Kolega mnie wykorzystał - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-01, 16:32   #1
Justttyna5
BAN stały

Kolega mnie wykorzystał

Wczoraj byłam na grillu, u znajomych w domku letniskowym, i nocowaliśmy we 4 osoby w jednym pokoju, jedna para spała na podłodze na materacu, a na łóżku ja z kolegą.
Trochę wypiliśmy, ja położyłam się spać w koszulce i majtkach a kolega ten w samych luźnych bokserkach, byłam albo odwrócona do niego tyłem, albo spałam na brzuchu. Gdy rano się obudziłam i poszłam do łazienki wziąć prysznic to zauważyłam, że moje majtki z tyłu są zaschnięte plamy, o dość charakterystycznym zapachu.
Wychodzi na to, że jak spałam, to ten kolega masturbował się i spuścił mi się na pośladki. Byłam zawstydzona tym faktem, i nic nie powiedziałam, a czy powinnam na krzyczeć na niego, pogadac z nim? Nie wiem jak postąpić teraz.
Justttyna5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-01, 16:39   #2
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Dot.: Kolega mnie wykorzystał

On może tego nawet nie pamiętać.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-01, 16:52   #3
Justttyna5
BAN stały

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52277135]On może tego nawet nie pamiętać.[/QUOTE]

Nie piliśmy dużo, ja wypiłam 3 piwa, on tyle samo może jedno więcej.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Uważacie, że powinnam mu coś powiedzieć?
Stary 2015-08-01, 17:31   #4
bluebluesky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justttyna5 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na grillu, u znajomych w domku letniskowym, i nocowaliśmy we 4 osoby w jednym pokoju, jedna para spała na podłodze na materacu, a na łóżku ja z kolegą.
Trochę wypiliśmy, ja położyłam się spać w koszulce i majtkach a kolega ten w samych luźnych bokserkach, byłam albo odwrócona do niego tyłem, albo spałam na brzuchu. Gdy rano się obudziłam i poszłam do łazienki wziąć prysznic to zauważyłam, że moje majtki z tyłu są zaschnięte plamy, o dość charakterystycznym zapachu.
Wychodzi na to, że jak spałam, to ten kolega masturbował się i spuścił mi się na pośladki. Byłam zawstydzona tym faktem, i nic nie powiedziałam, a czy powinnam na krzyczeć na niego, pogadac z nim? Nie wiem jak postąpić teraz.
Obrzydliwy koles Mozesz z nim porozmawiac

Moglas spac nawet nago, a nikt nie ma prawa cie zniewazac w ten sposob. Ale na Twoim miejscu nie kusilabym wiecej losu i spala raczej w pizamie, albo spodenkach.

Edytowane przez bluebluesky
Czas edycji: 2015-08-01 o 17:34
bluebluesky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-01, 17:38   #5
deep_blue
Raczkowanie

Od kiedy po spermie zostają plamy?
deep_blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-01, 17:43   #6
Justttyna5
BAN stały

Cytat:
Napisane przez deep_blue Pokaż wiadomość
Od kiedy po spermie zostają plamy?
Zaschnięte białe plamy były.

Może głupie pytanie, ale czy nie było możliwości zajścia w ciążę?

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez bluebluesky Pokaż wiadomość
Obrzydliwy koles Mozesz z nim porozmawiac

Moglas spac nawet nago, a nikt nie ma prawa cie zniewazac w ten sposob. Ale na Twoim miejscu nie kusilabym wiecej losu i spala raczej w pizamie, albo spodenkach.
Chciałabym z nim porozmawiać, i porządnie ochrzanić, ale trochę się krępuje, to tylko kolega, i wstydzę się tak wprost z nim rozmawiać, o masturbacji.
Stary 2015-08-01, 17:45   #7
bluebluesky
Zakorzenienie

Cytat:

Nie.

Cytat:
Chciałabym z nim porozmawiać, i porządnie ochrzanić, ale trochę się krępuje, to tylko kolega, i wstydzę się tak wprost z nim rozmawiać, o masturbacji.
To juz zalezy od ciebie, tu nie chodzi o sama masturbacje, ale o to ze koles cie upokorzyl.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-01, 17:48   #8
Justttyna5
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bluebluesky Pokaż wiadomość
Nie.

