![]() |
#1 | |
ciepłe kluchy
|
MAJ Perfumy, perfumy, jeszcze więcej perfum!
NIEAKTUALNY -> NOWY
1. Interesuje mnie kolorówka (głównie mineralna) i perfumy, pielęgnacja w następnej kolejności (ZAWSZE będę pytała o skład, jeśli go nie znajdę w internecie, bądź gotowa ![]() ![]() 2. Nie dobieram na siłę, nie kolekcjonuję kosmetyków/innych rzeczy. 3. Niektóre rzeczy oddam bez jęczenia, niektóre nie ![]() 4. Zawsze chętnie zrobię zdjęcie, wystarczy dać znać ![]() * * * W I S H (ścisła, ale bez przesady): Rochas Soleil de RochasFLAT TOP!!! chętnie lakiery Rimmel Rity Ory (oprócz kolorów, które mam ![]() - dowolne ilości zależne od wymianki: Chloe Intense Amber YR ODDAM DUŻO ZA -> Roberto Cavalli (też wszystkie) Idylle Guerlain (każdy) Burberry Brit Rhythm Loewe Aura V&R Spicebomb Salvatore Ferragano Attimo - a ponadto naturalne, nierafinowane: hydrolat oczarowy olej makadamia * * * Legenda: rezerwacja, oddam za półdarmo, oddam z jęczeniem, oddam z dużym jęczeniem P E R F U M Y B U T L E Endless Euphoria, Calvin Klein Dior, Addict EDP - przereformulacyjny (kupiłam w 2010r), reszta z 25ml P E R F U M Y O D L E W K I przepraszam, ale nie pamiętam, jakiej pojemności mają opakowania, więc proszę o ocenę samemu - zdjęcie w załączniku Flowerbomb, V&R x2 Miss Dior Cherie L'eau, Dior Lady Million, Paco Rabanne Belle d'Opium, YSL Black XS, Paco Rabanne P E R F U M Y M I N I A T U R K I So Elixir EDP 2,5/5ml Miss Dior EDT 4/5ml P E R F U M Y P R Ó B K I (R) - robione, (F) - fabryczne; Nie wszystkie próbki na zdjęciach są wypisane w liście poniżej! Valentino Rock in Rose Jaime La Nuit (F) Addict to Life Rock 'n Nose Couture Miami Glow Addict AoD Tendre (f) (ledwo chlupocze, podejrzewam pustki) AoD Le Secret (f) (ledwo chlupocze, trudno mi powiedzieć, czy z pustości czy z pełności) Happy Spirit Samsara YSL, Black Opium J. Del Pozo Halloween Kiss Sexy EDT Diesel Plus Plus Jaime Doseo Wish (R) + (F) Si Lolita Prada EDP Tendre Shalimar Baby Phat Fabulosity Armani Idole Lolita Lempicka x2 Black Orchid Neonatura Cocoon EDP Tresor in Love Flowerbomb La Vie en Rose x2 Mistero di Roma Baby Doll Chanel No 5 Jasmin Noir (samo dno) Body Intense Body (F) Flora Gucci (F) Just Precious (F) Black XS EDT (F) Parasienne (F) Chloe EDP (F) możliwość zrobienia próbek z: Moment de Bonheur Yves Rocher, Signorina Salvatore Ferragamo, Secret d`Essences Neroli Yves Rocher, Endless Euphoria Calvin Klein, Extatic Intense Gold Pierre Balmain - kto pierwszy ten lepszy, bo mam zawrotną liczbę 4 atomków ![]() M I N E R A L N E Lily Lolo, Waikiki, bronzer mineralny - troszkę mniej niż 50%, czasami używam, więc pytać o ilość, - próbki (jeśli nie jest zaznaczone inaczej, to ilość jest mniejsza o jeden test paskowy na policzku): Lily Lolo, Blondie Lily Lolo, Warm Peach Lily Lolo, Bondi Bronze â na wciśnięcie palucha i zobaczenia co to, na więcej raczej nie da rady ![]() Lily Lolo, Star Dust â jak wyżej ![]() Amilie, Sunshine Dust â nowe, nieotwierane Amilie, Sesame Amilie, Creme Brulee możliwość odsypki Amilie, Summer Sun oraz Amilie, Sunrise Clair, Warm 04(jeszcze będzie testowane, więc stopniowo ubywa ![]() Clair, Beige 04 (jeszcze będzie testowane, więc stopniowo ubywa ![]() Clair, Neutral 04 - ubytek proporcjonalny do testu paskowego, nałożeniu na twarz i nałożeniu na pół twarzy ![]() M A K I J A Ż T W A R Z Y Bourjois 123 CC Cream w odcieniu 31 - końcówka na wypróbowanie. Bourjois 123 CC Cream 32 - nowy! Nie otwierany! Butterfly, Perfect Make Up Base, baza pod podkład - użyta 2 razy, oddam za drobiazg. Inglot, Loose Powder, puder sypki, kolor 14 - zostało >50%, mam tekturowe pudełko. Lancome, Miracle