|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
wymienię LUTY
wątek nieaktualny
witam, do wymiany oferuję starą wersję Flowerbomb edp poj.wyjściowa 100 ml. (brak pudełka) ![]() w zamian szukam: 1. Dolce Vita 2. Miss Dior edt 3. Chanel 19 edt zapraszam do wymiany ![]() ![]() Z góry b.dziękuję ![]() Edytowane przez dorhis Czas edycji: 2016-03-09 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię LUTY
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Szukasz może jeszcze czegoś? Zapraszam do mojego wątku ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Czego szukasz za tą Bombkę? Zapraszam do mnie, może coś wypatrzysz ![]()
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- odpowiedziałam na wszystkie propozycję ![]() Edytowane przez dorhis Czas edycji: 2016-02-20 o 06:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety MP mi się sprzedało, nie znajdziesz u mnie nic innego?
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Też jestem dosyć kiepska w ocenianiu pojemności ![]() Jak możesz, to zrób zdjęcie przechylając flakon w poziomie, może wtedy będzie łatwiej ocenić.
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Witaj ponownie
![]() Moim zdaniem Bombki jest ok. 60 ml. Też jestem chętna na wymianę, tylko że mam teraz mały problem, bo Pantherkę negocjowałam wcześniej za inny zapach i właśnie wizażanka się namyśliła ![]() Nie chciałabyś może kombinacji Gucci + Mitsouko? Ewentualnie dorzuciłabym coś z odlewek. Gucci to również unikatowa wersja sprzed reformulacji z 2009 r ![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Witaj ponownie
![]() Tamta wymianka jednak nie dojdzie do skutku, ponieważ jeden zapach u mnie stał się nieaktualny. Jeżeli więc dalej jesteś chętna na wymianę, to Panthera aktualna ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Oczywiście, że może być Addict ![]() ![]() Widziałam, że Aggis oszacowała poj. na 65 ml. Może tak być, trudno w nieregularnych flakonach dokładnie to stwierdzić. Zdjęcia swoich flakonów wrzucę po południu. Addict jest z wymiany z Never, Panthera z Gosią. 100% oryginały. Czytałam też, że pytałaś o oryginalność bombki. Mogę zapytać skąd pochodzi flakon?
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja też myślę, że flakon jest oryginalny, ale wiesz, ostatnio było tutaj masę afer z podróbkami. Doszło do tego, że wizażanka, która się udzielała w ocenach perfum wlewała do oryginalnych flakonów jakieś śmiecie ![]() Dlatego strasznie ciężko jest ufać komukolwiek na allegro (no chyba, że są to polecani sprzedawcy). Jeżeli nie obrazisz się, to rzeczywiście poproszę Cię o wysyłkę jako pierwszą, żebym mogła ocenić również zapach. Wrzuciłam u siebie na końcu zdjęcia, żebyś również mogła dokładnie obejrzeć. Panthera od nowości nie jest do końca napełniana, ale wydaje mi się, że ubytek jest jednak trochę większy niż sądziłam (dawno do niej nie zaglądałam). Myślę, że zostało ok. 20 ml. Zrobię Ci za to większą odlewkę L'Ora albo dołożę Ci jeszcze jakąś inną. Również czekam na odpowiedź, czy jesteś zdecydowana ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Nie, nie potrzeba mi nowych zdjęć.
W takim razie przechodzimy na PW ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.