To juz zalezy od ciebie, tu nie chodzi o sama masturbacje, ale o to ze koles cie upokorzyl.
Ale jakbym miała podjąć temat? Samo już to nie bylo na miejscu, że masturbował się obok mnie w jednym pokoju i łóżku, ale jeszcze skończył mi na pośladkach, możliwe że penisem dotykał mojego tyłka.
Stary 2015-08-01, 18:27   #9
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Tak podejrzewałam, ale teraz już wiadomo, że fejk i troll. :3
Po spermie nie zostają białe ślady, tylko przezroczyste. Ba dum tss.
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-01, 19:34   #10
201607040950
Konto usunięte

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;52277962]Tak podejrzewałam, ale teraz już wiadomo, że fejk i troll. :3
Po spermie nie zostają białe ślady, tylko przezroczyste. Ba dum tss.[/QUOTE]

Białawe też mogą być, zależy od spermy.
Za to tok rozumowania - śpiąc wypięłam tyłek na na wpół obcego kolegę -> on się na mnie spuścił -> boję się że zajdę w ciążę -> wstydzę się z nim rozmawiać o masturbacji tchnie realizmem.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-01, 21:45   #11
Elfir
Zakorzenienie

mógł to zrobić w śnie.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-01, 22:05   #12
bezpaniki
Zadomowienie

Tez mi wyglada na trolla, jednakze jesli to prawda i nie mialabym watpliwosci, ze niczym sie nie ubrudzilam/nie sa to jakies stare plany, resztki proszku czy czegos innego, na pewno czulabym sie wykorzystana, a nawet molestowana - zrobilabym masakryczna afere (prawdopodobnie z miejsca, czyli przy znajomych) i nie chcialabym juz wiecej goscia widziec na oczy.
Ktos mowil, ze moze to sie stalo przez sen - jak? Jesli chlopak nie spal nago (a zakladam, ze raczej mial jesli nawet nie pidzame, to przynajmniej bielizne), to raczej nie jest mozliwy taki 'przeciek' spermy :/
bezpaniki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 14:53   #13
Clemence
Zakorzenienie

Klasc sie z kolega w skąpej bieliźnie a on w bokserkach. ;] Powodzenia

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 15:00   #14
madzia0007
Zadomowienie

Dajcie spokoj, nie karmcie trolla.
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 16:13   #15
kahoko hino
Zakorzenienie

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52277135]On może tego nawet nie pamiętać.[/QUOTE]

no to co?

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
mógł to zrobić w śnie.
też mi to przyszło do głowy, ale jakie są szanse, że spuściłby się idealnie na jej pośladki?

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
strój tu nie ma żadnego znaczenia.

Autorko, zdecydowanie porozmawiaj z kolegą, że takie zachowanie jest absolutnie nieakceptowalne. postaw granicę i nie daj się mamić alkoholem, wyjaśnieniami i zbywaniem.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 17:05   #16
Justttyna5
BAN stały

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;52277962]Tak podejrzewałam, ale teraz już wiadomo, że fejk i troll. :3
Po spermie nie zostają białe ślady, tylko przezroczyste. Ba dum tss.[/QUOTE]

Jeśli sperma jest przezroczysta, to i takie plamy zostaję, ale i bywa sperma w kolorze białym, i zaschnięta tak wygląda, taki biały nalot, jakby proszek sypiący się.

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:

Jaka skąpa bielizna? Normalna koszulka do majtek, i normalne majtki, nie stringi.

Kolega w luźnych bokserkach, więc nic mu się nie odznaczało.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Białawe też mogą być, zależy od spermy.
Za to tok rozumowania - śpiąc wypięłam tyłek na na wpół obcego kolegę -> on się na mnie spuścił -> boję się że zajdę w ciążę -> wstydzę się z nim rozmawiać o masturbacji tchnie realizmem.
Tyłka nie wypielam, spała albo na brzuchu, albo odwrócona tyłek do niego on, podobnie, byliśmy odwróceni od siebie, aby nie krępowac się przy zasypianiu patrząc sobie w oczy, a że długo w jednej pozycji nie wytrzymałam to przekręcałam się na brzuch.
Stary 2015-08-02, 17:10   #17
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
no to co?

też mi to przyszło do głowy, ale jakie są szanse, że spuściłby się idealnie na jej pośladki?

strój tu nie ma żadnego znaczenia.

