![]() |
#1 |
BAN stały
|
Kolega mnie wykorzystał
Wczoraj byłam na grillu, u znajomych w domku letniskowym, i nocowaliśmy we 4 osoby w jednym pokoju, jedna para spała na podłodze na materacu, a na łóżku ja z kolegą.
Trochę wypiliśmy, ja położyłam się spać w koszulce i majtkach a kolega ten w samych luźnych bokserkach, byłam albo odwrócona do niego tyłem, albo spałam na brzuchu. Gdy rano się obudziłam i poszłam do łazienki wziąć prysznic to zauważyłam, że moje majtki z tyłu są zaschnięte plamy, o dość charakterystycznym zapachu. Wychodzi na to, że jak spałam, to ten kolega masturbował się i spuścił mi się na pośladki. Byłam zawstydzona tym faktem, i nic nie powiedziałam, a czy powinnam na krzyczeć na niego, pogadac z nim? Nie wiem jak postąpić teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kolega mnie wykorzystał
On może tego nawet nie pamiętać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52277135]On może tego nawet nie pamiętać.[/QUOTE]
Nie piliśmy dużo, ja wypiłam 3 piwa, on tyle samo może jedno więcej. ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Uważacie, że powinnam mu coś powiedzieć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moglas spac nawet nago, a nikt nie ma prawa cie zniewazac w ten sposob. Ale na Twoim miejscu nie kusilabym wiecej losu i spala raczej w pizamie, albo spodenkach.
Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś. Edytowane przez bluebluesky Czas edycji: 2015-08-01 o 17:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Od kiedy po spermie zostają plamy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Zaschnięte białe plamy były.
Może głupie pytanie, ale czy nie było możliwości zajścia w ciążę? ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Chciałabym z nim porozmawiać, i porządnie ochrzanić, ale trochę się krępuje, to tylko kolega, i wstydzę się tak wprost z nim rozmawiać, o masturbacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To juz zalezy od ciebie, tu nie chodzi o sama masturbacje, ale o to ze koles cie upokorzyl.
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Ale jakbym miała podjąć temat? Samo już to nie bylo na miejscu, że masturbował się obok mnie w jednym pokoju i łóżku, ale jeszcze skończył mi na pośladkach, możliwe że penisem dotykał mojego tyłka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Po spermie nie zostają białe ślady, tylko przezroczyste. Ba dum tss. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;52277962]Tak podejrzewałam, ale teraz już wiadomo, że fejk i troll. :3
Po spermie nie zostają białe ślady, tylko przezroczyste. Ba dum tss.[/QUOTE] Białawe też mogą być, zależy od spermy. Za to tok rozumowania - śpiąc wypięłam tyłek na na wpół obcego kolegę -> on się na mnie spuścił -> boję się że zajdę w ciążę -> wstydzę się z nim rozmawiać o masturbacji tchnie realizmem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mógł to zrobić w śnie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Tez mi wyglada na trolla, jednakze jesli to prawda i nie mialabym watpliwosci, ze niczym sie nie ubrudzilam/nie sa to jakies stare plany, resztki proszku czy czegos innego, na pewno czulabym sie wykorzystana, a nawet molestowana - zrobilabym masakryczna afere (prawdopodobnie z miejsca, czyli przy znajomych) i nie chcialabym juz wiecej goscia widziec na oczy.
Ktos mowil, ze moze to sie stalo przez sen - jak? Jesli chlopak nie spal nago (a zakladam, ze raczej mial jesli nawet nie pidzame, to przynajmniej bielizne), to raczej nie jest mozliwy taki 'przeciek' spermy :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Klasc sie z kolega w skąpej bieliźnie a on w bokserkach. ;] Powodzenia
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Dajcie spokoj, nie karmcie trolla.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52277135]On może tego nawet nie pamiętać.[/QUOTE]
no to co? też mi to przyszło do głowy, ale jakie są szanse, że spuściłby się idealnie na jej pośladki? Cytat:
Autorko, zdecydowanie porozmawiaj z kolegą, że takie zachowanie jest absolutnie nieakceptowalne. postaw granicę i nie daj się mamić alkoholem, wyjaśnieniami i zbywaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;52277962]Tak podejrzewałam, ale teraz już wiadomo, że fejk i troll. :3
Po spermie nie zostają białe ślady, tylko przezroczyste. Ba dum tss.[/QUOTE] Jeśli sperma jest przezroczysta, to i takie plamy zostaję, ale i bywa sperma w kolorze białym, i zaschnięta tak wygląda, taki biały nalot, jakby proszek sypiący się. ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
Jaka skąpa bielizna? Normalna koszulka do majtek, i normalne majtki, nie stringi. Kolega w luźnych bokserkach, więc nic mu się nie odznaczało. ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Tyłka nie wypielam, spała albo na brzuchu, albo odwrócona tyłek do niego on, podobnie, byliśmy odwróceni od siebie, aby nie krępowac się przy zasypianiu patrząc sobie w oczy, a że długo w jednej pozycji nie wytrzymałam to przekręcałam się na brzuch. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie kladlam sie z obcymi ludzmi skąpo ubrana. Gdyby to była jakas byle bluzka albo bluza wrzucasz do prania i masz w czym isc.A tak to w czym pojdziesz?sorry ja bym w takich gaciach nie wyszla,zeby nie pobrudzic sobie spodni/spodnicy itd. ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
Ja bym sie w zyciu tak nie polozyla z obcym kolesiem do lozka sorry. Ale dzisiaj to juz wszystko jest lajtowo traktowane. Zreszta na niektorych facetow juz to działa, ze ktos jest w samych majtkach i samej koszulce.. chyba to nie Ameryka..
