|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
JESIENNA KURTKA next, JEANSY house, PLECAK jansport
Kurtka w rewelacyjnym stanie, noszona niewiele (5/6 razy miałam ją na sobie) renomowanej firmy NEXT.
Tkanina imitująca skórę zamszową, 100% polyester, mięciutki i przytulny w dotyku. Kurtka ma modny fason ze stójka, ukryte kieszonki po bokach. Wymiary: - obwód w klatce: 2x 50cm - szerokość w ramionach: 2x 42cm - długość rękawa (od paszki do mankietu) : 46cm - długość suwaka: 64cm Rozmiar z metki: 42, realny rozmiar: 38/40 Świetne jeansy, orginalny fason i ciekawy kolor, firmy HOUSE (of colours). Spodnie są na mnie za duże, miałam je na sobie zaledwie kilka razy. Wymiary: - obwód w pasie: 2x 42cm - obwód w biodrach: 2x 49cm - długość nogawki od pachwiny: 73cm, - wysokość stanu spodni od pachwiny po zamku do guzika : 23cm (przód), 29cm (tył), - szerokość nogawki w udzie (na wysokości pachwiny) : 26/27 cm. Rozmiar z metki: 31/32 na wzrost 164-170cm. Zapinane na 3 guziczki, wykończone ciekawymi, płaskimi nitami. Orginalne kieszenie na pupie. Nogawki były ciut skracane, o ok.2cm, są profesionalnie zrobione, nie widać żadnej fuszerki. Polceam bo ich cena sklepowa to ponad 150zł. Plecak firmy JANSPORT w kolorach czarni turkusu bieli i zółci. Wesoły, pakowny co najważniejsze i w idealnym stanie!!! Plecak jest spory, ma jedną główna komorę, w której nie ma żadnych przegródek- ogromnie duzo miejsca, spokojnie wystarczy żeby kobieta się spakowałam na weekendowy wyjazd Druga przegroda, mniejsza z przodu, ma przegródki- na telefon/notes, na długopisy etc oraz ma zaczep na klucze/portfel. Trzecia najmniejsza kieszonka z przodu jest idealna na rzeczy, które trzeba mieć zawsze pod ręką- klucze, bilet, chusteczki etc. Dodatkowo plecak ma małe przejście na kabel od discmana/mp3. W środku jak i na zwenatrz plecak nie posiadą żadny plam, zaciągnięć, dziurek etc. Na prawdę jest w świetnym stanie, jak nowy, bo prawie wcale go nie używałam. Jedyny ślad użytkowania to jedno miejsce na szeleczkach z tyłu- od wewnętrznej strony szelek materiał jest lekko zmechacony, ale nie widać tego, trzeba się mocno przyjrzec i poszukać Nie wiem niestety jak ten model się nazywa..może na stronie Jansportu znajdziesz podobny? A oto wymiary (przyblizone, podaję w najwyższym i najszerszym miejscu ) wysokość:50cm szerokość:38cm Koszt wysyłki: 6zł paczka priorytetową. Ach, zapomniałam dodać co interesuje mnie na wymianę. Szukam pudru brązującego, podkładów kryjących ( ideall matte/ double wear e.lauder, air wear/ true match l'oreal, colorstay natural revlon, double stay lumene, yves rocher golden nature) w odcieniu jasnego beżu, cieni do powiek (nie jestem wybredna jeśli chodzi o kolorki ) oraz bazy pod cienie lumene. Z pielęgnacji potrzebuję odżywki do włosów, kremu do depilacji veet, balsamu przeciw cellulitowi Czekam na propozycje Edytowane przez Martynka21 Czas edycji: 2005-10-07 o 14:41 Powód: niezgodne z regulaminem targowiska |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: JESIENNA KURTKA next, JEANSY house, PLECAK jansport
Martynko może interesować Cię tylko wymiana
zgodnie z nowym regulaminem jest zakaz sprzedaży. Zaznacz w poscie że wszystko na wymiane.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ojojoj, przepraszam najmocniej..juz nanosze zmiany
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
hej, czy interesuje Cie tylko wymiana na rzeczy które wymieniłas?? czy ciuchy Cie interesują?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o wymianę na ciuszki to w grę wchodzą bluzy sportowe oraz koszulki, rozmiar 38/40 (mam sporo w biuście
). Jednak z Twojego wątku mrufko19 nic nie przypadło mi do gustu.Ewentualnie szukam różnych fajnych dodatków typu szaliki/czapki/rękawiczki/paski/torebki albo też coś z biżuterii- kolczyki. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
rezewruje plecaczek
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
przyjmuję rezerwację i czekam na propozycje na wymianę... poza tym co wymieniłam, poszukuje jeszcze perfum..