Autorko, zdecydowanie porozmawiaj z kolegą, że takie zachowanie jest absolutnie nieakceptowalne. postaw granicę i nie daj się mamić alkoholem, wyjaśnieniami i zbywaniem.
A mi sie wydaje,ze ma.
Ja nigdy nie kladlam sie z obcymi ludzmi skąpo ubrana. Gdyby to była jakas byle bluzka albo bluza wrzucasz do prania i masz w czym isc.A tak to w czym pojdziesz?sorry ja bym w takich gaciach nie wyszla,zeby nie pobrudzic sobie spodni/spodnicy itd.

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Jeśli sperma jest przezroczysta, to i takie plamy zostaję, ale i bywa sperma w kolorze białym, i zaschnięta tak wygląda, taki biały nalot, jakby proszek sypiący się.

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Jaka skąpa bielizna? Normalna koszulka do majtek, i normalne majtki, nie stringi.

Kolega w luźnych bokserkach, więc nic mu się nie odznaczało.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Tyłka nie wypielam, spała albo na brzuchu, albo odwrócona tyłek do niego on, podobnie, byliśmy odwróceni od siebie, aby nie krępowac się przy zasypianiu patrząc sobie w oczy, a że długo w jednej pozycji nie wytrzymałam to przekręcałam się na brzuch.
Normalne majtki ? A jakie maja byc,nienormalne xD?
Ja bym sie w zyciu tak nie polozyla z obcym kolesiem do lozka sorry. Ale dzisiaj to juz wszystko jest lajtowo traktowane. Zreszta na niektorych facetow juz to działa, ze ktos jest w samych majtkach i samej koszulce.. chyba to nie Ameryka..

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3

Edytowane przez Clemence
Czas edycji: 2015-08-02 o 17:11
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 17:13   #18
Justttyna5
BAN stały

Teoretycznie mogło być tak, że odwrócił się w moją stronę i swoim kroczem, a nawet być może gdzieś nogawką w luźnych bokserkach wyszedł mu penis, i dostał polucji i poleciało to na moje majtki, ale za dużo zbiegów okoliczności.
Według mnie jak zasnęłam, to podniecił się mną, wyjął go i spuścił się na mój tyłek, i tyle.
Stary 2015-08-02, 17:16   #19
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Teoretycznie mogło być tak, że odwrócił się w moją stronę i swoim kroczem, a nawet być może gdzieś nogawką w luźnych bokserkach wyszedł mu penis, i dostał polucji i poleciało to na moje majtki, ale za dużo zbiegów okoliczności.
Według mnie jak zasnęłam, to podniecił się mną, wyjął go i spuścił się na mój tyłek, i tyle.
też tak uważam, że raczej miałby swoje bokserki poplamione, nie Twój tyłek. Twój strój nie ma tu nic do rzeczy, mogłabyś i nago spać, ale nie miał prawa tego zrobić. powiedz mu to.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 17:24   #20
Justttyna5
BAN stały

Cytat:
A mi sie wydaje,ze ma.
Ja nigdy nie kladlam sie z obcymi ludzmi skąpo ubrana. Gdyby to była jakas byle bluzka albo bluza wrzucasz do prania i masz w czym isc.A tak to w czym pojdziesz?sorry ja bym w takich gaciach nie wyszla,zeby nie pobrudzic sobie spodni/spodnicy itd.

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Normalne majtki ? A jakie maja byc,nienormalne xD?
Ja bym sie w zyciu tak nie polozyla z obcym kolesiem do lozka sorry. Ale dzisiaj to juz wszystko jest lajtowo traktowane. Zreszta na niektorych facetow juz to działa, ze ktos jest w samych majtkach i samej koszulce.. chyba to nie Ameryka..
Uważam, że stringi były by przesada, a normalne majtki gdzie są zakryte pośladki uważam za przyzwoite. Przeciez ten kolega widzial mnie w majtkach nad wodą, to dlaczego miałabym się wstydzić tak iść spać i przykryć się kołdrą jeszcze. Zresztą w pokoju były inne osoby.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
też tak uważam, że raczej miałby swoje bokserki poplamione, nie Twój tyłek. Twój strój nie ma tu nic do rzeczy, mogłabyś i nago spać, ale nie miał prawa tego zrobić. powiedz mu to.
Tylko jak zacząć z nim rozmowę?

