|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Eden, Cacharel ok. 40/50ml-listopad
Nieaktualne
Jak w tytule, chciałabym wymienić Eden Cacharela kupiony na stornie Iperfumy. Mogę wrzucić zdjęcia i kod; butelka ma niestety 2 rysy; jedną od frontu i drugą z tyłu. Ubytek to około 10ml, mogę nawet zważyć flakon dla zainteresowanych. To moja pierwsza próba wymiany, więc jakby coś było nie tak, to z góry przepraszam i proszę o wyrozumiałość
Edytowane przez BabetsuHipsta Czas edycji: 2015-11-30 o 18:19 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Eden, Cacharel ok. 40/50ml-listopad
Po pierwsze-dziękuję bardzo za podlinkowanie posta, bardzo mi to ułatwiło sprawę
![]() I mam jedno pytanie odnośnie Flower, czy te 3-4/50ml oznacza trzy czwarte z 50ml, czy trzy-cztery ml? Bo jeśli to drugie, to nic nie znajdę dla siebie, bo interesują mnie tylko perfumy
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Też wstaw sobie do podpisu link do wątku, będzie łatwiej Cię odnaleźć.
W wątku mam prawie same perfumy, ale nie mam żadnego Flower : ( |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie?
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na razie pobieżnie przeglądnęłam Twoją listę i sądzę, że byłabym czymś zainteresowana. Tylko by uniknąć jakiegoś nieporozumienia: czy wszystkie flakony z pierwszego postu z czerwca są nadal aktualne? Zajrzałam na ostatnią i przedostatnią stronę i nie zauważyłam żadnego update'a
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
W pierwszym poście wszystko aktualne, tylko Vanilia Noir i Quelques są w rezerwacji do dziś, ale pewnie ich pod uwagę nie bierzesz. Drugi post jest cały aktualny.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Hmm a jeśli chodzi o perfumy z fragrantici; chciałabyś zamienić się za np. aliena? A oprócz niego interesują mnie Ck Obsession, L'Agent, Gres ambre de Cabochard, i YR Qelques Notes d'amour i Prada irysowa
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
hej
coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Negocjować możesz z kilkoma osobami i wybrać najlepszą dla siebie opcję |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Pradę nie - ją oddam za coś na czym bardzo mi zależy, a Edenu nie znam (jedynie słyszałam pozytywne opinie), więc brałabym ten zapach w ciemno. poza tym cenowo niezbyt się zgrywają. widzisz u mnie może coś innego?
Wymiana: Biżuteria, perfumy, pędzle i kolorówka Sukienki i buty Wątki można łączyć ![]() Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2015-11-09 o 09:07 |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
tak, Yria za eden jak najbardziej....mogę Ci też porobić próbki z moich zapachów ok. 15 flaszek: L'agent, Agent EDP, NarciscoRodriguez Edp i Edt, Kenzo Flower Tag, Aquolina Blue Sugar, T.Murgler Innocent i Alien, Angel Edp. EL Youth Dew i Cinnibar, Sonia Rykiel Edt, Guerlain AA Pampelune i Mandarin/Basilic, YR so elixir, i jakieś vanillie....nie mam atomków....ale mam szklane fiolki po ok. 2ml
ale wysłać będę mogła dopiero pod koniec listopada bo obecnie jestem poza PL jeżeli Ci to pasuje zapraszam na PW https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 Edytowane przez becca Czas edycji: 2015-11-10 o 19:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.