|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymienię cienie do powiek: L'Oreal, Sephora, IsaDora, Essence, Revlon LISTOPAD
Witajcie !
Jestem tu nowa, nie ogarniam forum, ale postanowiłam spróbować ![]() Mam na wymianę cienie do powiek. Nie chcę nikogo oszukiwać, jestem szczera, więc cienie są po dacie ważności (pewnie wszystkie). Mimo tego nie uczulają, pigmentacja dalej jest w porządku, z tym, że ja już nie maluję się cieniami i nie zamierzam. Cienie te pewnie pójdą do kosza, lub oddam komuś za malutki drobiazg, jeśli tutaj nie znajdę chętnych ![]() Jakby znalazły się jakieś chętne to: IsaDora 27 Amethyst Crystal - 3 cienie (beż, róż, fiolet) L'Oreal 316 Rose Platine - jasny róż, beż, brudny róż Sephora 51 so elegant - beżowo-brązowy Essence (w kremie) Stay all day 02 glammy goes to Revlon 07 Spring Moss - zielenie Poniżej fotka, zużycie cienie praktycznie niewielkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię cienie do powiek: L'Oreal, Sephora, IsaDora, Essence, Revlon LISTOPAD
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.