Nie wiem dlaczego inni czepiają się mnie, nie raz miałam takie akcje, że spało się kilka osób czy nawet w namiocie. Przecież jak jest gorąco to nikt w jeansach nie będzie spał, normalne majtki z zakrytymi pośladkami, koszulka do bielizny, i pod kocem czy kołdrą jest ok. A kladzenie się spać czy rano wstawanie to chyba też nie problem, jak inni znajomi widzą mnie potem nad wodą w majtkach i nawet bez koszulki w samym staniku.
Po prostu zbok jakiś z niego podniecil się i trzepał, a że pewnie nie miał chusteczki to spuścił się na mój tyłek, możliwe, że go to kręciło jeszcze tyłek koleżanki w jego spermie.
Stary 2015-08-02, 17:36   #21
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Uważam, że stringi były by przesada, a normalne majtki gdzie są zakryte pośladki uważam za przyzwoite. Przeciez ten kolega widzial mnie w majtkach nad wodą, to dlaczego miałabym się wstydzić tak iść spać i przykryć się kołdrą jeszcze. Zresztą w pokoju były inne osoby.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Tylko jak zacząć z nim rozmowę?

Nie wiem dlaczego inni czepiają się mnie, nie raz miałam takie akcje, że spało się kilka osób czy nawet w namiocie. Przecież jak jest gorąco to nikt w jeansach nie będzie spał, normalne majtki z zakrytymi pośladkami, koszulka do bielizny, i pod kocem czy kołdrą jest ok. A kladzenie się spać czy rano wstawanie to chyba też nie problem, jak inni znajomi widzą mnie potem nad wodą w majtkach i nawet bez koszulki w samym staniku.
Po prostu zbok jakiś z niego podniecil się i trzepał, a że pewnie nie miał chusteczki to spuścił się na mój tyłek, możliwe, że go to kręciło jeszcze tyłek koleżanki w jego spermie.
słuchaj, kwestia majtek jest poza dyskusją - choćbyś nago spała to nie ma prawa tak zrobić. koniec kropka.

może spróbuj tak: słuchaj, podczas tej imprezy spaliśmy razem na łóżku. rano znalazłam plamę zaschniętej spermy na moich majtkach. nie życzę sobie takich sytuacji, oczekuję przeprosin i nie chcę, by to się kiedykolwiek w przyszłości powtórzyło.

jeśli się pokaja i przeprosi, możesz powiedzieć, że mu przebaczasz, ale to ma się nigdy więcej nie zdarzyć.
Stary 2015-08-02, 17:50   #22
men33
Raczkowanie

ja to widzę tak. Spałaś do niego wypięta. W pewnym momencie chciałaś się podrapać po tyłku (swoim). Z uwagi na bliską odległość , zamiast po tyłku, podrapałaś go po jajkach. Zanim się zorientowałaś (byłaś w końcu po 3 piwach), że żadnej reakcji drapania na swoim tyłku nie czujesz.... poczuł to może gość i stało się. Ty masz plamę na gaciach a facet może miał przynajmniej przyjemny sen. Odnośnie ewentualnego zajścia w ciążę, hmmmmm, temat mnie przerasta więc się nie będę wypowiadał.
men33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 17:59   #23
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez men33 Pokaż wiadomość
ja to widzę tak. Spałaś do niego wypięta. W pewnym momencie chciałaś się podrapać po tyłku (swoim). Z uwagi na bliską odległość , zamiast po tyłku, podrapałaś go po jajkach. Zanim się zorientowałaś (byłaś w końcu po 3 piwach), że żadnej reakcji drapania na swoim tyłku nie czujesz.... poczuł to może gość i stało się. Ty masz plamę na gaciach a facet może miał przynajmniej przyjemny sen. Odnośnie ewentualnego zajścia w ciążę, hmmmmm, temat mnie przerasta więc się nie będę wypowiadał.
to chyba głupi żart.
Stary 2015-08-02, 18:12   #24
kasiatoya
Rozeznanie

