilismy okolo 100 wiadomo¶ci. Pierwszy raz w ¿yciu poczu³am co¶ takiego podczas pisania z kimkolwiek. Obojêtnie jaki temat by¶my poruszyli mieli¶my takie same zdanie, nasze historie by³y podobne do siebie. Co wa¿ne, nie jest to tylko moje zdanie, poniewa¿ Piotrek napisa³ mi, ¿e jest w szoku, ¿e jeste¶my do siebie tacy podobni. Podczas rozmów dowiedzia³am siê, ¿e na portalu szuka porz±dnej dziewczyny, poniewa¿ dzisiejsze dziewczyny siê nie szanuj± i jak stwierdzi³ nie potrafi szanowaæ dziewczyny która sama siebie nie szanuje. Powiedzial mi, ze by³ w zwi±zku 3 lata a od 2 lat jest sam. Podczas rozmów zgadalismy sie,¿e oboje kochamy kabarety, podczas pisania dos³ownie w rozmowy wplatywalismy cytaty ze skeczow. Piotrek stwierdzi³, ¿e zawsze chcia³ poznaæ dziewczynê, która ma takiego fiola na punkcie kabaretów jak on. No i w³a¶nie dogadalismy siê równie¿, ¿e 8 lutego w naszym mie¶cie jest wystêp jednego z nich, Piotrek napisa³ mi dok³adnie kiedy kabaret przyjezdza,jakie s± ceny biletów i na koñcu doda³, ¿e ma nadziejê, ¿e widzimy siê na kabaretach co ja potwierdzilam. I tu rodzi siê problem : po tych 3 dniach pisania Piotrek usun±³ konto bez ¿adnego s³owa, ¿e nawet ma to w planach. Znalaz³am go na facebooku, widzê, ¿e wszystko co mówi³ mi na swój temat, na temat swojej rodziny jest prawd±, wiêc nie by³ to ¿adna sciema. Dodatkowo zobaczy³am, ¿e facet ten by³ na pielgrzymce, jest do¶æ religijny wiêc tekst odno¶nie porz±dnej dziewczyny równie¿ by³ prawdziwy. I tu moje pytanie do Was : jak powinnam zachowaæ siê na tym kabarecie gdy go spotkam ? Jestem pewna, ¿e on tam bêdzie. Powiedziec czesc, cos zagadac ? Ch³opak strasznie mi siê podoba, widaæ, ¿e to porz±dny facet. Proszê o Wasz± opiniê bo zwariuje, mam milion my¶li
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 460
|
Dot.: Portal randkowy
Cytat:
Nie nakrêcaj siê na ten kabaret i ¿e go tam spotkasz.
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Czyli co, mam czekaæ ? I jak sam podejdzie to ok, ale sama nie zagadywaæ?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
Je¶li czujesz, ¿e o ten jedyny, to napisz na fb, o prawdziw± mi³o¶æ trzeba czasem zawalczyæ, a jak siê tak dobrze dogadujecie, itp. to mo¿e w³a¶nie jest Twoja druga po³owa. Je¶li bêdzie osch³y/niechêtny/nie odpowie to zapomnij, raczej nie bêdzie to przeznaczenie.
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 647
|
Zacznij od skontaktowania siê z nim przez fb. My¶lê, ¿e warto by by³o równie¿ spotkaæ siê z nim wcze¶niej tak zapoznawczo. To, ¿e jest super osob± online nie oznacza wcale, ¿e siê z nim tak dobrze dogadasz na ¿ywo, gdzie rolê odgrywaj± barwa g³osu, postawa, sposób poruszania siê, zapach, etc. Dopiero wtedy my¶la³bym o wspólnym pój¶ciu na kabaret.
A jego nag³e usuniêcie konta wygl±da do¶æ podejrzanie, no ale tylko pisz±c do niego masz szansê siê dowiedzieæ co siê sta³o. |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 559
|
Skoro usun±³ konto i nie zostawi³ do siebie ¿adnego kontaktu, to chyba nie chce rozwijaæ tej znajomo¶ci niestety...
Mimo wszystko, je¶li spotkasz go na kabarecie to podejd¼, nie masz nic do stracenia, zreszt± umówili¶cie siê przecie¿, ¿e siê tam zobaczycie.