Air de Teint, 035 - ok. 50%, produkt otwarty dłużej niż 12M, nie będę jęczeć oddając go. Revlon, Photoready Skinlights, 100 Bare Light - prawie pełny, mało używany. Guerlain, Lingerie de Peau, 03 - resztki na wypróbowanie, również otwarty dłużej niż zaleca producent (9M) M A K I J A Ż O C Z U Catrice Ultra Fine Ink Eyeliner, czarny - kupiony 20.04.15, otwarty dzień po, użyty 3x, Kobo Modeling Illuminator, korektor w odcieniu 101 â używam sporadycznie próbując go okiełznać, chętnej oddam za pół darmo. M A K I J A Ż U S T Golden Rose Velvet Matte w nr 09, szminka- zużycie niewielkie, Catrice Infinite Shine Lip Gloss 120 Little Red Dress, błyszczyk - użyty może 3x. P I E L Ę G N A C J A Schwarzkopf, Gliss Kur Ultimate Volume, Ekspresowa odżywka regeneracyjna dodająca objętości włosom delikatnym - ubytku nie widać (to ta fioletowa) Farmona, Szarlotkowe masło do ciała - 50% Bielenda, Masło do ciała Wanilia + Pistacja - 50% Balea, Jagodowe masło do ciała - 50% Ziaja, Oliwka do mycia, liście zielonej oliwki - też ok. 50% Soraya, Świat Natury, Morelowy peeling ultra oczyszczający - 3/4 zostało. Clarins, Demaquillant Express Pour les Yeux [Instant Eye Make - Up Remover] - miniaturka z Douglasa, prezent do zamówienia, nie otwierane, nie ruszane, La Roche-Posay, Effaclar Duo+ - nie mam pojęcia ile go zostało, nie używałam go dużo, bo mi kwasy nie służą. K O S M E T Y K I R O S Y J S K I E Bania Agafii - olejek do masażu ujędrniający antycellulitowy - amarantus, cedr syberyjski, rokitnik, olejek cytrynowy - użyty 1x Bania Agafii - olej do włosów - wzmacniający - oleje łopianu, kolendry, kminku, syberyjskiego lnu, rokitnika, rozmarynu, bazylii - zostało trochę ponad pół Receptury Babuszki Agafii Balsam No 1 Na Cedrowym Propolisie - zostało powyżej 50% Pervoe Reshenie, Przepisy Babci Agafii, Maska do włosów drożdżowa na pobudzenie wzrostu - zostało ok. 50% I N N E wosk Yankee Candle, Baby Powder - ukryszyłam ćwiartkę, więc 3/4 do oddania. wosk Yankee Candle, Gardenia - ukryszyłam ćwiartkę, więc 3/4 do oddania. wosk Yankee Candle, Waikiki - połowa, ale oddam za coś fajnego, bo akurat ten lubię, suchy szampon Batise dla włosów ciemnych, 50% z dużego opakowania W Y M I E N I O N E L'eau Par, Kenzo EDT - ok. 5/30ml + pudełko (bez wew "szkieletu") Tresor Midnight Rose, Lancome - mało! z 30ml Idole d'Armani - resztka z flakonem Noa Perle, Cacharel Miss Dior Cherie, Dior (wersja 2005) Midnight in Paris, Van Cleef & Arpels Signorina Eleganza, Salvatore Ferragamo - 5ml bez dwóch psików, z wymianki z Zuela Guerlain, L'Instant Magic Jil Sandler No 4 Smok EDP â leci do guniagusia Jaime La Nuit â leci do guniagusia Delicious Cotton Candy EDT - leci do guniagusia Pure Poison Elixir â leci do guniagusia Addict â leci do guniagusia Organza â leci do guniagusia Elixir des Merveilles EDP â leci do guniagusia L'Instant EDP - leci do guniagusia L'Or - leci do guniagusia Hypnotic Poison Eau Sensuelle â leci do guniagusia Black Orchid Voile de Fleur â leci do guniagusia BLV Notte - leci do guniagusia Eau des Merveilles - leci do guniagusia My Insolence â leci do guniagusia Gucci No 3 Perfum â leci do guniagusia Desire - leci do guniagusia Amethyst - leci do guniagusia BLV EDT II - leci do guniagusia Midnight Poison - leci do guniagusia The One - leci do guniagusia CK IN2U - leci do guniagusia Nina L'Elixir EDP - leci do guniagusia Agent Provocateur - leci do guniagusia Rose The One (probówka bez kartonika) - leci do guniagusia
Edytowane przez SouthEater Czas edycji: 2015-07-23 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: MAJ Perfumy, perfumy, jeszcze więcej perfum!
