![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Lipiec - Miss Dior Le Parfum, Hermes, Dior, Guerlain, MUR, Clinique, Golden Rose
Witam w moim czerwcowym wątku wymianowym : )
-WISHLISTA- - perfumy - Guerlain Shalimar Parfum Initial/Initial L'Eau, Miss Dior EDP/EDT/Cherie, Royal Muska, La Vie Est Belle EDP/EDT/Legere/L'Absolu, Chanel Coco Mademoiselle EDP, Chanel Allure (w różnych wersjach), Tresor In Love, Brit EDT/EDP/Sheer, Parisienne, YSL Black Opium, Tresor La Nuit, So Elixir EDP - mogą być odlewki - szminki Chanel - serie Rouge Coco/Shine, Rouge Allure/Velvet, Estee Lauder Sygnature Hydra Lustre, Guerlain Rouge G, Clarins, MAC, Golden Rose - pielęgnacja Kanebo (Sensai), Fitomed - baza pod makijaż Kanebo Sensai Smoothing Water Make-Up Base - lokówka stożkowa do robienia fal/dużych loków -PILNE!!!Paski wybielające Blend-A-Med lub Crest - kosmetyki Make Up Revolution, Zoeva, Anastasia Beverly Hills - szminka matowa Revlon w odcieniu Mauve It Over, to jest bodajże 003 - peeling do ciała Golden z Bielendy - hydrolat oczarowy (nie-ekologiczny!!!) - podkłady firmy Kanebo, Clarins Skin Illusion 103 (oraz wersja mineralna), MUFE HD 117, Nars Sheer, Lancome Teint Idole Ultra (w tym tylko kolory bardzo jasne i żółte dostępne za granicą, nasze 010 mam) - jasne żółtki - róże - każde, ale najchętniej TheBalm, Nars, Prisme Blush Givenchy, Chanel Horizon, Guerlain Madame Rougit - L'Oreal Casting Sunkiss dla włosów w odcieniu jasnego brązu - pielęgnacja naturalna - chętnie kosmetyki rosyjskie - meteoryty Guerlain, także odsypki - edycja obojętna oprócz tych mocno brokatowych i bardzo ciemnych - peelingi do ciała z serii Bania Agafii - w granatowym (z algami, glonami) i fioletowym (z pestkami i np. amarantusem) opakowaniu Chętnie przyjmę również na zapas NOWE: - żel tymiankowy do twarzy Sylveco - tonik z lukrecją Fitomed - czarny szampon przeciwłupieżowy Babuszki Agafii - pomarańczowy płyn Elmex do płukania ust - mydła Dove - wersja klasyczna i shea - micel Garnier - rumiankowy dezodorant CD w atomizerze (wersja bezalkoholowa) Noszę ubrania w rozmiarze głównie 38/40, t-shirty i podkoszulki często 36, buty 39/40, zależy od rozmiarówki. Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 3. Wysyłka tylko paczką lub listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 4. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 5. Wysyłam również za granicę 6. Zastrzegam, że paczki wysyłam raczej raz w tygodniu ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO WĄTKU CIUCHOWEGO! Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka KOSMETYKI: Dior, Miss Dior Le Parfum EDP - ok. 31/40 ml, może nawet troszkę więcej - oddam TYLKO za któryś z tych zapachów: Coco Mademoiselle EDP, Miss Dior Cherie/klasyczna Miss Dior EDP/EDT, LVEB EDP/EDT/L'Absolu, Tresor La Nuit, Shalimar Initial/Initial L'Eau - aby oszczędzić mój i wasz czas, piszcie od razu który z tych zapachów posiadacie i w jakiej pojemności ![]() Hermes, Kelly Caleche EDP - 7/15 ml, flakon - TYLKO na perfumy z wish Dior, Bronze Original Tan Healthy Glow Bronzing Powder, chwalony na KWC bronzer w odcieniu 03 Amber Tan, jest kartonik i welurek - zużycie minimalne Guerlain, Gloss d'Enfer, błyszczyk do ust w odcieniu 463 La Petite Robe Noire - ubytek testowy Clinique, Chubby Stick, produkt w odcieniu Oversized Orange - zużycie ok. 20% MakeUp Revolution, paleta cieni Iconic 3- zużycia cieni od zerowego do podwójnych testow MakeUp Revolution, Lip Lava w odcieniu Forgiven - 4-5 użyć MakeUp Revolution, paleta róży do policzków (6 róży + 2 rozświetlacze) w odcieniu Sugar and Spice - zużycie minimalne do zerowego Golden Rose, Velvet Matte, szminka w odcieniu 05- tylko testowana Golden Rose, Velvet Matte, szminka w odcieniu 19 - zużycie niewielkie Caudalie, Eau