|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Pani Pech
|
Guerlain, Estee Lauder, Guerlain, Sensai STYCZEŃ
Szukam :
- Kosmetyków naturalnych - rozświetlacza bare minerals - perfum : Miss Dior Blooming Bouqet, Guerlain LPRN edt, miniaturek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bez zdjęć ( będą później ) : 1. Ming shu Yves Rocher unikat 30 ml 2. Flowerparty 2 x 30 ml , 50 ml 3. Yves Rocher Elixir 7.9 na dzień na zdjęciach : 1. żel do hig. int biały jeleń 2. Szampon artego raindance 150 ml 3. Yves Rocher delikatny samoopalacz 200 ml 4. Yves Rocher balsam do ciała owies 400 ml 5. Yves Rocher balsam karite 75 ml 6. Eris balsam 50 ml 7. Vaseline balsam w sprayu 8. Shiseido eye 5 ml 9. Norel Hyaluron 25 ml 10. eris 25 ml institute solutions 11. Yves Rocher Anti age global 12. caviar collection 5 ml 13. krem rozgrzewajacy shefoot 14. garnier micel 15. charmine rose krem z kwasami 16. makeup for ever demakijaz oczu 25 ml 17. burberry fresh glow 5 ml 18. dior capture totale eye 3 ml 19. diorskin star 3 ml 020 21. estee lauder new dimensions serum 7 ml 23. Sensai cell refiing esence wipe off 3.5 ml 24. too faced porless baza 5 ml 26. yves rocher riche creme 50 ml 27. Yves Rocher lilac 100 ml 28. paese kulki ciemne złoto raz użyte 29. revlon photoredy raz uzyty 30. podkład AA raz użyty 31. wibo star glow kulki ala meteoryty raz uzyte 32. mini szminka givenchy kolor 107 33. guerlain super aqua serum 3 ml 34. revlon podklad kolor 220 35. estree belle szminka w kredce czerwona 36. revlon cien 37. róż serce raz uzyty |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Guerlain, Estee Lauder, Guerlain, Sensai STYCZEŃ
hej moze cos u mnie za
róż serce raz uzyty revlon podklad kolor 220 wibo star glow kulki ala meteoryty raz uzyte garnier micel
|
|
#3 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za miniatury:
8. Shiseido eye 5 ml 9. Norel Hyaluron 25 ml 18. dior capture totale eye 3 ml 21. estee lauder new dimensions serum 7 ml x 2 33. guerlain super aqua serum 3 ml x 2 16. makeup for ever demakijaz oczu 25 ml + wszystkie pozostałe EL ze zdjęcia, jeśli są (DayWear, ANR, Eye Mask) Poza wątkiem mam jeszcze dwie firmowe próbki LPRN, trochę miniatur naturalnych i perfumowych. Bardzo mi zależy, więc mam nadzieję, że udałoby nam się jakoś dogadać
Edytowane przez michalina_86 Czas edycji: 2016-01-22 o 01:15 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
8. Shiseido eye 5 ml
17. burberry fresh glow 5 ml 18. dior capture totale eye 3 ml 19. diorskin star 3 ml 020 21. estee lauder new dimensions serum 7 ml 23. Sensai cell refiing esence wipe off 3.5 ml 32. mini szminka givenchy kolor 107 33. guerlain super aqua serum 3 ml zajrzyj do moich wątków
|
|
#7 | ||
|
Pani Pech
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Hej cos u mnie znajdziesz?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
1. żel do hig. int biały jeleń
2. Szampon artego raindance 150 ml 4. Yves Rocher balsam do ciała owies 400 ml 5. Yves Rocher balsam karite 75 ml 6. Eris balsam 50 ml 7. Vaseline balsam w sprayu 26. yves rocher riche creme 50 ml ?
|
|
#12 |
|
Pani Pech
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie ?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
coś za
żel do hig. int biały jeleń yves rocher riche creme 50 ml ? |
|
|
|
|
#17 |
|
Pani Pech
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
4. Yves Rocher balsam do ciała owies 400 ml 5. Yves Rocher balsam karite 75 ml 6. Eris balsam 50 ml 9. Norel Hyaluron 25 ml 14. garnier micel 37. róż serce raz uzyty |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, miałam sporą dokładkę, zajrzyj do mnie, proszę.
Poza wątkiem mam próbki podkładów/pudrów mineralnych, kosmetyków Tołpy, mini żele pod prysznic Yves Rocher oraz Modern Muse EL (nowa miniatura zafoliowana 7 ml). U Ciebie podobało mi się: 8. Shiseido eye 5 ml 9. Norel Hyaluron 25 ml 18. dior capture totale eye 3 ml 21. estee lauder new dimensions serum 7 ml x 2 33. guerlain super aqua serum 3 ml x 2 16. makeup for ever demakijaz oczu 25 ml + wszystkie pozostałe EL ze zdjęcia, jeśli są (DayWear, ANR, Eye Mask) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.