|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Noworoczne sprzątanie toaletki - Guerlain, Make Up For Ever, Benefit, the Balm
Hej dziewczyny!
Poniżej moja lista rzeczy, których już nie używam i chętnie wymieniłabym na coś innego: zdjęcie 1: - paletka cieni Benefit World Famous Neutrals Eynessa's easiest nudes ever (bez kremowych cieni, z kartonoym pudełkiem, zużycie widoczne na zdjęciu) zdjęcie 2: - paletka cieni Benefit World Famous Neutrals Eynessa's sexiest nudes ever (bez kremowych cieni, z kartonowym pudełkiem, zużycie widoczne na zdjęciu) zdjęcie 3: - Guerlain Tenue De Perfection podkład kolor 12 rose clair (kartonowe pudełko, zużycie ok 15-20%) - Bielenda Celebrity Collection Luksusowy Krem Kolagen i Perły (nieużywany, zapakowany w kartonik i folię) zdjęcie 4: - P2 Pool Side Party żel imitujący krople wody na rzęsach (zużycie ok 10%) - Yes To Carrots - miętowa pomadka do ust z witaminą E (zużycie znikome, maźnięta 1-2x) - Essence profesjonalne końcówki do francuskiego manicure (otworzone w celu sprawdzenia zawartości, nieużywane, komplet) - Yes To Cucumbers żel pod oczy (zużycie ok. 30%, pompka airless) zdjęcie 5: - the Balm - time Balm foundation kolorze light (w kartonowym opakowaniu, zużycie ok 50%) - paletka cieni Naturale (typowe nudziaki, zużycie znikome, ok 1-2x) - Benefit Some Kind-a Gorgeous podkład (miniaturka 1,8g, zużycie ok 30%) - Make Up For Ever Rouge Artist Intense kolor 21 (w kartonowym pudełku, zużycie ok 5-10%) --- moja wish lista: włosy: - Ecolab odżywczy balsam do włosów osłabionych i łamliwych (ten z awokado) - Alverde - maska, odżywka i szampon z avocado - Kallos - maska Blueberry pielęgnacja: - Biolaven - żel do mycia twarzy - Biolaven - krem na noc - Alpha H Liquid Gold kolorówka: - Chanel róż w jakimś żywym, dziewczęcym kolorze - Estee Lauder Double Wear 1N2 Ecru - Catrice korektor w płynie (jaśniejszy) - Catrice pisak do brwi (030) perfumy: - Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sunshine - YSL Black Opium - Victoria Secret mgiełka Mango Temptation wszystko wysyłam dobrze zabezpieczone, listem poleconym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczne sprzątanie toaletki - Guerlain, Make Up For Ever, Benefit, the Balm
Coś za Guerlain Tenue De Perfection?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Noworoczne sprzątanie toaletki - Guerlain, Make Up For Ever, Benefit, the Balm
Hej!
Może znajdziesz coś u mnie za produkty Yes To? ![]() Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- nic nie znalazłam ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Guerlain Tenue De Perfection podkład kolor 12 rose clair (kartonowe pudełko, zużycie ok 15-20%)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
oj, nie szukam więcej ubrań
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.