de Beaute (Beauty Elixir) - 22/30 ml Sleek, Lip4 Lipstick Palette, znana paletka szminek do ust w wersji kolorystycznej 859 Siren - jeden odcień nienaruszony, reszta testowana raz Bourjois, Effet 3D Max, długotrwały błyszczyk do ust w odcieniu 15 - zużycie jakieś 10% Bell, Lip Tint Light, tint do ust w odcieniu 11 - trudno ocenić zużycie, bo opakowanie jest nieprzezroczyste, ale na pewno długo komuś posłuży Ciate, mini lakier do zdobień w odcieniu Humbug - zużycie jednego malowania, najchętniej na inny lakier do zdobień L'Oreal, Color Infallible, La Couleur, cień do powiek w odcieniu 004 Forever Pink - zużycie niewielkie, za drobiazg Maybelline, Color Whisper, szminka w odcieniu 440 Orange Attitude - malowana tylko kilka razy Rimmel, Moisture Renew Lipstick, szminka w odcieniu 230 Coral Garden - użyta dwa razy Rimmel, 60 Seconds, lakier do paznokci w odcieniu 450 Sunny Days - ubytek jednego malowania Kosmetyki azjatyckie i organiczne (wymiana na inne kosmetyki organiczne, najchętniej rosyjskie, ale rozważę wszystkie): Najel, Savon Noir d'Alep, czarne mydło Aleppo w słoiczku - trudno mi ocenić dokładny ubytek, ale będzie jakoś 90/100g Pervoe Reshenie, Receptury Babuszki Agafii, szampon do włosów (dzisiaj dopiszę który, bo muszę sprawdzić) - nowy, raczej tylko za czarny szampon przeciwłupieżowy Agafii lub szampon Natura Siberica GZEL 'Carskie Jagody' Poniższe rzeczy oddam hurtem, albo za drobiazgi, np. lakiery z półki drogeryjnej w podobnej cenie: Lovely, Baltic Sand, lakier do paznokci w odcieniu 4 - raz malowany, chętnie na wersję złotą Lovely, Gloss Like Gel, lakier do paznokci w odcieniu 237 - raz malowany Lovely, Gloss Like Gel, lakier do paznokci w odcieniu 101- zużycie dwóch malowań Lovely, Nude Nail Polish, lakier do paznokci w odcieniu 2 - zużycie niewielkie Bell, French Manicure, lakier do paznokci w odcieniu 02 - zużycie koło 15% Wibo, Candy Shop, lakier z efektem piasku w odcieniu 1 - raz malowany Wibo, Granite Sand, lakier z efektem piasku w odcieniu 3 - raz malowany Wibo, Glamour Satin, lakiet z efektem satyny w odcieniu 3 - raz malowany Wibo, Gel Like, lakier w odcieniu 9 by Theoleskaaa - dwa razy malowany Lovely, Classic Nail Polish, lakier do paznokci w odcieniu 20 - testowany Miss Sporty, Et Voila French Manicure, lakier w odcieniu 5 - trzy razy malowany Inne: Yankee Candle, wosk Black Coconut - odkruszyłam z niego dosłownie odrobinę pyłku, więc praktycznie jest cały - chętnie na inny wosk Zestaw do manicure, tylko próbowany właściwie, nawet nie wszystkie końcówki, TAKI Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2015-07-21 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipiec - Miss Dior Le Parfum, Hermes, Dior, Guerlain, MUR, Clinique, Golden Ros
Pervoe Reshenie, Receptury Babuszki Agafii, szampon do włosów
Lovely, Gloss Like Gel, lakier do paznokci w odcieniu 237 Lovely, Gloss Like Gel, lakier do paznokci w odcieniu 101 Lovely, Nude Nail Polish, lakier do paznokci w odcieniu 2 - Bell, French Manicure, lakier do paznokci w odcieniu 02 Wibo, Candy Shop, lakier z efektem piasku w odcieniu 1 Wibo, Glamour Satin, lakiet z efektem satyny w odcieniu 3 Wibo, Gel Like, lakier w odcieniu 9 by Theoleskaaa Yankee Candle, wosk Black Coconut 19. Wiązana, pudrowa minikolia-kołnierzyk z perełkami, długość całkowita około 85 cm, ale można wiązać dowolnie - tylko raz założona, więc stan idealny 17. Karmelowe bryczesy marki Amisu (New Yorker), rozmiar 38 - stan idealny, miałam na sobie tylko kilka razy 39. Bluzeczka w gwiazdki Reserved, rozmiar S, stan idealny. cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipiec - Miss Dior Le Parfum, Hermes, Dior, Guerlain, MUR, Clinique, Golden Ros
COś za Miss Dior Le Parfum ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Hermesa?
![]()
![]() |
#6 |
Kazar Lady
|
Dior, Miss Dior Le Parfum EDP - ok. 31/40 ml
jeśli nie przeszkadzają Ci odlewki mogę zaproponować ze swoich flaszek po dyszce shalimar PI, miss dior edp i nie wymienione ale widzę w chciejstwach HP secrete nie mam chyba mniejszych ( ani większych) już atomków ale jak coś znajdę to mogę jeszcze Brit edp piątaka dorzucić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
całego flakonika nie oddam
![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2015-07-06 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Kazar Lady
|
Rozumiem, kurczaczki te co wymienilam mam całe setki ..
flakon mam so elixir w folii nie znajdziesz czegoś u mnie jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
jestes zainteresowana tak mala wymianka? co bys ew oddala ?
![]() |
![]() |
#10 |
lise-kotta
|
hej
![]() niestety za podkład szukam innego podkładu i to raczej konkretnego |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Kazar Lady
|
niestety nic już nie widzę, chciałabym MD le parfum bardzo, ale całej setki z w/w nie oddam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hej jestem zainteresowana paletą makeup revolution iconic 3 i woskiem yankee candle. Może znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hej, niestety, Shalimara i LVEB oddam tylko za wish
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, nic nie wypatrzyłam
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, wypatrzyłam tylko błysczyk Guerlain.
Mogłabym za niego oddać róż Clarins, korektor Maybelline i szminkę Marca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
No w sumie głownie tego co w wish - z pielęgnacji głownie miceli (tony zużywam), balsamów do ciała bez parafiny, chętnie fajną maseczke do twarzy albo serum.
Z kolorówki - głownie róże MAC, Clarins, te nowe kwiatki Clinique. ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Oj, moja przygoda z azjatycka pielęgnacją skończyła się wilomiesięcznym doprowadzaniem skóry do stanu wyjściowego (mega zapchanie po kremach wodnych, ślimakowych itp) ![]() Chyba nie zaryzykowałabym kolejnej próby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za perfumy Dior?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A możesz zrobić fotę tych bransoletek?
Co do olejku - to kwestia takiego małego zboczenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Mój wątek jest nieaktualny chwilowo ![]() Jakby wpadło coś Ci w oko, to napisz w swoim wątku. Pozdrawiam blue ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Oj, niestety takich nie noszę
![]() To proponuje wymianę taką jak na poczatku za sam błyszczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Poniżej przesyłam fotki. Miss Dior jest trochę mniej niż 20 ml (pojemność flakonika to 50 ml). Jakiś czas temu robiłam odlewkę dla koleżanki i zapomniałam, ile zostało. Dziś wyjęłam ją z szafki i dopiero zauważyłam faktyczną ilość. Załączam też fotki pozostałych perfum. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2015-07-17 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za MD?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Blueflower, chętnie przygarnęłabym MD i Coco, i odlewkę Allure jakbyś może coś dobrała... wąchałam dzisiaj tą wersję J'Adore, ale to zdecydowanie nie moja bajka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Moja droga,
nic nie będę dobierać, bo jestem na etapie pozbywania się flaszeczek ![]() Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na pv. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.