Cytat:
to chyba głupi żart.
Dla mnie to cały ten wątek jest jak głupi żart.
Jak przeczytałam tytuł to myślałam, że chodzi o gwałt a tu domysły na temat życia erotycznego kolegi.
Autorko przestań się niezdrowo podniecać i obwąchiwać plamy na majtkach i zapomnij o całej sprawie. Chcesz mieć czystą bieliznę to się nie ładuj z "kolegami" do łóżka.
kasiatoya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 18:23   #25
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiatoya Pokaż wiadomość
Dla mnie to cały ten wątek jest jak głupi żart.
Jak przeczytałam tytuł to myślałam, że chodzi o gwałt a tu domysły na temat życia erotycznego kolegi.
Autorko przestań się niezdrowo podniecać i obwąchiwać plamy na majtkach i zapomnij o całej sprawie. Chcesz mieć czystą bieliznę to się nie ładuj z "kolegami" do łóżka.
no błagam
Stary 2015-08-07, 13:15   #26
Justttyna5
BAN stały

Jednak postanowiłam porozmawiać z nim, gdy zostaliśmy we dwójkę powiedziałam mu, że po tamtej nocy na moich majtkach były ślady czegoś, i że jestem pewna że to ślady jego, spytałam czy robił coś nieprzyzwoitego wtedy. Na początku się wypierał, ale byłam stanowcza, że to są ślady jego nieprzyzwoitej zabawy.
W końcu się przyznał, że mu się podobam, i go podnieciłam i zaczął się masturbować, był odwrócony w moją stronę, i miał jedną chusteczkę, że patrzył na moje plecy etc... i się spuścił w chusteczkę, ale była nie wystarczająca i wyciekło z niej na mnie, że robił to przy moim tyłku. Powiedziałam, że jest zboczony i żeby nie odzywał się do mnie, że to koniec znajomości. Ale teraz sama nie wiem, czy powinnam dać mu szansę i dalej się z nim kumplować.
Stary 2015-08-07, 13:19   #27
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Jednak postanowiłam porozmawiać z nim, gdy zostaliśmy we dwójkę powiedziałam mu, że po tamtej nocy na moich majtkach były ślady czegoś, i że jestem pewna że to ślady jego, spytałam czy robił coś nieprzyzwoitego wtedy. Na początku się wypierał, ale byłam stanowcza, że to są ślady jego nieprzyzwoitej zabawy.
W końcu się przyznał, że mu się podobam, i go podnieciłam i zaczął się masturbować, był odwrócony w moją stronę, i miał jedną chusteczkę, że patrzył na moje plecy etc... i się spuścił w chusteczkę, ale była nie wystarczająca i wyciekło z niej na mnie, że robił to przy moim tyłku. Powiedziałam, że jest zboczony i żeby nie odzywał się do mnie, że to koniec znajomości. Ale teraz sama nie wiem, czy powinnam dać mu szansę i dalej się z nim kumplować.

Ta historia tchnie realizmem.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-07, 13:23   #28
Justttyna5
BAN stały

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość

Ta historia tchnie realizmem.
Nie interesuje mnie co sobie myślisz, pewnie dla ciebie realizm to tylko w klanie.
Stary 2015-08-07, 14:54   #29
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Nie interesuje mnie co sobie myślisz, pewnie dla ciebie realizm to tylko w klanie.
Wypraszam sobie
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-07, 20:41   #30
Millwall
Raczkowanie

Cytat:
Ale jakbym miała podjąć temat? Samo już to nie bylo na miejscu, że masturbował się obok mnie w jednym pokoju i łóżku, ale jeszcze skończył mi na pośladkach, możliwe że penisem dotykał mojego tyłka.
No i co w tym złego?

Cytat:
Czyli wypięłaś tyłek. Albo mówiąc inaczej - wyświetliłaś go.
Poza tym, skąd pewność, że w trakcie snu, nie zmieniłaś pozycji jeszcze z piętnaście razy?

Cytat:
A dlaczego nie? I kiedy miałby prawo?
I czy kiedy Ty, myśląc przy swej masturbacji o np Adamie Małyszu, każdorazowo, po skończonym akcie wysyłasz mu maila z gorącymi przeprosinami? Czy może udajesz się w długą podróż do Wisły i odwiedzasz go w domu?
Millwall jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości