![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Grudniowy wątek Blezikowej :)NIEAKTUALNE !!!!
Witam was kochane w moim nowym wątku ![]() Nie mam sprecyzowanej listy poszukiwań. Moja szafa pęka w szwach i na dzień dzisiejszy nie ma rzeczy, której pilnie bym potrzebowała ![]() Chętnie wymieniam się za wszystko co wpadnie mi w oko: * modne ubrania w rozm. S * obuwie w rozm. 37 * kosmetyki * wszelkie rzeczy dla domu * ubranka dla chłopca (tylko H&M i Zara) w rozm. + 92 Nie wymieniam się na siłę. Wolę większe wymiany niż rzecz za rzecz ![]() Zawsze wysyłam listem poleconym lub przy większych gabarytach paczką pocztową ![]() Nie zawsze kupuję nowe koperty, najczęściej wykorzystuję koperty z odzysku ![]() Nie wysyłam pierwsza !! Mam konto na innym portalu, gdzie mam prawie 500 pozytywnych komentarzy ![]() Rzeczy wymienione oznaczam na szaro lub usuwam ![]() Osoby mające mniej niż 10 komentarzy poproszę, aby paczki wysłały jako pierwsze ![]() Nie odmieniam się. Podczas dokonywania transakcji pytaj o jak najwięcej szczegółów żeby nie było żadnych niedomówień ![]() Zapraszam i liczę na owocne wymiany ![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-01-12 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowy wątek Blezikowej :)
1.2. Bluzka Sinsay. Rozmiar z metki S jednak bluzka to typowy oversize (opada na jedno ramię). Stan bardzo dobry z minusem za to, że na białą część naszła farba z czarnej części - wygląda to tak jakby to miało tak być.
3.4.5.6. Gladiatorki New Look. Rozmiar 37. Buty założone tylko jeden raz więc stan idealny. 7.8.9. Czarna sukienka z baskinką. Przy biuście siateczka, na ramionach ćwieki. Rozmiar z metki 10 czyli M, według mnie wychodzi jak XS/S. Stan bardzo dobry. 10. Bransoletka/naszyjnik w motylki. Można nosić jako naszyjnik i bransoletkę gdyż motylki znajdują się na bardzo rozciągliwej gumie. Stan bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4. Marmurki Bershka. Rozmiar S. Stan bardzo dobry z minusem (wady pokazane na zdjęciach).
5.6. Beżowa ramoneska Atmosphere. Rozmiar z metki 34 jednak według mnie to 36. Kurtka jest nowa bez papierowych metek. 7.8. Miętowa sukienka. Nowa z papierowymi metkami. Rozmiar uniwersalny (według mnie S). W biuście wbudowane miseczki, które idealnie eksponują biust. 9. Top oversize New Yorker. Rozmiar z metki S jednak top jest dość szeroki więc będzie dobry także na większe rozmiary. Stan bardzo dobry z minusem za małą plamkę na dole bluzki. 10. Śliczna marynarska sukienka H&M. Rozmiar z metki 34 jednak sukienka będzie dobra również na rozmiar S. Ja noszę rozmiar S i sukienkę mam ogólnie dobrą jedynie jest na mnie ciut za krótka nad czym ubolewam smutny uśmiech Sukienka w pasie ma uciągany sznurek, po boku kieszenie. Wygląda cudnie. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-01-07 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Chabrowa rozkloszowana sukienka. Rozmiar z metki 10, ale idealnie pasuje na S-kę. Stan idealny - założona raz na wesele.
2.3. Musztardowa sukienka/dłuższy sweterek Bershka. Sukienka jest nowa bez papierowej metki. Chciałam aby była ciut krótsza i "złapałam' ją sobie od spodu nitką, można bez problemu odpruć. Z tyłu zip. Rozmiar z metki S. 4.5. Marmurki Stradivarius. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 6.7. Eko skórka w kolorze rudym/karmelowym. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. 8. Czarny żakiet Reserved. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry z małym minusem. 9. Neonowa bokserka Pull&Bear. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. 10. Miętowa bokserka Pull&Bear. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-01-04 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Neonowa sukienka z zipem. Rozmiar uniwersalny. Stan idealny (raz założona).
2.3.4. Pistacjowa rozkloszowana sukienka. Rozmiar z metki S/M. Z tyłu zamek. Sukienkę miałam na sobie tylko jeden raz na wesele, jednak z przodu ciut się pozaciągała od kolii. 5. Nowe z papierową metką koronkowe miętowe body. Rozmiar z metki 38 jednak jest to bardziej 36. 6.7.8. Czarne nowe z papierowymi metkami leginsy Bershka. Rozmiar z metki S. Po boku delikatne skórzane wstawki. 9.10. Koralowe balerinki Boot square. Rozmiar 38. Miękka wkładka wewnętrzna z ozdobnymi kwiatkami. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-01-04 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.2. Nowe z papierowymi metkami rurki z dziurami. Rozmiar S. Kupione miesiąc temu, ale niestety okazał się to nie przemyślany zakup.
Kupione za 99zł. 3.4.5. Leginsy Bershka z zipami. Rozmiar z metki M. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. 6. Szara bluza Sinsay z neonowym napisem. Rozmiar z metki S jednak bluza to typowy oversize. Stan idealny - raz założona. 7.8. Koralowy żakiet. Rozmiar z metki M, ale według mnie jest mniejszy. Stan oceniam na bardzo dobry. 9.10. Spódnico-spodenki o szerszym kroju marki Only. Spodenki są z wysokim stanem, ale gumkę można podwijać. Rozmiar z metki S. Stan idealny - raz założone. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-01-06 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Szary kombinezon z zipem. Rozmiar uniwersalny. Stan idealny (raz założony).
4.5. Pudrowa ciepła sukienka House ze skórzanymi elementami. Rozmiar z metki S. Sukienka ma szerszy krój. Stan idealny - raz założona. 6. Kalosze w panterkę. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. 7. Biała bluzka na jedno ramię SinSay. Rozmiar XS, ale będzie pasować również na S i małe M. Stan bardzo dobry. 8. Bluzeczka Stradivarius. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 9.10. Miętowa koszula nocna. Stan idealny - raz założona. Rozmiar S. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-01-07 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.2. Czarna sukienka ze skórzanymi rękawami i zipem z tyłu. Brak metki z rozmiarem jednak według mnie to S/M. Stan bardzo dobry.
3.4.5. Jeansowa kurtka bolerko Gina Tricot. Rozmiar z metki 34 jednak będzie dobra również na rozmiar 36. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. 6.7. Czarne baleriny z ćwiekami. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. 8.9. Spodenki H&M. Rozmiar z metki 34. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-01-07 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1.2. Czarne legginsy ze skórzanymi wstawkami. Leginsy mają jeszcze częściową metkę. Rozmiar z metki S, polecam na XS.
3. Bluzka z koronkowymi rękawami. Rozmiar z metki 36. Bluzka jest nowa bez papierowych metek. 4. Jeansowa koszula z ćwiekami. Rozmiar ok. S/M (brak rozmiaru na metce). Stan bardzo dobry (mała fabryczna wada, a mianowicie jeden ćwiek jest ciut dalej przyszyty). 5.6. Rurki skinny w kropki Denim. Rozmiar 36. Rurki są nowe z metkami. Przeleżały w szafie dłuższy czas więc lepiej byłoby je odświeżyć przed założeniem. 7. Beżowy komin z frędzlami. Stan bardzo dobry. 8. Neonowa bokserka Tally Weijl. Rozmiar z metki M jednak na S również będzie dobra. 9. Apaszka w pastelowych kolorach. Stan bardzo dobry z minusem za jedno zaciągnięcie (przywarłam ją zamkiem z kurtki). Wady nie widać podczas noszenia. 10. Kremowy komin. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-01-07 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. Beżowy bardzo ciepły komplet - czapka + komin. Stan oceniam na idealny gdyż komplet miałam tylko raz na sobie. Kosztował 59zł.
2. Ażurowy komin Pieces. Stan idealny. 3. Bluza Bershka. Rozmiar S. Stan bardzo dobry z minusem za delikatne zmechacenia na dole bluzy. 4.5.6.7. Jasno szare botki z ćwiekami. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry z minusem za delikatne ryski na przodzie butów oraz małe przetarcie na jednym bucie z tyłu. Ćwieki są wszystkie, fleki nie wymagają jeszcze wymiany. 8. Czarne sandałki kupione w Croppie. Rozmiar 37. Stan idealny - założyłam je raz dosłownie na 10 min, ale okazały się za małe. 9. Neonowa bluzka Tally Weijl. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 10. Czerwona spódniczka H&M na gumce. Rozmiar z metki XS jednak dzięki gumce będzie dobra na S a nawet i M. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. Czarna bluzka z napisem SinSay. Rozmiar z metki S jednak bluzka ma szerszy krój także będzie dobra na mniejsze jak i większe rozmiary. Stan ogólny bardzo dobry jedynie napis w niektórych miejscach jest delikatnie popękany.
2.3. Białe trampki slip on. Trampki są nowe, nie używane jednak podczas leżenia w szafie ciut się skurzyły. Rozmiar 7. DOKŁADKA 07.01.
![]() 4.5.6. Czarne leginsy ocieplane w środku polarem. Rozmiar z metki M/L, W pase gumka, z tyłu kieszenie, po bokach wstawki. Stan bardzo dobry. 7.8.9.10. Leginsy Bershka z zipami. Rozmiar z metki M. Stan oceniam na dobry z plusem ponieważ leginsy mają z tyłu dwie miniaturowe dziureczki (próbowałam uchwycić je aparatem, ale nie bardzo się dało) + na zameczkach ciut zeszła farba. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-01-07 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Treginsy Cropp w rozmiarze S. Dziurę na nogawce robiłam sama. Ogólnie spodnie są bez plam, noszą normalne ślady użytkowania.
4. Chusta w panterkę. Stan bardzo dobry. 5.6. Koralowy biustonosz push-up. Rozmiar z metki 34/75 (polskie 75B). Stan bardzo dobry. 7.8. Sukienka z łatkami na łokciach. Rozmiar uniwersalny (osoba na zdjęciu nosi rozmiar S). Sukienka jest rozciągliwa. Stan bardzo dobry. 9. Nowy zestaw bransoletek Mohito. W skład zestawu wchodzi łącznie 5 bransoletek. 10. Nowa - bez papierowej metki brzoskwiniowa apaszka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Chabrowy gruby komin na jesień/zimę. Stan bardzo dobry.
2. Koszulka w groszki Gina Tricot. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. 3. Bluzka Bershka. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 4.5.6.7. Grafitowe leginsy ze skórzaną wstawką po boku. Rozmiar S. Stan bardzo dobry z minusem za trzy małe dziurki na jednej z nogawek - nie widać tego podczas użytkowania. 8.9.10. Pomarańczowe leginsy. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-12-26 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Czarne treginsy z zipami. Rozmiar ok. S (brak rozmiaru na metce). Stan bardzo dobry z minusem - normalne ślady użytkowania. Leginsy nie są w kolorze intensywnej czerni.
4.5. Mgiełka w ptaki New Look. Rozmiar 10 czyli polskie M. Stan idealny - REZERWACJA ![]() 6.7. Baleriny floral Cropp. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. 8.9. Bluzeczka Camaieu z tyłu z dżetami. Rozmiar XS. Stan idealny - raz założona. 10. Szal w panterkę. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-01-06 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 07.01. ![]() 1.2.3.4.5. Marmurki z zipami na dole nogawek. Spodnie kupiłam na vinted jako nowe z metką i marki Bershka lecz nie jestem w stanie udowodnić czy aby na pewno to prawda (spodnie mają oderwane metki wewnątrz, a metka świadcząca od nowości jest związana, ale większość metek jest tak doczepiana). Na metce świadczącej o nowości widnieje rozmiar M jednak proszę pytać o wymiary, bo tak jak pisałam spodnie nie mają wewnętrznych metek. Nie zauważyłam na nich żadnych wad oprócz małych przetarć (jednak są one tak samo ułożone na jednej i drugiej nogawce więc podejrzewam, że jest to zrobione specjalnie). 6.7. Szare sportowe leginsy z neonową wstawką na górze kupione w Decathlonie. Leginsy są w idealnym stanie - założone z dwa razy na siłownię. Metki wewnętrzne są wycięte, bo gryzły, ale na 100% jest to rozmiar S. Leginsy idealnie dopasowują się do ciała, wchłaniają wodę dzięki czemu nawet podczas mocnego wysiłku można czuć się komfortowo. 8.9.10. Czarne spodnie dresowe Pull&Bear. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. W pasie można sobie spodnie uciągać sznureczkiem. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-01-07 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Rzeczy dla maluszków
![]() 1. Spodnie. Rozmiar 74.Stan bardzo dobry. 2. Body. Rozmiar 74. Normalne ślady użytkowania. 3. Pajacyk Cherokee. Rozmiar 9-12mieś. Stan bardzo dobry. 4. Bluzy. Rozmiar 74. Normalne ślady użytkowania. 5. Polówka Early Days rozm. 0-3mieś, bezrękawnik H&M rozm. 62. Stan bardzo dobry. 6. Kurteczka w rozm. 62. Stan bardzo dobry. 7. Koszulka Cherokee rozm. 56. Stan bardzo dobry. 8. Body. Rozmiar 62 (te z kołnierzem są z H&M). Stan bardzo dobry. 9. Jeansowe buciki F&F rozmiar ok. 3-6mieś.wkładka ok 10.5cm. 10. Bluza George. Rozmiar first size. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Rzeczy dla maluszków c.d.