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 367
|
Ja bym napisa³a na fb. To trochê dziwne, ¿e nagle usun±³ konto i rozumiem, ¿e siê ''martwisz''. Jak nie odpisze, to trudno. Gdyby¶ go spotka³a na kabarecie, to mówisz po prostu ''cze¶æ'' i tyle. Niezauwa¿anie by³oby dziecinne
|
|
|
#8 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 282
|
Cytat:
Jakby naprawdê chcia³ siê z Tob± spotkaæ, to umówiliby¶cie siê konkretnie. Powiedzia³by: Hej, skoro ja chcê i¶æ na ten kabaret i ty te¿, to mo¿e spotkajmy siê przed wej¶ciem? Albo pójdziemy potem na piwo? A on powiedzia³ zupe³nie niezobowi±zuj±co: do zobaczenia na kabaretach - gdzie bêdzie pewnie setka ludzi albo i wiêcej i szansa na to, ¿e go wy³apiesz w t³umie ludzi jest nik³a. Inaczej cz³owiek wygl±da na zdjêciu a inaczej w realu. Poza tym nie wiadomo sprzed ilu lat/miesiêcy s± te zdjêcia i je¶li wcze¶niej nie widzia³a¶ go na ¿ywo, to ciê¿ko bêdzie Ci go wy³apaæ w t³umie. Ja na takich wystêpach nie potrafi³am znajomej w t³umie odnale¼æ a co dopiero obcego kolesia. A tak naprawdê mo¿e siê okazaæ, ¿e on w ogóle biletów nie kupi. Albo ¿e pojawi siê tam z jak±¶ dziewczyn±. Rozmawiali¶cie tylko 3 dni online, nie jest tak naprawdê ¿adnym Twoim koleg± ani nikim zobligowanym do tego, ¿e mówiæ Ci cze¶æ na tym kabarecie. Musisz ostudziæ emocje, bo mo¿esz siê mocno rozczarowaæ. Facet usun±³ konto i nie kontaktuje siê ju¿ z Tob±, gadali¶cie tylko 3 dni, wygl±da na to, ¿e nie chce kontynuowaæ znajomo¶ci... Gdyby chcia³, to by utrzyma³ kontakt. ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- 3 dni rozmawiania poprzez wiadomo¶ci na portalu randkowym to chyba trochê za krótko, by móc stwierdziæ, ¿e to porz±dny facet... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 836
|
ale nie masz do niego e-maila? To by³ tylko kontakt przez portal?
Móg³ skasowaæ bo wyszed³ z za³o¿enia, ¿e ju¿ ciebie znalaz³. Móg³ skasowaæ, bo jego dziewczyna siê dowiedzia³a i za¿±da³a skasowania.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca sk³ada³ ten ¶wiat, mia³ mnóstwo znakomitych pomys³ów, jednak uczynienie go zrozumia³ym jako¶ nie przysz³o mu do g³owy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Ja polecam portal randkowy ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
![]() Jest mega fajny, bezp³atny, prosty w obs³udze z piêkn± szat± graficzn±. Sama z niego korzystam i w ci±gu nied³ugiego czasu pozna³am wielu interesuj±cych ludzi. Naprawdê warto sprawdziæ ten portal! |
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 868
|
Cytat:
Poza tym uwa¿am, ¿e skoro usun±³ konto i nie zostawi³ Ci innych namiarów ani nie wzi±³ namiarów od Ciebie, to cos jest na rzeczy - widaæ ju¿ kogo¶ ma. A Wy ani razu siê nawet nie spotkali¶cie. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 295
|
dziwne ¿e tak nagle usun±³ bez s³owa
,no bo gdyby usun±³ a chcia³ dalej z Tob± pisaæ, to napisa³by ¿eby¶cie przenie¶li sie na fb albo cos w tym stylu,jednak na Twoim miejscu zagada³abym na fb i zobaczy³a co odpisze,je¶li nic albo co¶ odburknie to daruj sobie.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
hej, trafi³am na Twój w±tek przypadkiem, i jak rozwinê³a siê sytuacja?
![]() przeczyta³am ca³o¶æ i ciekawa jestem czy jednak napisa³a¶ na FB i czy siê odezwa³ sama wiem z do¶wiadczenia, ¿e jak cz³owiek nie zada wszystkich pytañ i nie wykorzysta wszystkich szans, to potem ¿a³uje, czêsto do koñca ¿ycia ![]() Ja bym napisa³a na FB, a mo¿e w³a¶nie siê odezwie
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 295
|
Cytat:
tez jestem ciekawa,jak to sie potoczy³o
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Je¶li chodzi o portale randkowe, to polecam portal Dyskoteka. Jest to bezp³atny portal, nie ma tam kont fikcyjnych
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 967
|
Cytat:
Nooo.. Szczególnie nazwa wzbudza zaufanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

Mam do Was pro¶bê o ocenê sytuacji oraz doradzenie co powinnam zrobiæ 

,no bo gdyby usun±³ a chcia³ dalej z Tob± pisaæ, to napisa³by ¿eby¶cie przenie¶li sie na fb albo cos w tym stylu,jednak na Twoim miejscu zagada³abym na fb i zobaczy³a co odpisze,je¶li nic albo co¶ odburknie to daruj sobie.