hej interesuje mnie następująco
![]() Flowerbomb, V&R x2 Miss Dior Cherie, Dior (wersja 2005) Lady Million, Paco Rabanne Belle d'Opium, YSL Smok EDP Addict x2 L'Instant EDP L'Or Hypnotic Poison Eau Sensuelle Black Orchid Voile de Fleur Black Orchid My Insolence Flowerbomb La Vie en Rose x2 Midnight Poison Agent Provocateur |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
znalazlabys moze cos u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
L'eau Par, Kenzo EDT - ~10/30ml + pudełko (bez wew "szkieletu")
Tresor Midnight Rose, Lancome - mało! z 30ml Idole'd Armani - ok 25% z 30ml interesują mnie też wszelakie próbki fabryczne.. zajrzyj prosze do mnie ![]()
![]() |
#7 |
lise-kotta
|
Dzień dobry
![]() Interesują mnie wszystkie wersje Bvlgari BLV a widzę że ty masz dwójeczkę oraz Notte. Zajrzyj proszę do mojego wątku i zobacz czy nie interesowałoby cię coś z niszy - mam pakiet niszowych próbek do wymiany (kilkanaście sztuk) + jest tam link do mojej fragrantici (mogę z tych zapachow zrobić sample) Jakby coś ci wpadło w oko to mogłybyśmy zrobić wymiankę hurtową probasków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#9 | |
ciepłe kluchy
|
Tak!
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, odpisuje Wam powoli, wizaż znów dał ciała i nawet mi się nie wyświetlało, że ktoś u mnie coś pisze -_- Wybaczcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Miss Dior Cherie, Dior (wersja 2005) Midnight in Paris, Van Cleef & Arpels Belle d'Opium, YSL Armani Idole Black Orchid Body Midnight Poison ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
ciepłe kluchy
|
Dodałam:
Farmona, Szarlotkowe masło do ciała - 50% Bielenda, Masło do ciała Wanilia + Pistacja - 50% Balea, Jagodowe masło do ciała - 50% ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
lise-kotta
|
dzien dobry
![]() jak podobają ci się tylko dwa zapachy to nie będzie nam się opłacało wymienić raczej... następnym razem może ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś za:
Receptury Babuszki Agafii Balsam No 1 Na Cedrowym Propolisie - zostało powyżej 50% Pervoe Reshenie, Przepisy Babci Agafii, Maska do włosów drożdżowa na pobudzenie wzrostu - zostało ok. 50%
![]() |
#15 | |
ciepłe kluchy
|
Dokładka c.d. - Ziaja, Oliwka do mycia, liście zielonej oliwki
Soraya, Świat Natury, Morelowy peeling ultra oczyszczający Clarins, Demaquillant Express Pour les Yeux [Instant Eye Make - Up Remover]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
oj chyba nic, dzięki
![]()
![]() |
#18 | ||
ciepłe kluchy
|
Dorzuciłam:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej, interesuje mnie Noa Perle oraz 123 bourjois 32
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
ciepłe kluchy
|
Znowu dokładam, tym razem podkład z pipetką Lancome
![]() Oraz rozświetlacz w płynie z Revlona. Oraz podkład Guerlain, resztki ![]()
Edytowane przez SouthEater Czas edycji: 2015-05-20 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
pomadka już nieaktualna
mogłabym oddac Truth za 10ml Noa i podkład czy mogę prosić o zdjęcie Noa? ( chcialabym miec pewność, że jest 10 mln ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- ech, tam nie ma 10 ml, z całą pewnością wobec tego raczej się nie zdecyduję na wymianę, chyba ze z dokladką ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2015-05-20 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
no hej podobają mi się
L'eau Par, Kenzo EDT - ~10/30ml + pudełko (bez wew "szkieletu") i kilka próbeczek ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- więc tak podobają mi się: Organza Flora Gucci Chloe EDP The One CK IN2U no to wszystko mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- dziękuję za zdjęcie wydaje mi się że tutaj nie będzie nawet 10ml ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- przepraszam ale podziękuje ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
hej, interesuje mnie addict i armani idole oraz odlewki: flowerbomb i miss dior
![]() |
#25 |
Perfume Lover
|
dziękuję, ale nic
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej ja po elixir merveilles
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
ciepłe kluchy
|
Dorzuciłam:
La Roche-Posay, Effaclar Duo+ wosk Yankee Candle, Baby Powder wosk Yankee Candle, Gardenia wosk Yankee Candle, Waikiki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Welcome to Jamrock
|
coś u mnie za effaclar duo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
La Roche-Posay, Effaclar Duo+ - nie mam pojęcia ile go zostało, nie używałam go dużo, bo mi kwasy nie służą.
coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej,cos za effaclar duo?
![]() Poza watkiem mam malutka odlewke R.Cavalli Just Cavalli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.