|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
PAŹDZIERNIK bardzo skromny :) Annabelle Minerals i parę innych
Cześć!
![]() ![]() Czego szukam: - naturalnych olejków do ciała - naturalnych balsamów do ciała - kremu pod oczy o naturalnym składzie (np. Sylveco, Fitomed, a najchętniej to resibo ![]() - pudru Manhattan 2w1 kolor 77 natural - tylko NOWY Kosmetyki - Annabelle Minerals róż mineralny w kolorze HONEY (idealny jako bronzer) - użyty kilka razy, ubytek minimalny biorąc pod uwagę jak wydajne są te kosmetyki ![]() - Annabelle Minerals korektor mineralny w kolorze MEDIUM (kupiony ok. 3-4 miesiące temu) - Podkład kryjący Pierre Rene w kolorze CHAMPAGNE (kupiony i otwarty na pewno dawniej niż 12 miesięcy temu, czyli teoretycznie nadaje się do wyrzucenia, ale może ktoś będzie chciał np. wypróbować sobie kolor, więc wstawiam ![]() Ubrania+akcesoria - Szalik H&M - stan bardzo dobry, na zakończeniach wystają gdzieniegdzie dłuższe nitki, ale wydaje mi się, że to normalne w tego typu szalikach ![]() - Szpilki STRADIVARIUS r. 39 (wkładka ok. 25cm) beżowe, obcas ok. 12cm, platforma ok. 2,5cm - miałam je na sobie 2-3 razy, bardzo dobry stan - Naszyjnik H&M - jak nowy, założyłam 2 razy Inne - Słuchawki (Philips SHO8802/10 O'NEILL THE SNUG) - niewiele używane, jak nowe
If you change nothing, nothing will change! Edytowane przez azaina Czas edycji: 2015-10-06 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: PAŹDZIERNIK bardzo skromny :) Annabelle Minerals i parę innych
Podobają mi się słuchawki i naszyjnik. Znajdziesz coś u mnie? Mam suchy olejek arganowy w sprayu Eveline , ale on nie bardzo naturalny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za korektor i róż?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- Annabelle Minerals korektor mineralny w kolorze MEDIUM (kupiony ok. 3-4 miesiące temu)
- Podkład kryjący Pierre Rene w kolorze CHAMPAGNE (kupiony i otwarty na pewno dawniej niż 12 miesięcy temu, czyli teoretycznie nadaje się do cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.