![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w kwietniu różności z górnej półki - zapraszam ;)Nieaktualne!!! Na dobry początek ![]() proponując mi wymianę pamiętaj, że moje kosmetyki są odpowiednio przechowywane i absolutnie oryginalne! Kupione w autoryzowanych perfumeriach w PL, FR i UK. Nic nie pochodzi z niewiadomego źródła (np. allegro czy ebay). Lubię zapachy owocowo-kwiatowe, jeżeli w wątku masz tylko trucizny i kadzidła to na bank nic nie znajdę ![]() Zapachy wymienię jedynie na inne zapachy - wyjątkiem są pełnowymiarowe kosmetyki dior i guerlain ![]() A teraz kosmetycznie: pachnąco: Nina Ricci Le Paradis de Nina ok. 45/50ml unikat Harajuku Super G 30ml, tylko test Paco Rabanne Lady Million edt użyłam 3-4 razy max po jednym psiku ok. 48/50ml (mogę marudzić ![]() D&G Rose the One ok. 55/75ml (pełnowymiarowy tester, odbarwiony korek, ale one już tak mają ) Marc Jacobs oh Lola Sheer ok. 45/50 ml Miss Dior eau Fraiche 100ml / max 3-4 razy psiknęte (będę marudzić ![]() Escada Born in paradise ok. 85/100ml (mogę marudzić ![]() Ted Baker body spray 50ml, test 1 psika (na życzenie chetnie dodam do większej wymiany) JLo Live 50ml, ubytek 1-2ml CK secret obsession 30ml bez kilku testowych psików ![]() Versace Woman 100ml, kartonik tylko test Marc Jacobs Dot 100ml/tylko test, jest kartonik Lancome La vie est belle edp 30ml/tylko test, jest kartonik po męsku ![]() Bvlgari pour homme soir 30ml, tylko test Zirh soothe fragrance edition, 100ml tylko test (balsam/lotion po goleniu) kolorowo: yardley dusting powder - nowy z puszkiem (gdzieś zapodziałam wieczko od pudełka) piątki Dior 441 Garden Pastels, limitowane, nowe - nie testowane (mogę marudzić ![]() pełnowymiarowe wersje testerowe - chętnie oddam np. 2 szt za jeden firmowy kosmetyk w oryginalnym opakowaniu - zdjęcia post 17: - cienie Guerlain nr 29 Rue De Sevres ubytek max. 5% - cienie Guerlain nr 502 Coup de Foudre ubytek max 3% - nowiutkie pryzmy Givenchy smart nude 10 - pełnowymiarowy tester w paletce plastikowej o ochronnym etui, piękne ![]() givenchy paleta les mini prismes, zużycie ok 15% zdjęcia w poście 175 Vincent Longo podkład Liquid Canvas Dew Finish Foundation 30ml porcelain, tylko test http://vincentlongo.com/dew-finish-foundation.html Artdeco Long-Lasting Długotrwały podkład matujący kolor 5, kartonik, tylko test, kupiony w Duglas pielęgnacja ciała i włosów: Jonles zel pod prysznic ridiculously refreshing 200ml, tylko test Tresemme pro vitamin b5&aloe remoisturising 500ml odżywka do włosów, nowa Bvlgari lip balm - eau parfumee au the vert 5g, nowy nature's origin with moroccan argan oil and orange blossom: żel pod prysznic 200ml, balsam do ciała 100ml - nowe, w pudełku. st. moritz - samoopalacz w musie 200ml 2x wyciśnięty (2 pompki) tigi bed head colour combat colour goddess leave-in conditioner 250ml spray (ubytek max 5-8%) tigi bed head colour combat colour goddess conditioner 200ml (ubytek max. 10%) clarins demaquillant express 30ml (ubytek max. 3ml) estee lauder gentle eye makeup remover 100ml (ubytek ok 10ml) OPI: austin tatious turquoise - użyty raz mini opi (3,75ml) ciemna, połyskująca zieleń (niemalże czarna) Inne skarby: kopertowa kosmetyczka Angel Thierry Mugler, raz użyta - jak nowa Termoloki Remington Jumbo H0474, raz użyte, na rynek angielski z przelotką, wałki grube i ultragrube. Remington falownica i karbownica w jednym, raz użyta (jak nowa, na rynek angielski z przelotką) srebrne koraliki (stan jak nowe, założone max 2-3 razy) Trollbeads: za coś wyjątkowego mogę rozważyć oddanie naszyjnika wróżka 70cm Chamilia: serduszko (beads zawieszka), puzel, torebka, wałek z pręcikiem z naturalnego ![]() Wkruk: beads czarny i fioletowy z brokatem, kwiatek Cedora (włoskie srebrne beads): szkło błękitne i brązowe(Uwaga! zdjęcia w wątku z podpisu) Nowa biżuteria Bijou Brigitte, trochę mi się jej nazbierało (głównie to prezenty). Nie są to tanie rzeczy ale piękne ![]() ![]() Zdjecie 1 - bransoletki i pierscionek żaba (gumka wew. metalu) zdjecie 2 - bransoletka i naszyjnik z laleczka Zdjecie 3 -srebrne kolczyki Zdjecie nr 4 - naszyjniki slon i bambi, kolczyki sowy zdjecie nr 5 - naszyjnik serce, ryba i kolczyki kobry zdjęcie nr 6 (następne po torebkach) - kolczyki (z łańcuszkiem na małżowinę) i naszyjnik zdjęcie nr 7 i 8 - naszyjnik i spinki wsuwki (Uwaga! zdjęcia w wątku z podpisu) Buty Cafe Noir - baleriny na maleńkim obcasie w stanie bardzo dobrym (założone przeze mnie kilka razy, stan podeszwy mówi sam za siebie - struktura nienaruszona, fleki - wymienię na własny koszt) rozm. 40, absolutnie oryginalne kupione przeze mnie w UK za 49Ł. (Uwaga! zdjęcia w wątku z podpisu). sandały z ekoskóry Fergalicious by Fergie rozm 40. Miałam je na stopach tylko raz, stan bardzo dobry. zdjęcia tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post51263491 długość całkowita 26cm, wysokość obcasa 8cm Edytowane przez peonies Czas edycji: 2015-08-03 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w kwietniu różności z górnej półki - zapraszam ;)
COś za Escade,bio oil
I moze cos z tego Jonles zel pod prysznic ridiculously refreshing 200ml, tylko test L'occitane pivoine flora 75ml nowy zel pod prysznic Test szpatulkowy Champneys spa treatments maslo do ciala 250ml Cath Kidston wild rose 50ml krem do ciala, nowy Jimmy Choo balsam do ciala 100ml, tylko test? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
L'occitane pivoine flora 75ml nowy zel pod prysznic
Cath Kidston wild rose 50ml krem do ciala, nowy Jimmy Choo balsam do ciala 100ml, tylko test Bio oil To najbardziej mnie interesuje co byś oddała za purr z tego ![]() I czy moze masz jakieś probki zapachów lubię testować nawet małe ilosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
LVEB mam pięćdziesiątki, więc to by było za mało, a dwóch na pewno nie oddam no i nie wiem czy w ogóle byłabym skłonna oddać LVEB za cokolwiek, kiedykolwiek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Coś za Miss Dior?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej
cos u mnie za bio oil + https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1424622369 +https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1424622428 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za ktorys z zapachow?
Miss Dior eau Fraiche 100ml / max 3-4 razy psiknęte (będę marudzić ) Addict eau sensuelle ok. 48/50ml (będę marudzić ) Escada Born in paradise ok. 85/100ml (mogę marudzić ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kochana im dłużej myślę tym bardziej się skłaniam ku oddaniu Si - co Ty na to?
![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
A u Ciebie podoba mi się Nina
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hmm bardzo potrzebuje bio Oila tak bym kupować nie musiała
Moze cos jeszcze widzisz ,w sumie purr chciałam za inne perfumy ale to tez jest przydatne trudny wybór.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Co byś chciała za Daisy? Poza wątkiem mam DKNY be delicious skin 100ml tester bez kliku psików
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Może byc bez jimmy choo i wtedy bio oil ale byś dorzuciła jakieś firmowe probki perfum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej coś za któreś:
Nina Ricci Le Paradis de Nina ok. 45/50ml unikat D&G Rose the One ok. 60/75ml (pełnowymiarowy tester, odbarwiony korek, ale one już tak mają ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
Nowa torebka Wittchen (nietrafiony prezent) czarna skóra licowa, duża mieści a4 wymiary: wysokość 35, szerokość 39, głębokość 13, długość raczek 60, długość odpinanego paska 132, wysokość całkowita 56 cena z metek 559 zł śliczna ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2015-04-06 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Tak pewnie moze byc tych kilka próbek zapachów jesli Ci nie sa potrzebne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=809212
hej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
O to super, czy oh Lola sheer jest ogólnodostępna żebym mogła przetestować? One są edt czy edp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dziękuje ale niestety nic nie znalazłam
![]()
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze ![]() Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Tylko ostatnie pytanko bio oil gdzie kupiony i jaka data waznosci
![]() To tak: Bio oil Cath krem do ciała L'occitane zel pod prysznic Probki Za Purr 20/1000ml flakon Jesli tak to pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ta, Si mi mam tylko takie duże - to źle?
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Sprawdziłam pojemność Diora zostało 90 ml
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Mogłabym odlać 5 ml La Vie albo oddać miniaturę Chloe bo taka różnica jest między bombką ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Chanel Chance fraiche też bym mogła zaproponować jakby coś 5 ml ![]()
Zapachy Edytowane przez awad Czas edycji: 2015-04-02 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Ja mam w kropki. To Pw?
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Za Flowerbomb oddałabym Ci Parisienne i dorzucę mgiełkę Chanel Chance i 5 ml Estee Lauder Sensuous - może byłabyś zainteresowana, hm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
- cienie Guerlain nr 502 Coup de Foudre ubytek max 3%
Coś u mnie? Podoba mi się jeszcze Daisy. Mogę oddać bardzo dużo ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=809212
hej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.