![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Czerwiec - perfumy za perfumy - Jadore, Roberto Cavalli, Eternity, The One
NIEAKTUALNE
Aktualny wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=821665 Witam Na wymianę mam kilka zapachów (nie są to testery). Zakupione w perfumeriach internetowych polecanych w wątku jako wiarygodne perfumerie internetowe lub pochodzące z wizażowej wymiany (obok nazwy zapachu podaję dokładne źródło). Perfumy są w większości bez pudełek, które zawsze odruchowo wyrzucam. Stan zużycia widoczny na zdjęciach, niektóre użyte tylko kilka razy. Wymienię tylko i wyłącznie na inne flakony perfum (z korkiem), przede wszystkim z wish listy, o zbliżonej wartości. Wymienione lub z jakiejś przyczyny wycofane - usuwam Ja odpiszę u ciebie, ty odpisz u mnie. Ni wymieniam się za pośrednictwem InPostu ani listem zwykłym. Mogę negocjować tą samą rzecz równocześnie z kilkoma osobami. Na życzenie mogę zrobić więcej zdjęć. Zapraszam ![]() Wymienię: Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP 2011, 72/75 ml (z wymiany) - leci do IwBond Christian Dior, J'adore L'absolu EDP 2012, 36/75 ml (z wymiany) - leci do IwBond Dokładka (zdjęcia w poście 12) Givenchy, Ange ou Démon Le Secret EDP, 95/100ml (aromadream.pl) Chanel, Chance Eau Tendre EDT, 47/50ml (aromadream.pl) Kolejna dokładka (zdjęcia w poście 20) DKNY Golden Delicious Eau So Intense 23/30ml (e-glamour.pl) Lolita Lempicka Midnight 85/100ml (e-glamour.pl) Christian Dior, Hypnotic Poison EDT, 30/50ml, stara wersja 2010 (iperfumy.pl) Zapraszam Poszukuję: Carolina Herrera, 212 VIP EDP Carolina Herrera, 212 Sexy EDP Chloe, Love/Love Intense EDP Chloe, Roses de Chloe Christian Dior, Addict EDP Christian Dior, Poison Chanel, Coco EDP Chanel, Coco Noir EDP Chanel, Coco Mademoiselle EDP/EDT Chanel, Allure EDP Chanel, Allure Sensuelle EDP Chanel, Chance EDP/EDT Estee Lauder, Sensuous EDP Estee Lauder, Sensuous Noir EDP Giorgio Armani, Armani Code for Women EDP Giorgio Armani, Si/Si Intense EDP Givenchy, Ange ou Démon EDP Givenchy, Hot Couture EDP Givenchy, Organza EDP Givenchy, Play for Her Intense EDP Gucci, Eau de Parfum II Gucci, Flora EDP Gucci, Guilty/ Guilty Intense EDP Gucci, Gucci by Gucci EDP Guerlain, Shalimar Guerlain, Samsara Kenzo, Flower by Kenzo EDP Lancome, La Vie Est Belle EDP Lancome, Hypnose EDP Narciso Rodriguez, For Her EDP Narciso Rodriguez, Narciso EDP Paco Rabanne, Lady Million EDP Shiseido, ZEN EDP Thierry Mugler, Alien EDP Thierry Mugler, Innocent EDP YSL, Parisienne EDP/A L`Extreme EDP/L`Essentiel EDP YSL, Cinema EDP YSL, Black Opium EDP Edytowane przez 2016070930 Czas edycji: 2015-07-01 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwiec - perfumy za perfumy - Jadore, Roberto Cavalli, Eternity, The One
Hej
![]() COŚ za jadore? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
:)
|
Dot.: Czerwiec - perfumy za perfumy - Jadore, Roberto Cavalli, Eternity, The One
Witaj coś u mnie za Calvin Klein, Eternity EDP, 90/100 ml (e-glamour.pl)
Poza mam chanel chance eau fraiche około 15 ml we flakonie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Cavalli?
![]()
![]() |
#6 |
perfumove love
|
Hej! Może znajdziesz coś u mnie za Cavalli?
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- A Co powiesz na Twoje Absolu + Cavalli za moje J'adore i parę fajnych odlewek z Twojej listy poszukiwanych? Mogę odlać Miss Dior w pięknej wersji Couture (3-4 ml), Coco Noir (3-4 ml), Dior Poison (mam odlewkę 4,5 ml), EL Sensuous Noir (3 ml). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
jednak cartier poleciał; wybierzesz coś innego na dokładkę za Cineme oprócz słonia? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
|
Myślę że mogę się zgodzić. Zdjęcia chanel dodam Ci dziś wieczorem albo jutro bo jestem z dzieckiem w szpitalu i nie mam dostępu. A nie wiem kiedy nas wypiszą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
perfumove love
|
Jasne, rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
mogę oddać za Shiseido Zen White Heat Edition - 25/50ml
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
DOKŁADKA:
Givenchy, Ange ou Démon Le Secret EDP, 95/100ml (aromadream.pl) Chanel, Chance Eau Tendre EDT, 47/50ml (aromadream.pl) Giorgio Armani, Acqua Di Gioia Essenza ED, 47/50ml (aromadream.pl) Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Oddam dwa J'adore 50 ML oraz Si Armani 30 ML za Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, 72/75 ml (z wymiany)
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Mam w sumie inną propozycję bo zobaczyłam u Ciebie dopiero teraz Givenchy, Ange ou Démon Le Secret95 ML oddam za nią Si 50 ML oraz J'adore 50 ML z mojego wątku. Co Ty na to? Mam tylko jeden warunek, paczka priorytetowa i muszę ją otrzymać koniecznie do końca przyszłego tygodnia okej? ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Ostatecznie Roberto Cavalli 72 ML za Si i J'adore z mojego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hej. Może coś u mnie za Chanel Tendre i Aqua di Gioia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hm...pozwól że to przemyślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
Tylko mam problem nie mam atomka 5 ml na DKNY. Masz może ? Bo lancome mam już w gotowym atomku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
Ja mam jeden po odpachnienia ale niestety psika cz nie działa. Poradzisz sobie z nim? Bo nic innego nie mam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Kolejna dokładka
![]() DKNY Golden Delicious Eau So Intense 23/30ml (e-glamour.pl) Lolita Lempicka Midnight 85/100ml (e-glamour.pl) Christian Dior, Hypnotic Poison EDT, 30/50ml, stara wersja (iperfumy.pl) Zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Hej. Obiecałam dać Ci znać po testach Chance Tendre i tak też czynię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za Cavalli i/lub HP...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za Chanel, Chance Eau Tendre EDT, 47/50ml (aromadream.pl) ?
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze ![]() Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cos u mnie za: Givenchy, Ange ou Démon Le Secret EDP, 95/100ml (aromadream.pl) Chanel, Chance Eau Tendre EDT, 47/50ml (aromadream.pl)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Kochana mogę oddać wszystko prócz la vie bo już go nie ma a podoba mi się essenza i Chance Tendre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Aliena jest 20/30 a podoba mi się jeszcze j adore i HP Ale teraz się pojemności nie zgadzają a Golden delicious nie znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Masz jeszcze Chance?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.