![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Zapraszam do drugiej części wątku, pierwsza znajduje się tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747316 Szary, mokry i wietrzny dzień... Aleksanda się zbliża... Nie lubię takiej pogody i tego wiatru świszczącego. Jadąc przez otwartą przestrzeń poza miastem wyraźnie czułam silne podmuchy wiatru. A co mają powiedzieć mieszkańcy gór jak wieje halny ? Anyż - jak u Ciebie ? Edytowane przez bernikula Czas edycji: 2014-12-12 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Gang Iren
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
![]() Też nie lubię. Czekam na wiosnę...
#3 |
Zakorzenienie
|
U mnie wiatr taki sobie, ale mokro i szaro i chlapowato, nawet koty skracają spacery
![]() Powinnam dziś trochę posprzatac, ale zaraz do roboty...Nie chce mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zaczynam weekend
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kawa
![]() Bardzo dobre ciasto - proste, szybkie, smaczne ![]() http://gotuj.skutecznie.tv/2010/09/p...o-czekoladowe/ |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a ja juz zabieram się spać... tutaj nie Aleksandra, ale tez łeb chce urwac i ciśnienie skacze... od paru dni mnie glowa pobolewa, co mi się nie zdarza
no i mezus wrócił z drugiego wybrzeża to będzie się do kogo w nocy przytulic ![]()
#7 | |
Raróg
|
Więcej szczegółów chcecie? No więc znajduję się obecnie w siódmym niebie
![]() ![]() ![]() Dziś był ze mną na tej rozmowie o pracę, a właśnie, około 16:00 mam dostać telefon, więc siedzę jak na szpilkach... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Gang Iren
|
Fajnie Laura, że wszystko dobrze się układa!
Ale tempo macie szybkie. Nie potrafiłabym chyba przejść tak płynnie z jednego związku w drugi.
#9 |
Zakorzenienie
|
Jezdem
![]() GUCIA -to też nie mój styl na co dzień,ale fajnie mieć strój słodko grzeSZ nej ![]() Witaj Amelia ![]() Laura najważniejsze że jesteś szczęśliwa.A już kiedy oprawione jest to szczęście fajerwerkami ![]() ![]() ILKA znów zapadła się pod ziemię ![]() Juka kanadyjska capi niemiłosiernie,ale posmaruj sie parę razy pod rząd(noc)i opisz Miszce stan Twojego lica.. Kama jak futrzak? |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dziekuje dziewczyny za mile przyjecie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
U mnie o dziwo nie wieje. Pada tylko. Południe spędziłam na bieganiu od banku do krawcowej. Zmokłam. Dziś nie ćwiczę, jem chipsy i dla równowagi piję zieloną herbatę
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raróg
|
No i dziękuję Wam za kciuki, w poniedziałek o 11 zaczynam szkolenie
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Amelia a opisz dotychczasową pielęgnację, zabiegi. Ja jak ja, ale dziewczyny specjalistki dobrze doradzą.
Napisz coś więcej o sobie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Gucia- dobranoc w takim razie
![]() Laura- super wieści ![]() ![]() Amelia- nic sie nie bój. Mamy tutaj same specjalistki ![]() Anyż- jak to nie wieje???? naprawdę, u nas hula że ho ho...gałęzi na drogach już pełno. |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Laura
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Aussi bezwietrznie nie jest, ale żeby nazwać to mocnymi podmuchami to przesada. Pewnie za kilka godz nadejdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Dolaczylam do Was bo wiem, ze oddaje sie w dobre rece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Raróg
|
W CallCenter Group, robiłam już kiedyś w czymś takim, więc doświadczenie jakieś tam jest. Zobaczymy, jak mi pójdzie, sama jestem ciekawa. No lepsza taka praca niż siedzenie w domu na doopie i być wiecznie zależnym od kogoś.
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej, Amelia
![]() ![]() Anyż, czipsy ![]() ![]() ![]() Miszka, futrzak ok, już rozrabia. I z zamiłowaniem niszczy tapety ![]() Laura, właśnie, coś robic trzeba, a nie siedzieć i czekac na cud ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja.....
![]() kurde...cos z pogodą nie teges bo chce mi łeb rozerwać..... Laura gratki ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Kama słone przekąski to moja zguba. Słodkie lubię, ale skubnę i nie muszę dalej jeść. Zjem ze smakiem ciasto domowe ale nie piekę z wyboru więc pokus nie mam. Chipsy, orzeszki to moja wielka LOVE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Raróg
|
Dziękuję Kochana
![]() Oby wszystko zaczęło mi się w końcu w życiu układać... Odpukać w niemalowane ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2014-12-12 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i do tego wędzony kurczak... i wędzony boczek, surowy.... ![]()
![]() |
#23 |
Gang Iren
|
Patrzę sobie na kremy z retinolem i mnóstwo ich jest! A z takich niezbyt drogich jakieś polecacie?
#24 |
Zakorzenienie
|
Amelia spróbuj to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html (dla mieszanców fajne)Polecam oczywiście Paulę Choice.Mozesz zacząć od próbek.Exolianty BHA i zawarte w nich salicylany mają właściwości przeciwzapalne. Równocześnie, BHA złuszcza skóręi łagodzi zaczerwienienia cer naczynkowych .
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny!....
Nadrobiłam.... ![]() Śniegu też u mnie już nie ma ... Tak nie w temacie...ale może się komuś przyda...na włosy naprawdę skuteczne u mnie jest Hair Volume...firma to bodajże New Nordic.. ![]() W temacie ćwiczeń...ja jestem pewnie dziwna...bo ćwiczę po to aby być sprawną...a figura to przy okazji... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Elsa... Czas edycji: 2014-12-12 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- "Chłopaki" czemu nie prasują, gdy ty robisz pizzę? Z ciekawości pytam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jej, Kalincia a gdzie Ty mieszkasz ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczeta, stale bywalczynie i nowoprzybyle
![]() Do swiat tydzien, ale poza choinka jeszcze u mnie malo swiatecznie, jest tak pracowicie, ze nawet tej atmosfery nie odczuwam, a nastepny tydzien jeszcze gorszy sie zapowiada. Czytam Was, ale zwykle jest to rano, kiedy robie makijaz, a wiec rece zajete, lub wieczorem, kiedy jem obiad, wiec tez zajete, z tego tez wzgledu nie mam jak pisac ![]() W swieta bedziemy miec gosci, przyjezdza brat z rodzina. Planujemy odpoczynek w milej atmosferze, moze troche zwiedzania, wyjscie do jakiejs knajpki na obiad. Niedawno bylam z pracy na obiedzie w bardzo milej restauracji francuskiej, super jedzonko, przyjemny, przytulny lokal i ceny tez w porzadku. W przyszlym tygodniu idziemy, tez z pracy, na obiad swiateczny, tez trzy dania, moim zdaniem menu gorsze, ceny duzo wyzsze ![]() ![]() Kalincia chetnie bym sie wybrala tam, gdzie wieje halny ![]() ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2014-12-12 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza...? Ponuro, póki co, ale wiatr się uspokoił...Praca...Na chrupki kocie trzeba zarabiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.