![]() 1. Komplet rozmiar 68/74. Stan idealny. 2. Nowe tylko wyprane spodnie ze ściągaczami na dole. Rozmiar 92. 3. Dresowe spodnie baggy F&F. Brak rozmiaru na metce, ale synek nosił je mając rozmiar 62-68. Stan bardzo dobry. 4. Koszulka dla chłopca marki H&M. Rozmiar z metki 74. Stan ogólny bardzo dobry jedynie nadruk jest jaśniejszy. 5. Spodnie zimowe na szelkach. Rozmiar z metki 12m. Stan bardzo dobry. 6. Zielone body z krótkim rękawkiem. Rozmiar 74. Stan bardzo dobry. 7. Koszula z łatami na łokciach, rozmiar 92. Stan bardzo dobry. 8.9. Bluza replika Adidasa. Brak rozmiaru na metce - mały nosił przy rozmiarze 80/86 (dla zainteresowanych podam wymiary). Stan idealny. 10. Kamizelka H&M. Rozmiar 86. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Kolejne rzeczy dla maluszków
![]() 1. Granatowe rurki (kolor jaśniejszy niż na zdjęciu). Wszystkie metki wycięte, ale na 90% rurki zostały kupione w H&M, a rozmiar to ok. 80 (długość spodni 45cm). Stan bardzo dobry z minusem . 2. Bluzka C&A. Roxmiar 86. Bluzeczka ma małą plamkę. 3. Pajacyk. Rozmiar 12 mieś. Stan bardzo dobry. 4. Kąpielówki. Rozmiar z metki 3 latka według mnie to bardziej 1-2latka. Stan bardzo dobry. 5. Komplet. Rozmiar 74. Stan bardzo dobry. 6. Dwie pary spodenek ( te na dole H&M). Rozmiar 74. Stan bardzo dobry. 7. Dwie bluzeczki. Rozmiar ok 80. Stan bardzo dobry. 8. Bluza Rebel. Rozmiar 92. Stan bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenia na rękawkach. 9. Balerinki. Stan bardzo dobry. Rozmiar tak do 3 mieś. 10. Rożki. Normalne ślady użytkowania (małe plamki). Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-12-20 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ostatnie rzeczy dla maluszków
![]() 1. Koszulka. Rozmiar 68. Stan bardzo dobry. 2. Spodenki. Rozmiar ok. 68. Stan bardzo dobry. 3. Półśpiochy. Rozmiar 62. Normalne ślady użytkowania. 4. Chustka pod szyję Disney. Romiar 62/68. Stan bardzo dobry. 5. Czapeczka. Rozmiar 42/44. Stan bardzo dobry. 6. Komplet hand made dwustronny (z jednej strony zielony polar, z drugiej szary dresowy materiał). Stan idealny. 7. Niebieski body H&M oraz body Barcelona. Rozmiar 68. 8. Body. Rozmiar 68 (na białych brak rozmiaru, ale długością są jak te w rozmiarze 68). Stan bardzo dobry. 9. Spodnie (beżowe H&M). Rozmiar 62. Stan bardzo dobry. 10. Czapeczki. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-12-20 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1.
Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-12-20 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Welcome to Jamrock
|
Hey, coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1450609485 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1450608289
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1450609050 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1450609686 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1450609916 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1450610154 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1450610317 cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
witaj
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1450609916 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1450608289 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1450608814
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś za bluze z sisnsay, szary kombinezon i komin?
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.