buziaki |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Przejrzyj uważnie mój pierwszy post, napisałam wyraźnie pełne wymiary i rozmiar spodni
![]() "Rozmiar z metki: 31/32 na wzrost 164-170cm." Pozdrawiam |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
to niestetz nie moj rozmiar ! ja mam 28/32 i sa w sam raz szkoda bo juz mialam na nie ochote...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda...
a może ktoś inny jest chętny?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
hej ja jestem chetna na kurtke i bluzke zagladnij do mnie i do poprzedniego watku
mzoe cos zobaczysz dla siebie
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
zakrecona
nic mi nie wpadlo w oko up up up
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
hej podobają mi się spodenki jeansowe,jeśli nie znajdziesz nic w moim wątku to poszperam jeszcze w kosmetykach
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
poszperaj proszę w kosmetykach bo w wątku ciuszkowym nic nie wpadło mi w oko.Pozdrawiam |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
luknij do mojego wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76126 czy znalazłabyś cos za spodenki?
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
bro : wpadnie dzis do YR zeby powachac wode toaletowa CLEA i dam ci znac wieczorem czy jestem zainteresowana... i cienie do powiek też bym chciała
masz może mozliwość wysłania mi fotek tych kosmetyków na maila?Pozdrawiam |
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
ja jednak rezygnuje ze spodenek , pomierzyłam sie dokładnie , będą za duże
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
wielkibu: rozumiem i dziekuje za informacje
![]() bro: byłam właśnie YR, te perfumiki to totalnie nie moj zapach... więc moze masz jakies inne propozycje na wymiane? |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
na wymiane mam w sumie tylko to co napisałam, mogę wysłać jutro zdjęcia cieni, ewentualnie poszukam czegoś w szafie to wtedy napisze
pozdrawiam bro
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
Zobacz czy coś u mnie Ci się podoba
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=78614 zajrzyj na koniec, dołożyłam nowe rzeczy |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
A te spodnie mylisz, że byłyby dobre dla mnie: mam 67 w pasie, 97 w biodrach i wzrostu 171cm
Interesuje mnie też plecak! POZDRAWIAM! |
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Kasiunia, wybacz ale dopiero dziś zauważyłam żę ktoś podciągnął mój wątek
śpieszę Ci z odpowiedzią... po pierwsze moje spodnie jeansowe na pewno będą na Ciebie za duże w pasie, dlatego uczciwie odradzam. Z Twojego wątku zainteresował mnie różowy golf i sweterek w biało-różowe paski. Jeśli możesz podeślij mi jakieś bardziej wyraźne fotki i dokładne wymiary. A co do plecaka to jest nadal jak najbardziej aktualny ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Martynka obawiam się że to nie moje ciuchy
to były ubranka innej wizażanki która mi pokazywałazobacz moze jeszcze cos innego Mojego Ci się spodoba!!! |
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Spodenki nadal jak najbardziej aktualne
![]() Kasiuniu, nic nie wybralam z Twoich propozycji. Pozdrawiam jesiennie
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi sie kurteczka brązowa znajdziesz cos u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...247#post933247 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

). Jednak z Twojego wątku mrufko19 nic nie przypadło mi do gustu.

masz może mozliwość wysłania mi fotek tych kosmetyków na maila?