<3 Edytowane przez Clemence Czas edycji: 2015-08-02 o 17:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Teoretycznie mogło być tak, że odwrócił się w moją stronę i swoim kroczem, a nawet być może gdzieś nogawką w luźnych bokserkach wyszedł mu penis, i dostał polucji i poleciało to na moje majtki, ale za dużo zbiegów okoliczności.
Według mnie jak zasnęłam, to podniecił się mną, wyjął go i spuścił się na mój tyłek, i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
Nie wiem dlaczego inni czepiają się mnie, nie raz miałam takie akcje, że spało się kilka osób czy nawet w namiocie. Przecież jak jest gorąco to nikt w jeansach nie będzie spał, normalne majtki z zakrytymi pośladkami, koszulka do bielizny, i pod kocem czy kołdrą jest ok. A kladzenie się spać czy rano wstawanie to chyba też nie problem, jak inni znajomi widzą mnie potem nad wodą w majtkach i nawet bez koszulki w samym staniku. Po prostu zbok jakiś z niego podniecil się i trzepał, a że pewnie nie miał chusteczki to spuścił się na mój tyłek, możliwe, że go to kręciło jeszcze tyłek koleżanki w jego spermie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może spróbuj tak: słuchaj, podczas tej imprezy spaliśmy razem na łóżku. rano znalazłam plamę zaschniętej spermy na moich majtkach. nie życzę sobie takich sytuacji, oczekuję przeprosin i nie chcę, by to się kiedykolwiek w przyszłości powtórzyło. jeśli się pokaja i przeprosi, możesz powiedzieć, że mu przebaczasz, ale to ma się nigdy więcej nie zdarzyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
ja to widzę tak. Spałaś do niego wypięta. W pewnym momencie chciałaś się podrapać po tyłku (swoim). Z uwagi na bliską odległość , zamiast po tyłku, podrapałaś go po jajkach. Zanim się zorientowałaś (byłaś w końcu po 3 piwach), że żadnej reakcji drapania na swoim tyłku nie czujesz.... poczuł to może gość i stało się. Ty masz plamę na gaciach a facet może miał przynajmniej przyjemny sen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Dla mnie to cały ten wątek jest jak głupi żart.
Jak przeczytałam tytuł to myślałam, że chodzi o gwałt a tu domysły na temat życia erotycznego kolegi. Autorko przestań się niezdrowo podniecać i obwąchiwać plamy na majtkach i zapomnij o całej sprawie. Chcesz mieć czystą bieliznę to się nie ładuj z "kolegami" do łóżka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Jednak postanowiłam porozmawiać z nim, gdy zostaliśmy we dwójkę powiedziałam mu, że po tamtej nocy na moich majtkach były ślady czegoś, i że jestem pewna że to ślady jego, spytałam czy robił coś nieprzyzwoitego wtedy. Na początku się wypierał, ale byłam stanowcza, że to są ślady jego nieprzyzwoitej zabawy.
W końcu się przyznał, że mu się podobam, i go podnieciłam i zaczął się masturbować, był odwrócony w moją stronę, i miał jedną chusteczkę, że patrzył na moje plecy etc... i się spuścił w chusteczkę, ale była nie wystarczająca i wyciekło z niej na mnie, że robił to przy moim tyłku. Powiedziałam, że jest zboczony i żeby nie odzywał się do mnie, że to koniec znajomości. Ale teraz sama nie wiem, czy powinnam dać mu szansę i dalej się z nim kumplować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ta historia tchnie realizmem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym, skąd pewność, że w trakcie snu, nie zmieniłaś pozycji jeszcze z piętnaście razy? Cytat:
I czy kiedy Ty, myśląc przy swej masturbacji o np Adamie Małyszu, każdorazowo, po skończonym akcie wysyłasz mu maila z gorącymi przeprosinami? Czy może udajesz się w długą podróż do Wisły i odwiedzasz go w domu? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.