![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień/ Dior/Bobbi Brown/pielęgnacja/itp
Masz może zdjęcia: złote bransoletki H&M - x 2 sztuki, bo z tej reklamy źle widać. Czy będą pasować na szczupłą rękę?
Interesowałaby mnie jeszcze Alterra- odżywka nawilżająca granat i aloes , włosy suche i zniszczone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kici kici miau miau
|
Za szminke toma forda przygarnelabym podklad urban decay
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Welcome to Jamrock
|
4. Alterra- odżywka nawilżająca granat i aloes , włosy suche i zniszczone ( x 2 sztuki)
7. Garnier Ultra Doux- olejek z awokado i masło karite (odżywka) NYX- HONEY coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
interesują mnie w zasadzie wszystkie rzeczy do pielęgnacji włosów, znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
O widzę nowy wątek
![]() Niestety ze spódnicy rezygnuję - będzie za mała. Tak samo podkład - za ciemny :c Ale podoba mi się kilka innych rzeczy: 2. Dior- Lipliner Pencil 999 Rouge Dior (testowana) - jest nowa? 4. Alterra- odżywka nawilżająca granat i aloes , włosy suche i zniszczone 5. Isana - maska nawilżająca z olejkiem arganowym 6. Alterra - szampon jojoba i migdały (wersja duża +25%) - chętnie te 2 szt ![]() 7. Garnier Ultra Doux- olejek z awokado i masło karite (odżywka) 8. Bania Agafii - specjalny balsam aktywator wzrostu włosów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
Coś za
Alterra - szampon jojoba i migdały L'biotica Biovax- intensywnie regenerująca maseczka keratyna + jedwab Bania Agafii- regenerująca maska do włosów ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Podkład Urban Decay- Naked Skin - 3.0 (jasny kolor, coś jak Mac NC20) jedynie testowany raz na dłoni, jest kartonik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
2. Alterra- maska nawilżająca do włosów suchych (x4 sztuki)
3. Joanna, Naturia, Odżywka z pokrzywą i zieloną herbatą 4. Alterra- odżywka nawilżająca granat i aloes 6. Alterra - szampon jojoba i migdały (wersja duża +25%) x2 sztuki 7. Garnier Ultra Doux- olejek z awokado i masło karite (odżywka) cos u mnie?
![]() |
![]() |
#15 |
Kici kici miau miau
|
nie mam juz niestety podkladu
![]() z UD tez chyba zrezygnuje bo mam juz dwa podklady i 3 nie potrzebne mi sa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Welcome to Jamrock
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hej,coś u mnie? podoba mi się kilka rzeczy z pielęgnacji do włosów.
____________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post53788877 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej, za rzeczy które mnie u Ciebie interesują mogę wymienić roz i 2 lakiery, w pierwszej kolejności interesują mnie maski biovax oraz produkty isana i alterra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za zdjęcia
![]() Fajne te bransoletki ![]() Tak w ogóle to fajny ten cień Smashbox ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Btw. mam nadzieję, że z mojej chudej ręki nie spadną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Welcome to Jamrock
|
a bo myślałam że Ci się pominęło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Zamknąć się da
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Myślę, że ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Welcome to Jamrock
|
Hey, hakuro chcę wymienić na najpotrzebniejszą wish (we wątku)
![]() Alterra- odżywka nawilżająca granat i aloes , włosy suche i zniszczone Garnier Ultra Doux olejek z awokado i masło karite (odżywka) Isana - maska nawilżająca z olejkiem arganowym szminka 01 Matte Lipstick Crayon marki Golden Rose + konturówka czy isana to napewno jest maska? (bo odżywka wygląda niemal identyko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Minimalny - tylko testowy
![]() Zachowałabym je dla siebie, ale leżą nieużywane, bo mam za dużo brązów ![]() To jak? Jak nasza wymianka ostatecznie będzie wyglądać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hmm, to chyba nie byłaby opłacalna dla mnie wymiana... Chyba że coś byś dołożyła. A może podoba Ci się coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Welcome to Jamrock
|
13. L'biotica Biovax - intensywnie regenerująca maseczka do włosów ciemnych
wpadło mi w oko ![]() Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-12-15 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.